NYT Sports Medicinsk Center ved Regionshospital Nordjylland søger lægesekretær

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Her får du en unik chance for at være med til at opbygge ”Center for Klinisk Sportsmedicin og Sundhed” - et helt nyt sport medicinsk center ved Regionshospital Nordjylland samt stor indflydelse på opbygningen af sekretærfunktionen.

Vi søger en uddannet og erfaren lægesekretær, der har mod på at medvirke til at etablere et stærk og veldrevet center i et tæt tværfagligt samarbejde med 3 læger, 1 sygeplejerske og 2 fysioterapeuter. Vi forventer også ansættelse af en professor. Det sport medicinske center er en nyoprettet funktion, så vi søger en erfaren lægesekretær med en stærk faglig profil, en bred organisatorisk forståelse samt et grundigt kendskab til strukturen i sygehusverden.

Stillingen ønskes besat den 1. oktober 2020 eller efter aftale. Det er en nyoprettet fuldtidsstilling med arbejdstider, der typisk er placeret i tidsrummet kl. 08.00 – 15.30 eller kl. 07.30 – 15.00.

Center for Klinisk Sportsmedicin og Sundhed placeres i Terapi-bygningen i Hjørring, hvor der er mulighed for samarbejde med sekretærerne i Reumatologisk Ambulatorium og Terapien, men du er som udgangspunkt eneste sekretær i det sportsmedicinske center, så vi forventer, at du er arbejdsom, initiativrig og har et stabilt fremmøde.

Center for Klinisk Sportsmedicin og Sundhed skal favne bredt og tage sig af både elite og bredde inden for sport og idræt, og centret skal indtage en aktiv rolle i forebyggelse.
Centret skal samarbejde bredt både internt på hospitalet, med kommuner og almen praksis samt med aktører uden for sundhedsvæsenet f.eks. idrætsforeninger og patientforeninger.
Forskningsmæssigt vil der være et tæt samarbejde med Center for Klinisk Forskning på Regionshospital Nordjylland samt andre forskningsgrupper og centre på Aalborg Universitetshospital og Aalborg Universitet.

Du bliver ansvarlig for samtlige patientadministrative funktioner/opgaver - journalskrivning og registrering af patientforløb, telefonisk kontakt med patienter og samarbejdspartnere, booking og indkaldelse af patienter. En væsentlig opgave i den første tid bliver opsætning af diverse IT-systemer, f.eks. Bookplan, så det matcher den ønskede aktivitet og dagligdag i centret.
Stillingen indeholder også øvrige administrative opgaver for specialeledelsen bl.a. mødebooking, referater, øvrig korrespondance, kontakt med eksterne samarbejdspartnere herunder kommuner, idrætsforeninger og patientforeninger samt opgaver i relation til forskning.

Det er et selvstændigt og udfordrende arbejde i et nyt og spændende center med mange forskelligartede arbejdsopgaver, så det er væsentligt, at du kan have mange bolde i luften, er struktureret og kan bevare overblikket samt har lyst til en sekretærfunktion i et tværfagligt miljø, dog med mulighed for støtte fra sekretærerne i det reumatologiske område. Der er tale om en sekretærfunktion i forreste linje med en bred vifte af kontakter, så det forudsætter, at du har gode kommunikationsevner og en serviceminded indstilling.

Det er ikke afgørende, at du har erfaring fra de medicinske specialer. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære nyt samt gå aktivt ind i løsningen af velkendte samt nye typer af lægesekretæropgaver med et positivt sind.

I et tæt samarbejde med centrets læger, sygeplejerske og fysioterapeuter, er du en vigtig brik i koordineringen af det gode patientforløb, så du skal brænde for at levere høj kvalitet. Vi sætter patienterne i fokus og sammen med resten af centret er du med til at give patienterne en god oplevelse. Der er fokus på det tværfaglige samarbejde, så vi har en forventning om, at du medvirker til et godt samarbejdet og besidder viljen til at få tingene til at lykkes samt bidrager med ideer til udvikling og forbedringer.

Vi tilbyder
  • en afdeling med fokus på kvaliteten i det enkelte patientforløb
  • en stilling med rig mulighed for indflydelse på tilrettelæggelsen af de administrative opgaver
  • et stærkt samarbejde med hjælpsomme og dygtige kollegaer
  • et godt arbejdsmiljø, hvor arbejdsglæde og indflydelse vægtes højt
  • en stor afdeling med mange specialer, forskellige arbejdsopgaver samt gode udviklingsmuligheder


Vi forventer, at du har en godkendt lægesekretæruddannelse

Afdelingsprofil
Medicinsk Afdeling udreder, behandler og plejer patienter med medicinske sygdomme og består af sengeafsnit og ambulatorier, alle placeret i Hjørring. Afdelingen dækker lungemedicin, medicinske mave-tarm-sygdomme, ældremedicin, almen medicin, medicinske gigt og ryg-sygdomme, team for lindrende behandling samt Diagnostisk Center.

Har du brug for yderligere oplysninger om stillingerne
- kan du kontakte afsnitsledende lægesekretær Lene Byrresen Vestergaard på mobil 25 27 50 55.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og lokalaftaler.

Samtaler afholdes mandag den 28. september 2020.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Hjørring
  • Fredag den 18. september 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som læger
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 6
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 6
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 7