Speciallæge søges til hjertemedicinsk afsnit, Medicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus #Pladstildig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Medicinsk Afdeling søger en fagligt ambitiøs speciallæge i kardiologi, gerne med kompetencer/interesse for kardiologisk billeddiagnostik. Vi lægger vægt på at du kan bidrage med et højt fagligt niveau, med gode samarbejdsevner og til et stærkt arbejdsmiljø.

Vi har en stor population af hjertepatienter med et bredt spektrum af hjertelidelser, og en stor produktion af transtorakal og transøsofagal ekkokardiografi med de nyeste modaliteter inklusiv 3-D hjerte-CT, og har siden sidste årsskifte været i gang med at indføre hjerte-MR i samarbejde med specialister fra hovedstaden.

Afsnittet lægger vægt på en høj kvalitet i billeddiagnostiske undersøgelser og forventer en fortsat udvikling af dette felt.

Du skal være med til at styrke det kardiologiske speciale på Holbæk Sygehus, hvor vi bl.a. lægger vægt på et tæt samarbejde med de øvrige medicinske subspecialer, og har et særligt tæt samarbejde omkring patienter med kardiovaskulær sygdom og samtidig diabetes og nyresygdom.

Det er afdelingen ambition at tage udgangspunkt i den enkelte patient og dennes eventuelle co-morbiditet.

Afdelingen har opbygget et stærkt forskningsmiljø med tre-fire ph.d.-studerende ad gangen. På nuværende tidspunkt har vi tre igangværende projekter indenfor arterieflimren, hjerteinsufficiens samt diabetes og hjertesygdom, og de næste projekter er på tegnebrættet. Du må gerne bidrage med forskning indenfor dine egne interesseområder udover de nævnte.

Stillingen ønskes besat med en speciallæge i intern medicin:kardiologi. Stillingen er ledig til besættelse 1. marts 2021 eller efter nærmere aftale.

Ansøger skal medvirke til, at

  • Varetage kliniske funktioner indenfor kardiologien.

  • Gerne indgå i udviklings-, projekt- og forskningsopgaver i det kardiologiske speciale, og derved bidrage til fagets løbende udvikling og omdømme.

  • Sikre fortsat faglig udvikling, som baseres på høj grad af evidens og tværfaglighed, således at specialet altid fagligt og klinisk er i front.

  • Medvirke til at uddanne yngre læger og medicinstuderende, samt påtage sig undervisningsforpligtelse overfor disse, samt afdelingens øvrige personale.


Vi tilbyder:

  • Højt fokus på opgaven indenfor det kardiologiske speciale.

  • Godt arbejdsmiljø med en god stemning.

  • Motiverede og velkvalificerede medarbejdere, der indgår i et tæt samarbejde med den lægelige stab.


Vi forventer at du:

  • Har vilje og evne til at samarbejde på tværs og til at finde løsninger i et tværfaligt regi.

  • Er kreativ og udviklingsorienteret.

  • Har gode evner til samarbejde og formidling.

  • Er dynamisk, engageret og visionær.

  • Gennem dine faglige og personlige kvalifikationer motiverer medarbejdere, kolleger og samarbejdspartnere.

  • Ved hjælp af klar kommunikation fastholde et godt samarbejde på tværs af faggrupper og på tværs af sektorgrænser.


Medicinsk Afdeling

Medicinsk Afdeling på Holbæk Sygehus varetager intern medicinske grenspecialer i kardiologi, geriatri, medicinsk gastroenterologi, endokrinologi, nefrologi og reumatologi, og afdelingen råder over 165 sengepladser samt en række specialespecifikke ambulatorier og dialyseafsnit.

Vi har et Medicinsk Fællesambulatorium, som sikrer at patienterne på én og samme dag får mulighed for at møde læger fra forskellige medicinske specialer.

Vi lægger vægt på sammenhængende patientforløb og anerkender et nødvendigt tværfagligt fokus med høj grad af samarbejde og tid til kollegial rådslagning som naturlige forudsætninger herfor.

Kardiologisk afsnit

Kardiologisk afsnit modtager akutte og intensive patienter.

Specialet råder over et kardiologisk ambulatorium og 43 sengepladser fordelt på to sengeafsnit, der modtager patienter med hjertemedicinske problemstillinger og almen medicinske patienter.

Vi har en hjertemedicinsk modtagelse til brystsmertepatienter, som modtages mhp. triagering, visitation og hurtig udredning af AKS, samt atrieflimrenpatienter, og som varetager DC-konvertering.

Afsnittet har et højt patientflow med en aktivitet på mere end 4.000 indlæggelser og 16.000 sengedage.

Ambulatoriet er velfungerende og med mere end 15.000 årlige besøg. Opgaverne omfatter en bred vifte af kardiologiske problemstillinger, bla. hjerterehabilitering, hjerterytmeforstyrrelser, hjertesvigt og hypertension og AK-behandling.

Der er et udviklingsorienteret og forskningsinteresseret miljø i kardiologisk afsnit, med et tilknyttet professorat og flere forskningsinteresserede overlæger. Der dedikeres tid og ressourcer til forskning, ligesom der er gode muligheder for at tiltrække forskningsmidler.

Specialet er veludstyret, hvor især ekkokardiografifunktionen er højt profileret med nyt 3D-apparatur, ligesom der er et velfungerende samarbejde omkring hjerte-CT-undersøgelser og hjerte-MR med Røntgenafdelingen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen er med vagt på Medicinsk Afdeling i form af bagvagt med tilkald for et vagthold bestående af 1 HU-læge som koordinerende vagt og 2 yngre læger som forvagter. Vagten er for tiden 18-skiftet.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til specialeansvarlig overlæge Ilan Raymond på telefon 59 48 44 93, eller konst. ledende overlæge Niels Løkkegaard på telefon 59 48 45 01.

Holbæk Sygehus anvender en vurdering af de syv kompetencer (Medicinsk ekspert, Kommunikator, Samarbejder, Leder/administrator, Sundhedsfremmer, Akademiker og Professionel) i den faglige bedømmelse.

Ansøger bedes i ansøgningen forholde sig konkret til de syv kompetencer.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Holbæk
  • Fredag den 12. februar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Holbæk over tid

Dato Alle jobs som læger
18. september 2024 9
17. september 2024 9
16. september 2024 10
15. september 2024 10
14. september 2024 10
13. september 2024 12
12. september 2024 12
11. september 2024 12
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 8
4. september 2024 8
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5