Speciallæge/overlæge søges til Psykoterapeutisk Ambulatorium

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Vi søger en speciallæge i psykiatri med interesse for udredning og behandling af patienter med autisme og ADHD - eller alternativt til ansættelse i vores Affektive team, som varetager behandlingen af angst og depression.

Om Psykoterapeutisk Ambulatorium

Psykoterapeutisk ambulatorium varetager behandlingen af patienter med ikke-psykotiske lidelser i henhold til beskrivelserne for ”pakke-forløb” i Region Hovedstaden.

Ambulatoriet består af ca. 55/64 medarbejdere med 2 teamledere og 1 ledende overlæge. Et team varetager behandlingen af angst og depression, et andet team varetager behandlingen af personlighedsforstyrrelser og PTSD. Det tredje team varetager behandlingen af ADHD og autisme.

Derudover har vi et FACT-team, som varetager behandlingen af bipolare patienter i KAG bipolar projektet.

Teamet for ADHD og autisme udreder patienter både i hovedfunktion samt regionsfunktion. Vi har specialiseret viden indenfor dette område, og er det eneste ambulatorium med Regionsfunktion for disse lidelser i Region Hovedstadens Psykiatri. Teamet er tværfagligt sammensat, og består af psykologer, specialpsykologer, sygeplejersker, socialrådgiver, sekretærer og læger.

Teamet for angst og depression behandler patienterne med psykoterapi og manualiseret Kognitiv adfærdsterapi i grupper. Dette team er ligeledes tværfagligt sammensat med sygeplejersker, psykologer, socialrådgiver, ergoterapeut og læger.

Vi har behandlere, der primært koncentrerer sig om arbejdet med én patientgruppe og andre behandlere, der går på tværs af teams. Vi arbejder ud fra evidensbaserede behandlingsmetoder og sætter en ære i grundig udredning, diagnostik og psykoterapi

Dine opgaver

Lægens arbejdsopgaver består bl.a. af udredning/diagnostik, medicinjustering og psykoedukation samt rådgivning og vejledning til øvrige personaler samt yngre læger. I teamet for angst og depression indgår lægerne også i det terapeutiske arbejde, hvis det ønskes. Speciallægen har behandlingsansvaret sammen med de øvrige læger, og arbejder tæt sammen med teamlederen og det øvrige personale. Der forudsættes derfor gode samarbejdsevner og et ønske om tværfagligt samarbejde.

Du vil desuden blive en del af lægeteamet i psykoterapeutisk ambulatorium, som lige nu består af 8 speciallæger samt 3 yngre læger. Lægegruppen har et godt samarbejde på tværs og hjælper hinanden både fagligt og dækker ind ved ferier/kurser mv.

Vi tilbyder

  • En dynamisk, udfordrende arbejdsplads med engagerede kolleger og høj faglighed, og hvor arbejdsmiljøet prioriteres højt.
  • Gode muligheder for sparring med erfarne kolleger og for at videreuddanne sig psykopatologisk og terapeutisk.
  • Vi tager hensyn til den enkelte medarbejder ved at tilrettelægge arbejdet ud fra kompetencer og ønsker.
  • Fleksibilitet ifht. arbejdstider. Vi tilpasser den enkelte medarbejders ugeplan individuelt.
  • Et velfungerende professionelt miljø med klinisk erfarne, forskningsorienterede medarbejdere. Du vil blive en del af en stor gruppe af læger, der ønsker at dygtiggøre sig og forbedre behandlingstilbuddene for vores patienter.
  • Faste planlagte klinikker, psykopatologiske og psykofarmakologiske workshops ved professorerne, fælles undervisning, temadage mv.


Ansættelsesvilkår

Det er en fuldtidsstilling. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Foreningen af yngre læger og Danske Regioner.

Speciallægen deltager i SIF. Indtil videre er SIF tjeneste ca. 1 gang per md. (hverdage kl. 15-21 samt 1 lørdags dagtjeneste hver 2.- 3.mdr).

Bedømmelse af ansøgere vil ske på baggrund af dine oplysninger om egne kompetencer inden for hver af de 7 kompetencer for speciallæger, hvorfor ansøgningen bedes udarbejdet i henhold til disse.

Tiltrædelse 1.01.2022 eller snarest derefter.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afsnitsledende overlæge Bolette Søndergaard på tlf. 38645530 , mail: [email protected] eller klinikchef Darius Mardosas, mail: [email protected]

Der vil blive indhentet reference fra sidste arbejdsplads efter aftale med ansøger.

Ansøgningsfrist: 21.10.2021

Ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Om Psykiatrisk Center Glostrup

Psykiatrisk Center Glostrup varetager en bred vifte af psykiatriske opgaver og er placeret på Nordstjernevej og Brøndbyøstervej. Centeret omfatter døgnåben psykiatrisk skadestue, intensivt akutte modtageafsnit, stationære sengeafsnit, store psykiatriske ambulatorier med FACT-teams, OPUS teams, ældrepsykiatrisk team og sengeafsnit, kompetence team for skizofreni og medicin nedtrapnings projekt, oligofreni team, samt psykoterapeutisk ambulatorium (placeret på Brøndbyøstervej).

Centeret er en del af Region Hovedstadens Psykiatri og Københavns Universitetshospital. Som læge indgår du i den kliniske undervisning af medicinstuderende og øvrige faggrupper.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Glostrup
  • Torsdag den 21. oktober 2021

Lignende jobs

  • Læge i Herlev

    Stråleterapien i Afdeling for Kræftbehandling på Herlev og Gentofte Hospital, Herlev-matriklen gennemgår en rivende udvikling i forhold til teknologi, udvikling af nye patientbehandlinger og forskn..
    • Læge
    • Herlev
    Få mere info
  • Læge i Hvidovre

    Vil du være med til at gøre en forskel for patienter med særlige behov for ernæring på Hvidovre Hospital?Hvem siger, at hospitalsmad er kedelig og uden smag? I køkkenet på Hvidovre Hospital har..
    • Læge
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Læge i København

    Læge søges til organisation/virksomhed i København
    • Læge
    • København
    Få mere info
  • Læge i Hvidovre

    Læge søges til organisation/virksomhed i 2650 Hvidovre
    • Læge
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som læger
5. juli 2024 9
4. juli 2024 9
3. juli 2024 9
2. juli 2024 9
1. juli 2024 9
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9
28. juni 2024 9
27. juni 2024 9
26. juni 2024 7
25. juni 2024 6
24. juni 2024 12
23. juni 2024 12
22. juni 2024 12
21. juni 2024 12
20. juni 2024 12
19. juni 2024 12
18. juni 2024 12
17. juni 2024 12
16. juni 2024 13
15. juni 2024 13
14. juni 2024 13
13. juni 2024 12
12. juni 2024 11
11. juni 2024 12
10. juni 2024 11
9. juni 2024 9
8. juni 2024 9
7. juni 2024 8
6. juni 2024 8
5. juni 2024 8