Cheflæge til Afdeling for Patologi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Vi søger en cheflæge som har mod på at gå forrest. En cheflæge som, med en strategisk og visionær tilgang, har et skarpt blik for udviklings- og forskningsmuligheder. En cheflæge som brænder for at sikre det bedst tænkelige patologisvar til gavn for patienten.

Du skal være en dygtig og erfaren leder med energi og inddragende ledelsesstil. Du skal trives med og finde det naturligt at være med til at sætte retningen for afdelingen og for regionens største akut- og kræfthospital sammen med chefbioanalytikeren, medarbejdere, interne og eksterne samarbejdspartnere samt direktionen og den øvrige hospitalsledelse.

Stillingen er ledig til besættelse den 1. januar 2023 eller efter nærmere aftale.

Om afdelingen Afdeling for Patologi er karakteriseret af høj dynamik og aktivitet i hverdagen med stort fokus på faglig og teknologisk udvikling. Afdelingen er meget forskningsaktiv og har et professorat i molekylærpatologi samt fokus på bioanalytikerdrevet forskning.

Afdelingen er lokaliseret på to matrikler, med hovedaktivitet på Herlev og et nyåbnet afsnit for brystpatologi på Gentofte. Etableringen af afsnittet på Gentofte betyder, at afdelingen er ved at danne nye arbejdsgange og samarbejdsrelationer på begge matrikler.

Der er aktuelt omkring 155 ansatte i afdelingen, heraf 29 speciallæger, 12 uddannelsesstillinger, 1 klinisk assistent, 6 molekylærbiologer og ca. 90 bioanalytikere. Den øvrige medarbejderstab består af IT-medarbejdere, portører og sekretærer.

Afdelingen har et meget velfungerende ledelsesteam bestående af afdelingsledelsen, lægelige områdeledere, uddannelsesansvarlig overlæge, overbioanalytikere, områdeledere for molekylærenheden og kapellet, samt driftsleder for sekretariatet.

Vi servicerer kliniske afdelinger på Herlev og Gentofte Hospital og Nordsjællands Hospital samt speciallægepraksis i dermatologi, intern medicin, kirurgi og plastikkirurgi. Afdelingen varetager kapel-funktion for Herlev Hospital og huser ligeledes Regionernes Bio- og Genom bank.

Det lægelige arbejde er organiseret i syv organrelaterede teams. For hvert team er udpeget en teamoverlæge, som varetager koordinationen mellem afdelingsledelsen og de øvrige læger i teamet. Der er meget tæt samarbejde med de kliniske afdelinger, der bl.a. afspejler sig i et stort antal MDT-konferencer.

Vores laboratorie er velfungerende med en meget høj grad af automatisering. Laboratoriernes fokus er et godt gennemløb/ flow af prøver og faglig udvikling. Vi arbejder kontinuert med at sikre en høj faglig kvalitet i analyserne i laboratorierne. Afdelingen forventer at blive fuldt digitaliseret indenfor de kommende år og er i opstartsfasen af at etablere digital patologi indenfor brystpatologi.

Vi har et stort og meget velfungerende molekylærlaboratorie, der udfører et bredt spektrum af molekylære analyser. Der er et stort og aktivt forskningsmiljø med flere PhD´er og post doc´s. I afdelingen har 2 overlæger desuden definerede forskningsopgaver/tid og til den ene er der knyttet en klinisk assistent.

Akkrediteringen af afdelingen er i fuld gang og der er ansat en akkrediteringsansvarlig til at drive akkrediteringsprocessen i tæt samarbejde med afdelingsledelsen.

Der henvises i øvrigt til afdelingens hjemmeside.

Om dig Stillingen ønskes besat af en speciallæge i patologisk anatomi.

Derudover er det vigtigt, at du

  • kan gå forrest med en strategisk og visionær tilgang med et skarpt blik for udviklings- og forskningsmuligheder
  • er fleksibel og ansvarsbevidst med fokus på høj, faglig kvalitet
  • har forskningsindsigt
  • har dokumenteret ledelseserfaring, og gerne en lederuddannelse på master eller tilsvarende niveau
  • har nemt ved at etablere stabile og smidige samarbejdsrelationer internt og eksternt og kan sætte medarbejdernes potentialer i spil
  • er åben og anerkendende i din kommunikation og kan stå på mål for et godt arbejdsmiljø.

Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelse vil som udgangspunkt ske på kontraktvilkår i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af lægelige chefer, indgået med Foreningen af Speciallæger og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Yderligere oplysninger om stillingen Ønsker du yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte vicedirektør Bodil Ørkild på telefon 20 20 87 18 eller chefbioanalytiker Mai-Britt Naumann Pedersen på telefon 38 68 27 20.

Ansøgningsfrist og proces for ansættelse Ansøgningsfristen er søndag den 4. september 2022. I ansøgningen bedes du til at forholde dig til hver af de syv kompetencer, som lægerollen indeholder. Du sender ansøgningen via annoncelinket her på siden.

Ansættelsessamtaler gennemføres i to runder. Første samtalerunde forventes afholdt onsdag den 7. september 2022 og anden samtalerunde mandag den 26. september 2022.

Ansøgere, som går videre til anden samtalerunde, gennemfører en personprofilanalyse. Dette sker elektronisk, og det forventes, at der gives personlig tilbagemelding i uge 38.

Den faglige bedømmelse udgør en separat del af ansættelsesprocessen. Formålet med den faglige bedømmelse er at vurdere, om ansøgeren er i besiddelse af de nødvendige faglige kompetencer, som de formuleres i stillingsbeskrivelsen for den pågældende stilling, jf. Region Hovedstadens vejledning "Faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger" af 12. december 2019.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Henvisningsmateriale
  • Værdier for ledelse i Region Hovedstaden
  • Hospitalets ambition ”Godt behandlet”
  • Fokusområder for Region Hovedstaden
  • Region Hovedstadens ledelsesgrundlag
  • Region Hovedstadens Hospitalsplan


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Hellerup
  • Søndag den 04. september 2022

Lignende jobs

  • Læge i Herlev

    Læge søges til organisation/virksomhed i 2730 Herlev
    • Læge
    • Herlev
    Få mere info
  • Læge i København

    Læge søges til organisation/virksomhed i København
    • Læge
    • København
    Få mere info
  • Læge i København V

    Blended care – Lige adgang til kvalificeret psykiatrisk hjælp Psykiatrien Syd er kendt for at gå foran og være nyskabende og for at tænke i kreative løsninger på de udfordringer psykiatrien .
    • Læge
    • København V
    Få mere info
  • Læge i Storkøbenhavn

    Vi søger en dynamisk og visionær speciallæge til vores geriatriske område på Herlev og/eller Gentofte matriklen pr 1. september 2024 eller efter aftale.Stillingen ønskes besat med en speciallæg..
    • Læge
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som læger
9. juli 2024 4
8. juli 2024 3
7. juli 2024 4
6. juli 2024 4
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 3
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 3
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 4
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 6
16. juni 2024 9
15. juni 2024 9
14. juni 2024 10
13. juni 2024 10
12. juni 2024 10
11. juni 2024 10
10. juni 2024 11
9. juni 2024 11