Overlæge til endokrinologisk afsnit, Medicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus. Stillingen kan kombineres med stilling som C...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Holbæk Sygehus søger en speciallæge i endokrinologi til en stilling som overlæge ved Medicinsk Afdeling. Stillingen giver mulighed for at udvikle endokrinologien inden for særlige interesseområder og at arbejde bredt med hele endokrinologien.

Dine opgaver

Vi søger en speciallæge i endokrinologi, som har interesse i at stå for udviklingen af særlige interesseområder inden for endokrinologi. Det kan eksempelvis være udvikling af diabetesteknologi, arbejdet med transition, optimering af strumaudredning eller forskning.

Der er også mulighed for at arbejde bredt inden for alle endokrinologiens basisområder, hvis dette er et ønske.

Stillingen er med vagt på Medicinsk Afdeling i form af bagvagt med tilkald for et vagthold bestående af 1 HU-læge som koordinerende vagt og 2 yngre læger som forvagter.

Stillingen kan sammenkædes med en funktion som centerchef ved Steno Diabetes Center Sjælland, der er etableret som et regionalt kraftcenter for diabetes og som har som ambition at favne alle personer med diabetes i Region Sjælland.

Er du speciallæge i endokrinologi og har du lyst til at indgå i vores medicinske afdeling – så har vi brug for dig!

Er du dertil interesseret i den videre opbygning og ledelse af Steno Diabetes Center kan du sideløbende ansættes som centerchef i dette center.

Om Endokrinologisk afsnit
I endokrinologisk afsnit, Holbæk Sygehus, har vi ansvaret for driften af endokrinologisk ambulatorium, som er en del af Medicinsk Fælles Ambulatorium, samt for indlagte endokrinologiske patienter (2-6 patienter).

Endokrinologisk afsnit har endvidere ansvaret for diabetesambulatoriet i Kalundborg, som er en udefunktion. Øvrig endokrinologi varetages på basisniveau.

Endokrinologisk ambulatorium er bemandet med 1 overlæge. Herudover er der p.t. 3 speciallæger i afsnittet, samt et antal reservelæger. Vi deltager i speciallægeuddannelsen med et årligt HU-forløb.

Der er 8 diabetessygeplejersker, heraf 1 permanent i Kalundborg.

Om Medicinsk Afdeling

Medicinsk Afdeling på Holbæk Sygehus varetager intern medicinske grenspecialer i nefrologi, medicinsk gastroenterologi, endokrinologi, reumatologi, kardiologi, geriatri og neurorehabilitering, og afdelingen råder p.t. over 173 sengepladser, en række specialespecifikke ambulatorier samt dialyseafsnit.

Vi har åbnet Medicinsk Fællesambulatorium, som sikrer at patienter på én og samme dag får mulighed for at møde læger fra forskellige medicinske specialer.

Vi lægger vægt på sammenhængende patientforløb og anerkender et nødvendigt tværfagligt fokus med høj grad af samarbejde og tid til kollegial rådslagning som naturlige forudsætninger herfor.

Vi lægger ligeledes vægt på et godt arbejdsmiljø og et tæt samarbejde mellem de enkelte specialer.

Stillingsfunktion og kvalifikationer

Stillingen ønskes besat med speciallæge i intern medicin/endokrinologi.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Niels Løkkegaard på telefon 59 48 45 01, mobil 24 92 09 23.

Herunder beskrives forholdende, som gælder, hvis der indgås aftale om kombination med stillingen som centerchef ved Steno Diabetes Center Sjælland:

Steno Diabetes Center Sjælland er etableret som et regionalt kraftcenter for diabetes og har som ambition at favne alle personer med diabetes i Region Sjælland. Er du speciallæge i endokrinologi og har du lyst til at indgå i den videre opbygning og ledelse af centret – så har vi brug for dig!

Steno Diabetes Center Sjælland

Region Sjælland etablerede per 1.januar 2019 Steno Diabetes Center Sjælland (SDCS) for at sikre en styrket diabetesindsats på højeste internationale niveau. Centret har fokus på at opbygge og udvikle det bedste tilbud om forebyggelse og behandling af diabetes med et særligt fokus på at minimere ulighed i sundhed i relation til diabetes, følgesygdomme og ko-morbiditet. Dette vil vi opnå gennem gode udviklingsprojekter, dygtige medarbejdere, samling af viden og forskning samt stærke samarbejder.

I SDCS er patienten i centrum og centrets aktiviteter placeres derfor fysisk på de steder i regionen, hvor patienterne er. SDCS er en del af et nationalt netværk af diabetescentre i de fem regioner, alle støttet af Novo Nordisk Fonden.

Jobbet som centerchef

Ledelsen af centret består af centerdirektøren, en centerchef fra hvert af regionens fire akutsygehuse og en centerchef i Psykiatrien. Vi søger aktuelt en centerchef til Holbæk Sygehus, som har mod på og lyst til at indgå i centerledelsen og tage ansvar for den fortsatte udvikling af SDCS og udvikling af diabetesindsatsen i hele Region Sjælland.

Som centerchef får du det overordnede faglige ansvar for det samlede endokrinologiske speciale og skal herudover stå i spidsen for opbygning og udvikling af SDCS aktiviteter på Holbæk Sygehus – både for børn og voksne med diabetes. Desuden forventes det, at du varetager kliniske funktioner indenfor diabetologien.

Vi regner med, at du skal bruge omtrent halvdelen af din arbejdstid på SDCS aktiviteter.

Nogle af dine opgaver

En af dine vigtige opgaver bliver at være med til at videreudvikle organisationen og skabe opmærksomhed omkring SDCS på eget sygehus.

Du bliver afgørende for iværksættelse og støtte til udviklings-, projekt- og forskningsopgaver i det endokrinologiske speciale. Inden for diabetesområdet skal du desuden bidrage til at afdelingen lever op til målsætningen for SDCS.

I en kompleks og decentral organisation som SDCS er samarbejde og åbenhed afgørende værdier. En ganske særlig vigtig opgave er derfor forbundet med at arbejdet i SDCS som ét samlet center på tværs af geografi, faggrænser, uddannelse og sektorer – det er en både spændende og svær udfordring, som vi gerne bruger din hjælp til at løfte. Vi afholder i den sammenhæng interne møder på forskellige geografier.

Jobbet kræver en person, som

  • Er kvalificeret speciallæge i intern medicin: endokrinologi med interesse for diabetologi.

  • Deltager aktivt i den kliniske hverdag omkring patienten med diabetes.

  • Vil indgå i videreudviklingen af SDCS som en del af centerledelsen, med lyst til at arbejde strategisk med de store linjer.

  • Interesserer sig for at arbejde med udviklingsprojekter og forskning.

  • Har lyst til undervisning af og formidling til patienter og sundhedsprofessionelle.

  • Foretrækker samarbejder i stærke teams på tværs af fag og fysik.


En nysgerrig pioner

Da SDCS er en forholdsvis ny organisation under fortsat opbygning, er en god portion pionerånd og masser af fleksibilitet helt afgørende for at du vil kunne trives med jobbet. Mange af opgaverne vil være nye og meget forskellige samt erfaringerne internt begrænsede, så der vil være et stort behov for at alle hjælper hinanden!

Vi forventer, at du er ambitiøs og nysgerrig på nye måder, metoder og mennesker og har masser af lyst til sammen med resten af organisationen at løfte vores ambition: At arbejde med det nye kraftcenter for diabetes i Region Sjælland.

Løn og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat i en fast stilling ved Medicinsk Afdeling på Holbæk Sygehus. Tiltrædelse snarest muligt. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere

Er du velkommen til at ringe til:
Ledende overlæge på Medicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus Niels Løkkegaard, eller SDCS centerdirektør Lise Tarnow på tlf. 9357 6387.

Ansøgning

Stillingen søges via linket i annoncen. Ansøgning bedes struktureret efter de 7 lægeroller og du skal forholde dig til hvordan du vil bidrage til den videre udvikling af et samlet SDCS i Region Sjælland.

Uanset om der søges stilling som overlæge eller kombinationsstilling som overlæge og centerchef gælder:

Ansøgningsfrist 17. december 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Holbæk
  • Fredag den 17. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Holbæk over tid

Dato Alle jobs som læger
15. september 2024 10
14. september 2024 10
13. september 2024 12
12. september 2024 12
11. september 2024 12
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 8
4. september 2024 8
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5
18. august 2024 5
17. august 2024 5
16. august 2024 4