Vagtfri stilling som reservelæge på [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gentofte

Har du lyst til at arbejde med patienter, der lider af PTSD eller personlighedsforstyrrelser i et ambulatorium med høj faglighed og gode og engagerede kollegaer? Så er det dig, vi søger som vores nye reservelæge.

Psykiatrisk Center Stolpegård er et specialcenter for psykoterapi, der varetager ambulant behandling af voksne med ikke-psykotiske lidelser På Stolpegård er der fokus på psykoterapeutisk behandling med høj faglig kvalitet samt udvikling af psykoterapeutisk behandling og forskning.

Du vil blive ansat på ambulatorie B, som består af 25 ansatte og er tværfagligt sammensat af læger, psykologer, sygeplejersker, socialrådgivere og fysioterapeuter samt recoverymentor. Ambulatoriet er opdelt i 2 teams, hvor team 1 varetager behandling af emotionel ustabil personlighedsforstyrrelse (EUP) og team 2 varetager behandlingen af PTSD og ængstelig evasiv personlighedsforstyrrelse (ÆEP).

Du vil primært være forankret i team for PTSD og ÆEP.

Vi er undervejs med at implementere førstevalgsbehandling for PTSD, som betyder, at der arbejdes målrettet på forankring af kognitiv adfærdsterapi for målgruppen. Behandlingstilgangen for ængstelig evasiv personlighedsforstyrrelse er metakognitiv interpersonel terapi og mentaliseringsbaseret terapi samt skematerapi.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Somatisk og psykiatrisk udredning
  • Psykofarmakologisk behandling
  • Psykoterapi i gruppe og individuelt
  • Netværksarbejde


Dine kompetencer

  • Gerne erfaring med patientarbejde indenfor psykiatrien
  • Lyst til at arbejde med psykoterapi
  • Fleksibel, selvstændigt arbejdende, udviklingsorienteret
  • Gode samarbejdsevner og lyst til at arbejde tværfagligt


Vi tilbyder

  • En spændende arbejdsplads med høj faglighed

Vores faglighed er højeste prioritet, hvorfor vi tilbyder kontinuerlig supervision, videreuddannelse og faglig fordybelse. Det er vigtigt for os at understøtte et godt læringsmiljø og sikre, at du trives og udvikler dig.

  • Mulighed for at præge fremtidens behandling på Stolpegård

Du bliver en del af et team, hvor du har mulighed for aktivt at bidrage til og sætte dit præg på den faglige udvikling af behandlingen for både PTSD og personlighedsforstyrrelser.

  • En dygtig og engageret personalegruppe

I personalegruppen er der højt til loftet, godt humør og stor rummelighed. Vi reflekterer løbende over vores arbejde og prioriterer et godt samarbejde indbyrdes.

Løn og vilkår
Tiltrædelse den 1. oktober eller snarest herefter. Stillingen er på 37 timer ugentlig i 12 måneder med mulighed for forlængelse.

Arbejdet er tilrettelagt som dagarbejde, hverdage mellem 8.00-18.00. Stillingen er vagtfri.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst

Vi glæder os til at høre fra dig
Synes du, at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre fra dig. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos overlæge Mette Øllgaard, 38645380 [email protected] eller hos Teamleder Nana Jannerup, telefon 38645395, [email protected].

Søg stillingen via link på siden senest søndag den 22. september 2022
Ansættelsessamtaler forventes at finde sted mandag den 26. september 2022.

Velkommen indenfor hos Psykoterapeutisk Center Stolpegård
Psykoterapeutisk Center Stolpegård varetager ambulant behandling af voksne med ikke-psykotiske psykiske lidelser. Centret er opdelt i 3 ambulante afsnit og en forskningsenhed. Der er et ambulatorie for angst og OCD, et ambulatorie for traumer og personlighedsforstyrrelser, samt et ambulatorie for dobbeltdiagnosticerede patienter.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Gentofte.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Gentofte
  • Torsdag den 22. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Gentofte

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Gentofte over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Gentofte over tid

Dato Alle jobs som læger
9. juli 2024 2
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 4
12. juni 2024 3
11. juni 2024 4
10. juni 2024 3
9. juni 2024 4