Overlæge til Parenkymkirurgisk Afdeling K2, Dronning Ingrids Hospital, Nuuk, Grønland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grønland

Vi søger en erfaren kolorektal kirurg eller akutkirurg, der skal hjælpe med at løfte parenkymkirurgien på Dronning Ingrids Hospital.

Har du lyst til at arbejde sammen med os i det Grønlandske Sundhedsvæsen på Parenkymkirurgisk Afdeling K2?

Er du god til at se muligheder frem for begrænsninger, og tør du gå foran i udviklingsinitiativer, så SKAL du helt sikker læse videre i dette stillingsopslag!

Parenkymkirurgisk tilbyder en overlægestilling i en spændende og dynamisk afdeling, hvor patienten er i fokus, hvor den faglige kvalitet og uddannelse prioriteres højt, hvor tværfaglighed har særligt fokus, hvor gode samarbejdsrelationer internt og eksternt vægtes højt, hvor medarbejderne er engagerede og har høj faglig kompetence. Der er tale om en fuldtidsstilling.

Arbejdsopgaver og ansvarsområde

Generelt:

  • Stillingen er vagtbærende i 3 skiftet vagt
  • Der vil forekomme kystrejser jævnfør Masterplan
  • Ambulant funktion, herunder funktion i endoskopi afsnit
  • Almindelig forefaldende administrative opgaver.

Kolorektal kirurg

Som kolorektal kirurg vil du have ansvar for den kolorektale kirurgi og udviklingen af dette område. Du vil være tilknyttet Parenkymkirurgisk Afdeling K2.

Akut kirurg

Som akut kirurg vil du have ansvar for akutkirurgien på Parenkymkirurgisk Afdeling. Du vil være ansat i Kirurgisk Område med funktion i Parenkymkirurgisk Afdeling K2.

I det daglige/faglige arbejde refererer du til den funktionsansvarlige overlæge i parenkymkirurgisk område. Ved ansættelsesmæssige eller administrative opgaver refererer du til den ledende overlæge for Kirurgisk Område.

Vi tilbyder:

Vi kan byde på en afvekslende og udfordrende hverdag med stor fleksibilitet og indflydelse på arbejdstilrettelæggelse. Tre skiftet vagt bag erfaren forvagt. Endoskopi- og operationsrejser til de større byer på kysten. Gode efteruddannelsesmuligheder. Hjælp, hvis du ikke kender til Grønland/grønlandsk kultur – Vi er mange, som ønsker at hjælpe dig på vej. En aktiv personaleforening.

VIGTIGT: For at arbejde i Grønland skal du have en dansk autorisation.

Kvalifikationer/faglige forudsætninger

Hvem er du?

Vi ser gerne, at vores kommende Kolorektal kirurg er:

Erfaren og meget gerne certificeret kolorektal kirurg.

Rutineret koloskopør. Kan bistå med implementering af laparoskopisk kolonkirurgi i Grønland.

Kan håndtere de fleste akutte kirurgiske problemstillinger. Der er hverken thorax-, karkirurg eller urolog i vagt.

Vi ser gerne, at vores kommende akutkirurg er:

Overlæge med bred erfaring i benign øvre kirurgi, meget gerne certificeret akutkirurg.

Rutineret i ERCP, benign galdevejskirurgi og meget gerne laparoskopisk herniekirurgi.

Kan håndtere de fleste akutte kirurgiske problemstillinger. Der er hverken thorax-, karkirurg eller urolog i vagt.

Lidt om Kirurgisk Område og Afdeling K2

Kirurgisk Område på Dronning Ingrids Hospital varetager såvel ambulante som indlagte patienter fra hele Grønland.

Kirurgisk Område består samlet set af fem afdelinger, hvoraf de tre er kirurgiske sengeafdelinger: K1, Ortopædkirurgisk Afdeling – patienter med brækkede arme og ben, samt øre- næse halssygdomme, K2 Parenkymkirurgisk Afdeling – patienter med mave- tarmsygdomme, samt sygdomme i urinvejene, K3, Gynækologisk/Obstetrisk Afdeling for kvindesygdomme, Fødegang og Kirurgisk Ambulatorium. Området ledes af en fastansat oversygeplejerske og en ledende overlæge.

Parenkymkirurgisk afdeling K2 har subspeciale i urologiske sygdomme og derforuden landsdækkende funktion i stomipleje. Afdelingen har AKUT-funktion og modtager patienter fra hele Grønland til akut-/elektiv kirurgi. Afdelingen har i alt 18 senge. Afdelingen ledsager eller henter patienter fra mange steder i Grønland. Afdelingen har en god og stabil medarbejdergruppe, som overvejende er tosproget. Afdelingen har desuden et rigtig godt netværk af korttidsansatte. Afdelingen har tilknyttet piccoline 20t/uge og fastansat tolk. Vi har tre fastansatte overlæger. Afdelingen har løbende terminale patientforløb, og ønsker at udvikle denne funktion yderligere i 2020. Afdelingen har landsdækkende funktion i stomipleje – og tilbyder på ugentlig basis telemedicinske møder med regionssygehuse og sundhedscentre.

Afdelingen arbejder med tildelt patientpleje, og kompetenceudvikler løbende i forhold til at assistenter går stuegang.

Afdelingen er meget opmærksom på at værne om sit gode arbejdsmiljø – og har iværksat gode initiativer for at forblive en attraktiv afdeling.

Et spirende projekt i Kirurgisk Område omhandler brugerinddragelse og patienttilfredshed, hvor vi samarbejder med forskere fra universitetet.

Organisatorisk og tværsektorielt samarbejder vi med regionssygehusene om genoptræningsforløb. Herforuden har vi samarbejde med hjemmeplejen i de forskellige kommuner.

Dronning Ingrids Hospital

Dronning Ingrids Hospital er et moderne hospital, der består af fire område, psykiatrisk, medicinsk, kirurgisk og akutområde. Dronning Ingrids Hospital har landsdækkende funktion og modtager såvel akutte som elektive patienter fra hele Grønland. Sygehuset har 190 sengepladser.

Fra Dronning Ingrids Hospital har vi en vejledende funktion i forhold til de 5 sundhedsregioner i Grønland.

Du kan læse mere om sundhedsvæsenets organisering på www.gjob.dk. Her kan du også læse om andres oplevelser med at flytte til og leve i Grønland.

Nuuk

Her finder du både storby og natur samlet et sted. Alt det, du har behov for, er inden for gåafstand. Her er mange spisemuligheder og kulturelle oplevelser, ligesom du hurtigt er ude i fjeldet eller inde i fjorden. Om vinteren er nordlys en del af din hverdag, ligesom du også kan stå på både langrend og alpin ski. Om sommeren er dagene lange, og fritiden kan bruges på at vandre, spotte rensdyr, eller du kan sejle ind i fjorden og fiske, se sæler og hvaler.

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner og 4 områder på Dronning Ingrids Hospital, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Læge: Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig dansk autorisation.

Bolig

Der anvises bolig efter de i Det Grønlandske Sundhedsvæsen til enhver tid gældende regler.

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.Gjob.gl

Startdato: 1. januar 2022.

Ansøgningsfrist: 20. december 2021 (se bort fra ansøgningsfristen andetsteds i denne annonce)

Kontakt:

Information om stillingen kan indhentes ved specialeansvarlig overlæge Simon Bernth-Andersen på telefon: (+299) 344779 (husk fire timers tidsforskel), mobil +299 564674 eller pr. mail: [email protected] og hos ledende overlæge Ole Lind på telefon: (+299) 344757, eller pr. mail: [email protected]

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: [email protected]

Se Det Grønlandske Sundhedsvæsens organisationsdiagram her:

Organisationsdiagram Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Grønland

Jobbet er oprettet på vores service den 8.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Grønland
  • Fredag den 03. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Grønland

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Grønland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger i Grønland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Grønland over tid

Dato Alle jobs som læger
3. juli 2024 8
2. juli 2024 8
1. juli 2024 7
30. juni 2024 7
29. juni 2024 7
28. juni 2024 7
27. juni 2024 7
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 7
21. juni 2024 7
20. juni 2024 7
19. juni 2024 7
18. juni 2024 7
17. juni 2024 7
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 7
12. juni 2024 7
11. juni 2024 7
10. juni 2024 8
9. juni 2024 9
8. juni 2024 9
7. juni 2024 9
6. juni 2024 9
5. juni 2024 9
4. juni 2024 11
3. juni 2024 30