Overlæge/afdelingslæge søges til spændende kombinationsstilling i Team for lindrende behandling og Medicinsk Afdeling...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Har du lyst til at arbejde med specialiseret palliation i Team for lindrende behandling i kombination med arbejde på Medicinsk Afdeling, er muligheden her nu.

Ved kombinationen med ansættelse i Medicinsk Afdeling er der via blandt andet stuegangsfunktion mulighed for at bidrage med øget fokus på, og kvalitet i såvel den basale som specialiserede palliative indsats i afdelingen.
Der vil afhængigt af kvalifikationer være mulighed for at varetage ambulant funktion i Medicinsk Afdeling eksempelvis i Diagnostisk Center.
Stillingen ønskes besat med en speciallæge i et af de intern medicinske grenspecialer, onkologi, almen medicin eller andet relevant speciale, gerne med klinisk erfaring indenfor specialiseret palliativ medicin.
Team for lindrende behandling varetager den specialiserede palliative indsats på RHN og i hospitalets optageområde, og varetager stuegangsfunktion på Hospice Vendsyssel.
Patienterne tilknyttet Team for lindrende behandling har livstruende sygdom og deraf afledte komplekse palliative problemstillinger.
Patienterne tilses under indlæggelse, på hjemmebesøg, i ambulatorium eller på hospice.
I Team for lindrende behandling arbejdes tværfagligt, og foruden teamets 3 læger er der ansat sygeplejersker, fysioterapeuter, sekretær og socialrådgiver, ligesom hospitalets præst deltager i tværfaglige konferencer og har patientkontakter på lige fod med de øvrige personalegrupper. Der forventes snarlig ansættelse af psykolog i teamet.
Der afholdes ugentlige tværfaglige konferencer, og der er afsat tid til faglig udvikling.

Tværfagligt varetager Team for lindrende behandling undervisnings- og udviklingsopgaver i primær og sekundær sektor for at styrke og udvikle den basale palliative indsats.
I Medicinsk Afdeling og Team for lindrende behandling er der fokus på patientens behov, og der lægges vægt på tværfagligt og tværsektorielt samarbejde, høj faglighed, kvalitet og udvikling.
Der er mulighed for at indgå i forskningssamarbejde med Center for Klinisk Forskning.
Der tilbydes supervisionsforløb ved psykolog for læger i Team for lindrende behandling.

Dine kvalifikationer:
  • Speciallæge i intern medicin, almen medicin, onkologi eller et andet relevant speciale

  • Interesse i eller klinisk erfaring med palliativ medicin
  • Gode kommunikative og samarbejdsevner og forståelse for tværfaglig og tværsektoriel indsats
  • Gode undervisningsevner
  • Arbejder struktureret og trives med en travl og afvekslende hverdag
  • Brænder for at udvikle den basale og specialiserede palliative indsats lokalt og regionalt


Såfremt du finder ovenstående interessant, skal du søge stillingen.
Ovenstående kvalifikationer vægtes højt og flere års klinisk erfaring som speciallæge er ikke en forudsætning for at komme i betragtning til stillingen, ligesom stillingen også kan søges af kandidater, som afslutter speciallægeuddannelse indenfor nær fremtid.
Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling, men deltidsansættelse kan komme på tale efter nærmere aftale.
Ansøgere med speciallægeanerkendelse i et af de intern medicinske grenspecialer må påregne deltagelse i Medicinsk bagvagtsfunktion.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
Ansættelse pr. 01.09.21 eller efter aftale.

Medicinsk Afdeling
Er en stor afdeling, som varetager behandling af patienter indenfor reumatologi, lungemedicin, geriatri, gastroenterologi, og også har tilknyttet et Diagnostisk Center til udredning af patienter mistænkt for alvorlig lidelse, som kunne være kræft, samt et intern medicinsk ambulatorium. Der er tilknyttet Team for lindrende behandling og et nyetableret Center for Sportsmedicin og Sundhed.
Afdelingen råder over 56 senge.
Der er et tæt samarbejde med øvrige afdelinger på hospitalet for at gøre patientforløbene så strømlinede som mulig.

Hvor skal du arbejde
Regionhospitalet Nordjylland står for behandling og pleje af høj faglig kvalitet til borgerne i den nordlige del af Region Nordjylland. Helt nye og moderne faciliteter udgør attraktive fysiske rammer på det medicinske område. Regionshospitalet Nordjylland vægter udover faglig kvalitet også et godt samarbejdsmiljø, og så er vi kendt for, at der er højt til loftet. Vi prioriterer uddannelse og vægter et aktivt forskningsmiljø med Center for Klinisk Forskning i spidsen.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Hjørring
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som læger
9. august 2024 3
8. august 2024 3
7. august 2024 3
6. august 2024 3
5. august 2024 4
4. august 2024 4
3. august 2024 4
2. august 2024 4
1. august 2024 4
31. juli 2024 4
30. juli 2024 4
29. juli 2024 4
28. juli 2024 4
27. juli 2024 4
26. juli 2024 4
25. juli 2024 4
24. juli 2024 8
23. juli 2024 8
22. juli 2024 8
21. juli 2024 6
20. juli 2024 7
19. juli 2024 8
18. juli 2024 9
17. juli 2024 5
16. juli 2024 5
15. juli 2024 5
14. juli 2024 5
13. juli 2024 5
12. juli 2024 5
11. juli 2024 5
10. juli 2024 9