Tværgående ledende overlæge i radiologi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Er du leder og vægter høj faglig standard inden for radiologi? Vil du være med til at udvikle specialet, så hold dig ikke tilbage, men send os din ansøgning.

Regionshospital Nordjylland er i gang med en spændende udvikling, med fokus på forskning, kvalitet og uddannelse af såvel medarbejdere som uddannelsessøgende.
Der søges en tværgående ledende overlæge i radiologien, som indbefatter afsnit i Hjørring og Frederikshavn.
Den ledende overlæge skal sammen med hospitalsledelsen og de øvrige ledelser i Diagnostisk Afdeling, bidrage til udviklingen af specialet, både i forhold til at levere diagnostik og behandling i topklasse, og i forhold til at skabe attraktive arbejdspladser, hvor medarbejderne trives og udvikler sig.

Stillingen
Den ledende overlæge skal i tæt samarbejde med to afsnitsledende radiografer samt afsnitsledende lægesekretær lede de to billeddiagnostiske afsnit.
Den ledende overlæge skal være leder for og en del af to fantastiske lægegrupper, der består af både overlæger, afdelings-/intro- og hoveduddannelseslæger. Vi arbejder målrettet med nedbringelse af ventetider, patientsikkerhed og kvalitetssikring, fokus på opfyldelse af afsnittets kerneydelse, samt udvikling og uddannelse af alle personalegrupper.
De to afsnit er kendetegnet ved høj faglighed og et godt tværfagligt samarbejde, internt såvel som eksternt. Der er et fladt hierarki og et godt arbejdsmiljø, med plads til godt humør i hverdagen.
De to huse er meget forskellige, da afsnittet i Hjørring er en del af et akut hospital og afsnittet i Frederikshavn, hovedsageligt arbejder med elektive undersøgelser.

Hvem er vi?
For nuværende er der et tæt samarbejde afsnittene imellem. Afsnittene er dynamiske og velfungerende, med en apparaturpark der er fuldt ud tidssvarende og af meget høj standard.
Afdelingerne er fuldt digitaliseret med RIS/PACS-system, og samtlige undersøgelser er som minimum fuldt tilgængelige i regionen. Der anvendes talegenkendelse og afsnittene afvikler videokonferencer.

Afsnittet i Hjørring
Afsnittet er en del af et akut hospital og modtager også traumepatienter.
Billeddiagnostisk Afsnit, Hjørring har en samlet årsaktivitet på ca. 100.000 undersøgelser.
Der disponeres over to MR-skannere, tre CT-skannere, tre ultralydsskannere samt konventionel røntgen. CT-området er i hastig udvikling, udover almindelige CT-undersøgelser udføres CT-KAG samt en del Dual Energy undersøgelser. På UL-området udføres almindelige UL-undersøgelser samt interventions- og pædiatriske undersøgelser. På MR-området varetages aktuelt primært muskuloskeletale og neuroradiologiske problemstillinger. Der er særlig ekspertise i MR-artrografier.

Afsnittet i Frederikshavn
Afsnittet er en del af et elektivt hospital. Årsaktiviteten er på ca. 52.500 undersøgelser. Der disponeres over digital gennemlysning, en Dual Energy CT-skanner, to ultralydsskannere med farvedoppler. Endvidere har afdelingen en 1,5 Tesla helkrop MR-skanner af mærket Philips og en 1,5 Tesla ekstremitets-MR-skanner af mærket GE, samt to dexa-skannere.
Afsnittet i Frederikshavn har regionsfunktion inden for CT-kolografier.

Personlige egenskaber
Den ledende overlæge skal bidrage positivt til et velfungerende samarbejde og samspil med de øvrige ledere i afsnittet. I Diagnostisk Afdeling, bestående af Patologisk Institut, Klinisk Biokemisk Afsnit og de 2 billeddiagnostiske afsnit, skal den ledende overlæge indgå i et tæt samarbejde med de øvrige afdelingsledelser, og være med til at sikre samarbejdet de to billeddiagnostiske afsnit imellem. Den ledende overlæge skal kunne træffe ledelsesmæssige beslutninger.
Den kommende ledende overlæge skal have stærke kommunikative og relationelle kompetencer, som bringes i spil både internt i afdelingen, og i samspillet med andre interessenter og samarbejdspartnere. Den daglige ledelsespraksis kommer til udtryk gennem et åbent, tillidsskabende og respektfuldt samarbejde, hvor oprigtig interesse for speciale og fagligheder, samt vilje til både at støtte og udfordre, skaber de bedste resultater.

Stillingen ønskes besat med en ledende overlæge, som kan veksle mellem at lytte og involvere, og som samtidig udviser handlekraft, træffer beslutninger og tager ejerskab for opgaverne.

Den kommende ledende overlæge skal kunne anlægge et helhedsblik på den strategiske udvikling af specialet på hospitalerne.

Den ledende overlæge skal være speciallæge indenfor radiologi. Ledelses- og uddannelseserfaring er en klar fordel, men ikke et krav, mens lyst og vilje samt engagement og energi til at bedrive ledelse er en forudsætning.
Der vil blive indhentet børneattest som forudsætning for ansættelse.

Bedømmelsen af ansøgers faglige kvalifikationer, vil ske på grundlag af ansøgers oplysninger om egne kompetencer inden for hvert af de 7 kompetenceområder, ”Medicinsk ekspert, Samarbejder, Kommunikator, Leder og administrator, Akademiker, Sundhedsfremme, Professionel”.
Ansøgningen skal vedlægges CV og autorisationsbevis for speciallægeanerkendelse, og skal være os i hænde senest den 18. marts 2022.

Ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt i uge 14.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst

Du kan læse mere på:

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Hjørring
  • Fredag den 18. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som læger
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 6
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 6
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 7