Læge til de åbne psykiatriske sengeafsnit på De Særlige Pladser i Frederikssund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

Og ja vi er særlige og særligt privilegerede. Her har vi muligheden og tiden til at gå i dybden med længerevarende tværfaglig dobbeltdiagnosebehandling og rehabilitering.

Stillingen er relevant for både nye og erfarne læger. Du kan være imellem stillinger eller måske interesseret i at arbejde i en mere rolig hverdag, hvor der også er tid til fordybelse i spændende patientforløb og faglige spørgsmål. Du kommer til at arbejde med rehabiliterende forløb i tværfaglige teams.

Om De særlige pladser
Du bliver en del af lægegruppen på Psykiatrisk Center Nordsjælland, der er kendt for sit gode og rummelige kollegiale miljø, hvor alle læger møder opbakning og hvor der er tid og plads til humor samt uformelt samvær.

Du bliver tilknyttet De Særlige Pladser, der består af 3 åbne psykiatriske sengeafsnit i Frederikssund.

På de Særlige Pladser tilbydes patienter med komplekse sygdomsbilleder et særligt behandlingstilbud, hvor psykiatri, somatik, misbrug og sociale forhold spiller ind i varierende grad.

Patienterne indstilles til indlæggelse af deres kommune og der er et tæt samarbejde med patientens kommune under hele indlæggelsen.

Behandlingen kan både involvere psykiatrisk behandling og udredning, misbrugsbehandling, sikring af relevant somatisk behandling, skematerapi (individuelt og i grupper) og aktiviteter. Indlæggelsens varighed er mellem 6-24 mdr. (i gennemsnit 11 mdr.) og med målsætningen om at afdække og øge patientens generelle funktionsniveau.

Patienterne er diagnosticeret med skizofreni, svære personlighedsforstyrrelser, misbrug og har udfordrende sociale forhold samt for ca. 1/3 vedkommende også behandlingsdomme, så du vil også få retspsykiatrisk erfaring.

En varieret arbejdsdag og en bred samarbejdsflade
Du får en spændende og meget varieret arbejdsdag. Du får et særligt ansvar for patienterne på ét af de tre afsnit, hvor du er med til at skabe gode forløb og deltager i behandlingsplansmøder samt kommunemøder.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med alt fra psykiatere, specialpsykolog, reservelæger, psykolog, en erfaren almenmediciner, sygeplejersker, ergoterapeuter, SOSU-assistenter, fysioterapeuter, socialrådgivere, pædagoger, misbrugsbehandlere, musikterapeut samt lægesekretærer.

Fælles for alle er, at de samlet set har en mangeårig erfaring med den spændende dobbeltdiagnose patientgruppe og rigtig mange er dygtige ’ildsjæle’, som det er en fornøjelse at arbejde sammen med og lære af.

Lidt om de faglige muligheder vi kan tilbyde dig
Der er ugentlige behandlingskonferencer på alle afsnit og fælles morgenkonference fire af ugens dage. Den femte dag kan du deltage i lægeundervisningen på PCN. Der er også mulighed for at deltage i relevante kurser og uddannelser.

Er du interesseret i forskning, tilbyder centrets forskningsenhed sparring og rådgivning i forhold til forskningsprojekter - såvel igangværende som fremtidige. Forskningsenheden forestår ugentlig samrating og videnskabelige fremlæggelser (Journalclub).

Du vil få 1-1 vejledning og mesterlære af vores ledende overlæge Sten Oyre, som prioriterer oplæring af yngre læger. Der vil også være mulighed for at deltage i en skematerapigruppe for patienter med komplekse dobbeltdiagnoser og få et indgående kendskab til behandlingen af personlighedsforstyrrelser med dobbeltdiagnose som du kan læse mere om her

Den helt store fordel her på De Særlige Pladser er, at vi har god tid til patenternes behandling. Det er det lange seje træk, vi arbejder med her, og du vil få mulighed for at arbejde med behandlingsalliancen- og relationen gennem den lange periode patienterne typisk er indlagt.

Da mange af vores patienter har problemer med udadreagerende adfærd, vil du også få stor erfaring med dette spændende område. Du vil lære avanceret deeskalerings teknikker.

Vores forventninger til dig
Vi forventer, at du har en positiv indstilling til varierende arbejdsopgaver samt at du kan bevare roen og smilet i en hverdag der, på grund af de komplekse patientforløb, ofte er uforudsigelig. Vi forventer også at du ser det som en udfordring at møde patienten der, hvor de er, og hjælpe dem efter bedste evne. Vi er stor tilhænger af Søren Kirkegaards hjælpekunst tekst

Vi håber også, at du kan nikke genkendende til, at du:

  • Er ansvarsfuld
  • Kan lide en meget varieret arbejdsdag
  • Er fleksibel og har gode samarbejdsevner – også med andre faggrupper. Vi er så privilegerede, at vi har en meget stor og dygtig tværfaglig personalegruppe.
  • Bidrager til den gode stemning og trivslen blandt læge-psykolog gruppen, som er et fasttømret lille team, hvor vi ofte spiser fast frokost sammen.
  • Vil lære mere om det spændende dobbeltdianosearbejde og hvordan du takler udadreagerende adfærd og deeskalerer bedst muligt.


Løn og vilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi ønsker, at du begynder snarest muligt. Der er dagvagtsfunktion mellem kl. 8 og 16 i hverdagene og disse fordeles mellem afsnittenes læger.

Du ansættes i henhold til overenskomst for underordnede læger, herunder overenskomstens bestemmelser om arbejdstid.

Regionen er et døgndækket område, og du vil efter konkret behov kunne blive planlagt med vagter i overensstemmelse med arbejdstidstidsreglerne i overenskomsten.

Vil du vide mere?
Har du lyst til at besøge os eller tale med os, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte ledende overlæge Sten Oyre på tlf. 26295677 eller på mail [email protected] som gerne invitererer på en uforpligtende kaffesamtale med uddybning af ovennævnte samt rundvisning.

Besøg også vores hjemmeside, og hør os fortælle mere om arbejdspladsen. Du kan også læse mere om at arbejde som læge hos os her

Søg stillingen
Send din ansøgning, CV, kandidatbevis og autorisationsbevis online via linket på siden senest søndag den 3. december 2023. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien"

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Frederikssund
  • Søndag den 03. december 2023

Lignende jobs

  • Læge i Holte

    Læge søges til organisation/virksomhed i 2840 Holte
    • Læge
    • Holte
    Få mere info
  • Læge i Hillerød

    Vi søger en ny overlæge i lungemedicin Vi søger en speciallæge i lungemedicin med særlig interesse for astma og KOL samt udvikling af det ambulante område med fokus på de komplicerede astmapatiente..
    • Læge
    • Hillerød
    Få mere info
  • Læge i Hillerød

    Læge søges til organisation/virksomhed i 3400 Hillerød
    • Læge
    • Hillerød
    Få mere info
  • Læge i Hillerød

    Lunge- og Infektionsmedicinsk Afdeling på Nordsjællands Hospital søger en læge til en 1-årig kombineret forsknings/klinisk stilling med tiltrædelse pr. 1. august 2024. Om stillingen Stillingen .
    • Læge
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Frederikssund over tid

Dato Alle jobs som læger
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1