Speciallæge i intern medicin med kardiologisk erfaring søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Holbæk Akutafdeling udvider lægestaben og er på udkig efter en speciallæge, der har kardiologisk erfaring. Du behøver ikke nødvendigvis være speciallæge i kardiologi.. Det kan også være at du har arbejdet klinisk indenfor kardiologi inden du gik videre til fx geriatri, almen medicin eller lign. Du kan arbejde hos os fuld tid eller deltid efter dine ønsker.

Du får noget særligt hos
Hos os får du nogle handlemuligheder som akutlæge, som du ikke får mange andre steder (nogen steder?). Hos os, er det dig som akutmediciner, der tager beslutningerne, og som har behandlings- og visitationsret. Du har fx ansvaret for at modtage ”kørsel 1” patienter (med hjælp ”fra huset” om nødvendigt). Vi er ved at få installeret en CT scanner i akutafdelingen, hvor udvalgte ”kørsel 1” patienter modtages direkte på CT-lejet.

I vores sengeafsnit (Akut Diagnostisk Enhed) har du mulighed for at få mere erfaring i udredningen af intern medicinske problemstillinger fx patienten med "feber uden kendt årsag" eller andre ”Doctor House” problemstillinger.

Vi udvikler hele tiden vores behandlingstilbud og har fx indført brugen af ketamin som smertestillende, ultralydsvejledte nerveblok, og meget andet.

Akutafdelingen er en selvstændig afdeling med cirka 80 sygeplejersker, 40 læger og 14 sekretærer ansat. Vi arbejder i teams i hverdagen og har ry for at have et rigtig godt kollegialt arbejdsmiljø.

Hvis du vil vide hvordan en almindelig arbejdsdag kan foregå, så se fx denne artikel fra Ugeskrift for Læger:
https://ugeskriftet.dk/nyhed/et-dogn-med-akutmediciner-han-har-flere-storre-lungeembolier

Dine muligheder hos os
I løbet af efteråret og vinteren overtager Akutafdelingen modtagelse og vurderingen af patienter der indlægges under Obs diagnosen Akut Koronar Syndrom. På akutafdelingen skal vi udføre en kort, koncentreret vurdering af om patienterne skal indlægges til videre behandling på kardiologisk afsnit på sygehuset, udskrives eller måske fejler noget helt tredje. Vi ansætter ekstra personale til opgaven

Det vil være oplagt at du bidrager med din kardiologiske erfaring som underviser, teamleder i modtagelsen m.v. og i et hele taget hjælper med at vi kommer godt fra land med den nye opgave.

Derudover kommer du til at arbejde i afdelingens andre områder også: Vi er ansvarlige for skadestue, akutmodtagelsen og et mindre sengeafsnit (Akut Diagnostisk Enhed); Du kommer du til at vurdere alle typer patienter, fra "perle i næsen" til patienten med hjertestop. Det du ikke kan i forvejen, bliver du oplært i.

Afdelingen har også en stor kursusaktivitet, hvor afdelingens læger er undervisere og kursusarrangører for akutkurser for læger fra primært Region Sjælland og Region Hovedstaden. Alt efter din erfaring og interesser vil et være naturligt at du underviser sammen med os andre.

Læs mere info om afdelingen: www.regionsjaelland.dk/hakut


Dit lægeliv kan have mange facetter
Der skal være mulighed for at dit lægeliv rummer mange interesser. Vi er derfor åbne overfor ønsker om fx orlov til at rejse eller overfor ønsker om deltid, fx i kombination med et andet job. Måske har du en almen praksis du er tilknyttet? Eller måske er du interesseret i at bevare kontaktet til dit første speciale gennem en deltidsansættelse på en anden afdeling? Lad os snakke om det.

Forventningsafstemning

Vi forventer at du

  • Er speciallæge, gerne i et intern medicinsk speciale (eller akutmedicin)
  • Har kardiologisk erfaring fra kliniske ophold
  • Er indstillet på at indgå i hele akutafdelingens opgaver

Vi er sikre på, at du vil kunne lære en masse hos os. Vi andre lærer faktisk også noget nyt hver dag, når vi sparrer med hinanden om patientforløbene. Og vi forventer at du også kommer med din erfaring og viser os nogle ting, der kan gøres bedre.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat som afdelingslæge eller overlæge alt efter din erfaring. Inden du tilbydes ansættelse vil vi eventuelt facilitere en vurdering af om du vil kunne opnå speciallægeanerkendelse i akutmedicin, hvis du ikke allerede er speciallæge i dette.

Stillingen kombinerer klinik og undervisningstid og du forventes at kunne gå som bagvagt i klinikken efter individuel introduktion. Aktuelt er bagvagter i tilstedeværelse indtil kl 23 på hverdage og derefter i beredsskabsvagt fra hjemmet. Og så komme du til at se COVID-patienter også, så det skal du også være indstillet på.

Startdato hos os er sat til 1. januar - men dit arbejde skal passe ind i hele dit liv, så snak med os hvis en andet tidspunkt vil være endnu bedre.

Måske interesseret?

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Peter Hallas på [email protected] , . Du kan også sms’e eller ringe: 30 95 95 21

Det bedste vil faktisk være hvis du kommer forbi og ser afdelingen. Vi forbeholder os muligheden for løbende at vurdere ansøgere - så hvis du er interesseret skal du ikke vente med at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Holbæk
  • Torsdag den 30. september 2021

Lignende jobs

  • Læge i Køge

    Consultancy in Internal Medicine: Gastroenterology and Hepatology combined with a clinical professorship (chair) in Internal Medicine: Gastroenterology and Hepatology A clinical position as con..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge (vikar) i Holbæk

    Weekend- og ferieafløsere/vikariat til Holbæk Sygehus Serviceafdeling Er du studerende, afholder sabbatår eller har brug for et sommerjob? Er du serviceminded, udadvendt og trives med varierend..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Fast stilling som overlæge 15 timer om ugen Stillingen er vagtfri. Sexologisk Klinik er organisatorisk en del af Psykiatrisk Klinik Roskilde, Psykiatrien Øst i [xxxxx] Psykiatris..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Plastikkirurgien på Sjællands Universitetshospital: Ledig stilling som Overlæge Plastik- og Brystkirurgisk Afdeling ved Sjællands Universitetshospital Roskilde søger til Plastikkirurgien en eng..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Holbæk over tid

Dato Alle jobs som læger
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 4
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5