Specialeansvarlig overlæge til gastroenterologisk afsnit, Medicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus #Pladstildig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

I Medicinsk Afdelings gastroenterologiske afsnit er en stilling som specialeansvarlig overlæge ledig. Afsnittets personale ser frem til at byde dig velkommen som ny kollega.

Vi kan tilbyde dig en stilling med mulighed for at tegne det medicinske gastroenterologiske afsnit med dine visioner og kompetencer.

Vi savner en specialeansvarlig overlæge der trives med de udfordringer der ligger i at fastholde et ledelsesmæssigt fokus på sundhedsfaglig kvalitet, tværfagligt og tværsektorielt samarbejde, personaleudvikling og udvikling af vores patientforløb inden for gastroenterologi.

Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er et lokalt forankret akutsygehus for områdets borgere. Vores vision er at tilbyde patienterne sammenhængende og relevante forløb med høj patientoplevet kvalitet. Vi ser os selv som et ambitiøst og veldrevet akutsygehus i konstant udvikling, der gerne vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme. Holbæk Sygehus satser på velfungerende forskningsmiljøer inden for disse områder. Vi har fokus på at fastholde Holbæk Sygehus som en attraktiv og fagligt udfordrende arbejdsplads og et eftertragtet uddannelsessted, der tiltrækker de rigtige medarbejdere.

Medicinsk Afdeling

Medicinsk Afdeling på Holbæk Sygehus varetager intern medicinske grenspecialer i medicinsk gastroenterologi, endokrinologi, nefrologi, kardiologi, geriatri, reumatologi og neurorehabilitering, og afdelingen råder p.t. over 163 sengepladser, en række specialespecifikke ambulatorier samt dialyseafsnit.

Vi har etableret et tæt fagligt samarbejde specialerne imellem i et fælles ambulatorium, hvor hvert speciale bidrager til at sikre gode og sammenhængende forløb for patienter med flere medicinske sygdomme.

I Medicinsk Afdeling trives vi rigtig godt med at søge nye veje i måden vi arbejder på, så vi vil være særdeles åbne for dine gode idéer og input. Brug af telemedicin, tværgående samarbejde og patientinddragelse ser vi som naturlige elementer i vores hverdag.

Afsnit for medicinsk gastroenterologi og hepatologi:

Sengeafsnit

Vi har et sengeafsnit med i alt 20 sengepladser allokeret til medicinsk gastroenterologi og hepatologi. Her finde vi såvel de specialespecifikke patienter som patienter med mere uspecifikke intern medicinske problemstillinger.

Opgaverne omfatter stuegang, planlægning og udredning af de enkelte patientforløb i et inspirerende og givtigt tværfagligt miljø.

Gastroskopier og koloskopier udføres i det nærliggende skopiafsnit, der bemandes i fællesskab med Kirurgisk Afdeling.

Ambulatorium

Opgaverne her omfatter udredning, behandling og kontrol af såvel ny henviste patienter, som patienter i forløb med kroniske tilstande. Vi har et tæt samarbejde med veluddannede sygeplejersker, der har stor indsigt og selvstændighed i specialet.

Lægestab

Speciallægestaben består af en specialeansvarlig overlæge og fire overlæger samt et antal reservelæger i hoveduddannelser og introduktionsstillinger til det interne medicinske hovedområde.

Stillingsfunktion og kvalifikationer

Stillingen ønskes besat med overlægekvalificeret speciallæge i intern medicin/gastroenterologi.

Som specialeansvarlig overlæge vil du sammen med afdelingssygeplejersken udgøre afsnittets afsnitsledelse, og skal forestå den daglige ledelse af sengeafsnit og ambulatorium samt indgå i et tæt samarbejde med skopienhedens ledelse.

Vi forventer at afsnitsledelsen i fællesskab vil stå i spidsen for en udvikling, der sikrer patienterne effektive og sammenhængende patientforløb og fortsat fokus på uddannelse og forskning.

Afsnitsledelsen deltager aktivt i et tværfagligt lederforum i Medicinsk Afdeling. Vilje til samarbejde på tværs, og til at finde løsninger i et tværfagligt og tværsektorielt regi, er således centrale krav til dig som ansøger.

Vi forventer at du

  • Er kreativ og udviklingsorienteret

  • Har gode evner til samarbejde og formidling

  • Er dynamisk, engageret og visionær

  • Har nogen erfaring med ledelse og administrative opgaver

  • Gennem dine faglige og personlige kvalifikationer kan motivere medarbejderne og at du med en klar kommunikation kan fastholde et godt samarbejde på tværs af faggrupper og på tværs af sektorgrænser.


Du vil i denne stilling få mulighed for at sætte både dine lederkompetencer og dine faglige kvalifikationer i spil i en afdeling med velkvalificerede og engagerede medarbejdere.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er vagtfri.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Konst. Ledende overlæge Niels Løkkegaard på telefon 59 48 45 01 / 20 51 66 79.

Holbæk Sygehus anvender en vurdering af de syv kompetencer (Medicinsk ekspert, Kommunikator, Samarbejder, Leder/administrator, Sundhedsfremmer, Akademiker og Professionel) i den faglige bedømmelse.

Ansøgere bedes i ansøgningen - med bedst mulig dokumentation - forholde sig konkret til de syv kompetencer.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Holbæk
  • Torsdag den 10. december 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Holbæk over tid

Dato Alle jobs som læger
19. september 2024 9
18. september 2024 9
17. september 2024 9
16. september 2024 10
15. september 2024 10
14. september 2024 10
13. september 2024 12
12. september 2024 12
11. september 2024 12
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 8
4. september 2024 8
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5