Overlæge: Specialeansvarlig overlæge i intern medicin: infektionsmedicin. Medicinsk Afdeling, Hospitalsenheden Vest, ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Herning

Vores vision er klar – vi vil være Danmarks bedste medicinske afdeling – og du har nu mulighed for at blive en del af det hold, som skal konkretisere visionen.

Stillingen som specialeansvarlig overlæge i intern medicin: infektionsmedicin ved Hospitalsenheden Vest med tjeneste indtil videre ved Medicinsk Afdeling, Regionshospitalet Herning, er ledig til besættelse pr. 1. september 2021 eller efter aftale.

Den specialeansvarlige overlæge skal i tæt samarbejde med Afdelingsledelsen og medarbejderstaben i det infektionsmedicinske område være med til at profilere og udvikle specialet, således at det fremstår fagligt robust og stærkt – en attraktiv enhed, vi er stolte af.

I hele Hospitalsenheden Vest arbejder vi lige nu på højtryk for at blive klar til at flytte fysisk sammen i et nyt og topmoderne hospital i Gødstrup, og som specialeansvarlig overlæge er du i høj grad inddraget i forberedelserne til flytningen. I Medicinsk Afdeling ser vi meget frem til at blive samlet som én afdeling i Gødstrup med alle de fordele, der vil være ved det både fagligt og socialt.

Medicinsk Afdeling
Organisation og funktion
Medicinsk Afdeling er en del af Hospitalsenheden Vest og har funktioner på regionshospitalerne i Holstebro, Herning og mindre ambulant funktion i Center for Sundhed i Holstebro og i Sundhedshuset i Ringkøbing. Afdelingen råder over samlet 108 sengepladser fordelt med 32 senge i Herning og 76 i Holstebro. I Gødstrup vil afdelingens samlede sengeantal være 115 fordelt på 5 specialespecifikke sengeafsnit.

De akutte medicinske patienter modtages i Akutafdelingen, og ved behov for længerevarende indlæggelse flyttes patienterne til et medicinsk sengeafsnit svarende til specialerne hæmatologi, lungemedicin, nefrologi, geriatri, gastroenterologi og infektionsmedicin.

Der er inden for alle specialer ambulant funktion fordelt på begge matrikler. Ud over de nævnte specialer findes der ambulant funktion for endokrinologi og Diagnostisk Enhed i Herning samt Dialyseafsnit og Reumatologisk Ambulatorium i Holstebro.

I Medicinsk Afdeling har vi konstant fokus på at blive bedre i planlægningen af vores patientforløb, således at patienten får den bedste behandling og pleje. Vi arbejder meget målrettet med patient-/pårørende-inddragelse, og aktuelt har vi også fokus på implementering af den patientansvarlige læge. Vi lægger desuden stor vægt på samarbejdet med primærsektoren.

Medicinsk Afdeling, Holstebro-matriklen har et selvstændigt forskningsafsnit, Universitetsklinik for Nyresygdomme og Blodtryksforhøjelse, med videnskabelige medarbejdere og bioanalytikere, og inden for hæmatologi er der etableret en klinisk forskningsenhed med fastansatte sygeplejersker.
Arbejdstilrettelæggelse

Den specialeansvarlige overlæge indgår ikke i vagten, men har dagligt fremmøde på hverdage. Herudover indgår overlægen i weekendstuegang.

Gødstrup:
I den samlede medicinske afdeling i Gødstrup bliver der 5 vagtlag, heraf 4 døgndækkede.

Infektionsmedicinsk Afsnit
Infektionsmedicinen i Hospitalsenheden Vest er en del af Medicinsk Afdeling. De infektionsmedicinske patienter modtages i en fælles akut modtagelse. Indlagte patienter håndteres i Medicinsk Sengeafsnit sammen med de øvrige medicinske specialer, men er inddelt i sektioner, hvor infektionsmedicin udgør en sektion.

Ambulatoriet varetager behandlingen af HIV/AIDS for den vestlige del af regionen. Endvidere varetages behandlingen af kronisk hepatitis, tropesygdomme og almindeligt forekommende danske infektionssygdomme.

Der er et tæt samarbejde med Infektionsmedicinsk Afdeling, Aarhus Universitetshospital, Skejby i form af ensartede kliniske vejledninger, regelmæssige konsulentbesøg, muligheder for fælles mødeaktivitet, konferencer og udveksling af personale.

Inden for infektionsmedicin er vi aktuelt bemandet med 1 konstitueret specialeansvarlig overlæge, yderligere 2 overlæger og 3 afdelingslæger.

Overlægens funktion
Den specialeansvarlige overlæge skal:
  • Sikre højst mulig kvalitet i patientbehandling og patientpleje og til samordning af behandling og pleje med afdelingens øvrige afdelinger.
  • I samarbejde med Afdelingsledelsen være ansvarlig for afdelingens samarbejde med Akutafdelingen.
  • I samarbejde med Afdelingsledelsen være ansvarlig for flow og udnyttelse af sengekapacitet i afdelingen.
  • Udvikle, vedligeholde og undervise ift. afdelingens beredskab.
  • Aftalte mission, vision og strategi gennemføres i afdelingen.
  • Sikre den løbende dokumentation af afdelingens opgaver, produktion og kvalitet.
  • Sikre bedst mulig ressourceudnyttelse samt udbygning af samarbejdet lægefagligt og tværfagligt på tværs af afdelingerne.
  • Efter- og videreuddanne det lægefaglige personale og andre personalegrupper.
  • Iværksætte udviklings- og forskningsopgaver og derved bidrage til fagets løbende udvikling og omdømme.
  • Indgå i alle driftsopgaver på lige fod med de øvrige speciallæger i sengeafsnit og dagafsnit/ambulatorium.
  • Støtte og medvirke til nye forskningsopgaver i Infektionsmedicinsk Afsnit.
  • Konkretisere afdelingens værdier.


Desuden forventer vi
  • At du altid sætter patienten først – også i en travl hverdag.
  • At du byder dig til, når dagligdagen er presset.
  • At du deltager aktivt i den daglige kliniske vejledning af yngre kolleger.
  • At du har stærke samarbejdsevner både mono- og tværfagligt og stimulerer samarbejdet både internt i afdelingen, til andre afdelinger og hospitalet samt tværsektorielt.
  • At du er loyal, beslutningsdygtig og ansvarlig.
  • At du har stærke kommunikative evner både mundtligt og skriftligt og holder den gode tone.


Vi kan tilbyde dig:
  • Et udfordrende og udviklende speciallægejob med høj grad af selvbestemmelse.
  • At medvirke i udvikling af det infektionsmedicinske speciale i Hospitalsenheden Vest.
  • Et stærkt fagligt miljø med fokus på et balanceret forhold mellem privatliv, efteruddannelse og produktion.
  • Arbejde i en afdeling med et højt fagligt niveau og en dygtig medarbejderstab, hvor visionen er at være Danmarks Bedste Medicinske Afdeling.
  • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.
  • Et aktivt undervisningsmiljø.


Vagt
Stillingen som specialeansvarlig overlæge er uden vagtforpligtelse.

Lægelige kvalifikationer
Der ønskes en ansøger med speciallægeuddannelse i intern medicin: infektionsmedicin.

Den specialeansvarlige overlæge skal i samarbejde med de øvrige speciallæger i afdelingen og Afdelingsledelsen medvirke til at optimere den intern medicinske funktion ved Hospitalsenheden Vest, herunder deltage i uddannelsen af yngre læger.
Ansøger med dokumenteret interesse inden for forsknings- og udviklingsarbejde foretrækkes.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst for lægelige chefer indgået mellem Danske Regioner og Foreningen af speciallæger.

Stillingerne er omfattet af bestemmelserne om lokal løndannelse. Ansættelse er betinget af tilfredsstillende børneattest.

Ved ansøgning til overlægestilling skal der gøres opmærksom på, at ansøger skal have 5 års ansættelse som speciallæge for at komme i betragtning, uden der skal søges dispensation.

Flere oplysninger om stillingen
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Nikolai Hoffmann-Petersen på tlf. 2946 4510.

Ansøgningsfrist
Du kan søge jobbet online på Regionens hjemmeside,www.rm.dk/job ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. Vedhæftede dokumenter skal være i pdf- eller wordformat.

Der vil blive anvendt personlighedstest.

Din ansøgning vil vi gerne modtage senest mandag den 12. juli 2021.

Samtaler forventes afholdt i uge 33 eller 34.

Stillings- og funktionsbeskrivelse

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Herning
  • Mandag den 12. juli 2021

Lignende jobs

  • Læge i Viborg

    Ledigt hverv som medlem af RetslægerådetEt hverv som medlem af Retslægerådet er ledig til besættelse snarest muligt. Hvervet forudsætter, at du er speciallæge og i det aktuelle tilfælde gern..
    • Læge
    • Viborg
    Få mere info
  • Læge i Viborg

    Læge søges til organisation/virksomhed i 8800 Viborg
    • Læge
    • Viborg
    Få mere info
  • Læge i Herning

    Læge søges til organisation/virksomhed i 7400 Herning
    • Læge
    • Herning
    Få mere info
  • Læge i Herning

    Da vi udvider vores søvnklinik, søger vi endnu en speciallæge til vores fantastiske søvnteam. Stillingen ønskes besat 01.10.24 eller efter aftale.Vi er på en fælles udviklingsrejse i afdelingen, hv..
    • Læge
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Herning over tid

Dato Alle jobs som læger
5. juli 2024 14
4. juli 2024 12
3. juli 2024 11
2. juli 2024 10
1. juli 2024 8
30. juni 2024 11
29. juni 2024 11
28. juni 2024 10
27. juni 2024 9
26. juni 2024 9
25. juni 2024 8
24. juni 2024 8
23. juni 2024 8
22. juni 2024 8
21. juni 2024 8
20. juni 2024 8
19. juni 2024 8
18. juni 2024 8
17. juni 2024 8
16. juni 2024 9
15. juni 2024 10
14. juni 2024 9
13. juni 2024 7
12. juni 2024 7
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 6
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7