Overlæge/afdelingslæge til [xxxxx], Ambulatorium for personlighedsforstyrrelser og PTSD

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gentofte

Har du lyst til at arbejde med patienter, der lider af personlighedsforstyrrelser eller PTSD i et ambulatorium med gode og engagerede kollegaer og et velfunderet behandlingskoncept med høj faglighed, så er det dig, vi søger som overlæge/afdelingslæge. Stillingen er vagtfri.

Om Ambulatorium for Personlighedsforstyrrelser og PTSD

Psykiatrisk Center Stolpegård er et specialcenter for psykoterapi. Der er fokus på psykoterapeutisk behandling med høj faglig kvalitet samt udvikling af psykoterapeutisk behandling og forskning.

Ambulatoriet varetager både hovedfunktion og regionsfunktion for udredning og behandling af personlighedsforstyrrelser og vil over de næste år skulle udvikle regionsfunktionstilbuddet for personlighedsforstyrrelser. Patienter modtager hos os psykoterapeutisk behandling indenfor Mentaliseringsbaseret Terapi og Kognitiv Terapi. Overlægen / afdelingslægen vil i sin funktion varetage udredning og behandling af personlighedsforstyrrelser og PTSD, samt give psykoterapeutiske forløb på lige fod med behandlerne. Dertil vil der blive behov for, at overlægen/afdelingslægen bidrager til kontinuerlig udvikling af behandlingstiltag sammen med ledelse, forskningsafdelingen og kollegaer i ambulatoriet.

Ambulatoriet har omkring 25 ansatte og er tværfagligt bestående af en overlæge, en afdelingslæge, to reservelæger (læger), psykologer, sygeplejersker, socialrådgivere og fysioterapeuter samt recoverymentor. Vi er opdelt i to teams der varetager hhv. behandling af personlighedsforstyrrelser og behandling af PTSD.

Vi tilbyder

  • En spændende arbejdsplads med høj faglighed. Vores faglighed er højeste prioritet, hvorfor vi tilbyder supervision minimum hver 14 dag, relevant kompetenceudvikling og faglig fordybelse. Du bliver en del af en arbejdsplads, som har en central rolle i udviklingen af psykoterapi i Region Hovedstadens Psykiatri.
  • Stillingen er uden vagtforpligtelse.
  • Tæt sammenhæng mellem klinik og forskning. Vi tilbyder spændende arbejdsopgaver med mulighed for at indgå i forskning og præge den lægefaglige udvikling og integration på Stolpegård, Vi sørger for, at du holdes opdateret og kvalificeret indenfor din lægefaglighed.
  • En dygtig og engageret personalegruppe. I personalegruppen er der højt til loftet, godt humør og stor rummelighed. Vi reflekterer løbende over vores arbejde og prioriterer et godt samarbejde indbyrdes. Vi har fokus på høj trivsel og på et godt og støttende arbejdsmiljø.


Dine arbejdsopgaver

  • Diagnostik, udredning, vurdering og farmakologisk behandling
  • Deltagelse på tværfaglige behandlingskonferencer
  • Psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe, hvis du ønsker det
  • I samarbejde med afsnitsleder ansvar for implementering af regionale og lokale kvalitetstiltag
  • Bidrage til den fortsatte udvikling af den faglige kvalitet af ambulatoriets kerneopgaver


Dine kompetencer

  • Speciallæge i psykiatri eller i børne- og ungdomspsykiatri.
  • Erfaring med tværfagligt samarbejde og/eller bred almenpsykiatrisk erfaring
  • Gerne psykoterapiuddannelse, men ikke noget krav
  • Lyst til faglig fordybelse i en patientgruppe, der er kompleks


Løn- og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt i hverdage mellem kl. 08.00 — 18.00.

Tiltrædelsesdato er den 1. februar 2023 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til indgåede aftaler mellem Danske Regioner og Lægeforeningen. Stillingen er omfattet af lokal løndannelse. Overlægekandidater skal opfylde Sundhedsstyrelsens syv kvalifikationskrav for overlæger. Dokumentation skal indgå i ansøgningen.

I forbindelse med ansættelse, skal vi indhente 2 referencer, hvoraf den ene bør være fra nuværende nærmeste leder.

Vi glæder os til at høre fra dig

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte centerchef Per Sørensen, 22336579 [email protected]

Søg via link senest den mandag den 12.dec. 2022. Du bedes uploade CV, uddannelsesbevis og andre relevante dokumenter sammen med din motiverede ansøgning. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler onsdag den 14. dec. om eftermiddagen

Dertil kan du læse mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads her: "Job i Psykiatrien".

Velkommen indenfor hos Psykoterapeutisk Center Stolpegård

Psykoterapeutisk Center Stolpegård er specialcenter for psykoterapi og varetager ambulant behandling af voksne med ikkepsykotiske psykiske lidelser. Centret er opdelt i 3 ambulante afsnit og en forskningsenhed. Centret huser desuden stabene for Klinisk Akademisk Gruppe for psykoterapi og Behandlingseffekt. Der er et ambulatorium for angst og tvangslidelser, et ambulatorium for personlighedsforstyrrelser og PTSD, samt et ambulatorium for psykoterapeutisk udvikling. Opgaverne består i udredning, behandling og psykosocial rehabilitering. Der arbejdes ud fra forskellige referencerammer: kognitiv adfærdsterapeutisk, skematerapeutisk, psykodynamisk og mentaliseringsbaseret.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Gentofte.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Gentofte
  • Mandag den 12. december 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Gentofte

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Gentofte over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Gentofte over tid

Dato Alle jobs som læger
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1