Klinikchef - Fertilitetsklinikken på Rigshospitalet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Juliane Marie Centret

Rigshospitalet søger en klinikchef til Danmarks største offentlige Fertilitetsklinik. Klinikken tilbyder behandling af barnløshed med alle former for assisteret reproduktion.

Fertilitetsklinikken forestår flere behandlingstyper, hvoraf de væsentligste behandlinger er:

  1. IVF behandling.
  2. ICSI behandling
  3. Behandling med nedfrosne embryoner (FER)
  4. Intrauterin insemination med mandens sæd (IUI-H) og donorsæd (IUI-D)
  5. Præimplantations-genetisk diagnostik (PGD)
  6. Ægdonation
  7. Assisteret befrugtning hos HIV og hepatitis positive patienter
  8. Kryopræservering af ovarievæv forud for behandling af malign sygdom.
  9. Reproduktionsimmunologisk udredning (bl.a. habituel abort)
  10. Fertilitetskirurgi og relevant gynækologisk endokrinologi

Som klinikchef skal du lede en klinik med et stærkt klinisk miljø. Din opgave bliver at føre klinikken frem mod nye, store resultater inden for behandling, forskning og uddannelse samt bidrage til at sætte fertilitetsudfordringer på dagsordenen.

Du kommer til at stå i spidsen for en klinik, der yder specialiseret behandling mod barnløshed. Klinikken skal i en travl hverdag kunne rumme en stor bredde i patientbehandlingen. I 2019 behandlede klinikken 3588 patienter.

Klinikken er kendetegnet ved et højt fagligt niveau og engagerede, kompetente medarbejdere. Klinikken lægger stort vægt på det tværfaglige samarbejde internt i klinikken, godt arbejdsmiljø og på gode samarbejdsrelationer såvel med øvrige klinikker på Rigshospitalet som med andre hospitaler regionalt, nationalt og internationalt.

Om stillingen
Som klinikchef leder du klinikken i samarbejde med den anden part af klinikledelsen, der er lægelig leder. Sammen planlægger og gennemfører I udviklingen for klinikken og klinikkens ca. 72 ansatte. Klinikkens udgiftsbudget i 2020 er på 37,9 mio. kr.

Klinikledelsen leder klinikken sammen med afdelingssygeplejerske, laboratoriechef og ledende lægesekretær, og har det overordnede ansvar for klinikkens drift og økonomi samt den langsigtede udvikling. Og for helheden og opfyldelsen af klinikkens målsætning indenfor centrets overordnede rammer.

Det forventes, at ansøgeren indgår både i centerrådet i Juliane Marie Centret, og i det tværfaglige ledelsesmæssige samarbejde i klinikken samt at ansøgeren gennem sit faglige engagement kan stimulere til fortsat udvikling i et godt arbejdsmiljø. Endvidere at ansøgeren har evnen til uddelegering, forhandling og evnen til at etablere et tæt samarbejde med andre faggrupper.

Klinikchefen refererer til centerdirektøren i Juliane Marie Centret.

Yderligere oplysninger om klinikken kan findes via følgende link:
https://www.rigshospitalet.dk/afdelinger-og-klinikker/julianemarie/fertilitetsklinikken/Sider/default.aspx

Yderligere oplysninger om stillingen samt stillingsbeskrivelse kan fås ved henvendelse til centerdirektør Merete Lange, telefon 3545 3852.

Løn- og ansættelsesvilkår aftales mellem Region Hovedstaden og den relevante organisation:

For læger i henhold til aftale vedrørende lægelige chefer, protokollat 2, indgået overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn/Foreningen af Speciallæger.
Stillingen besættes på åremål i 6 år.

Bedømmelsen af ansøgernes faglige kvalifikationer vil ske på grundlag af ansøgers oplysninger om egne kompetencer inden for hver af de 7 kompetenceområder, jf. "Vejledning for faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger i Region Hovedstaden"
fra 2007, der kan ses på www.regionh.dk

For andre ansøgere i henhold til overenskomst indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og den relevante organisation.
Stillingen besættes på åremål i 6 år.


Den faglige bedømmelse vil finde sted som led i ansættelsesudvalget arbejde.
Ansøgningen skal vedhæftes curriculum vitae indeholdende publikationsliste med angivelse af de ti vigtigste publikationer.

Ansøgningsfristen er den 4. maj 2020.

Søg stillingen via linket.

Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.

Interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.

Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.

Juliane Marie Centret behandler, forsker og underviser inden for områderne: Fødsler, for tidligt fødte børn, sygdomme hos børn, sygdomme hos kvinder, mandlige og kvindelige fertilitetsproblemer samt vækstproblemer. På flere områder er centret med i den internationale elite. Der er 304 sengepladser og en omfattende ambulant virksomhed. Centret har ca. 1236 normerede stillinger og er opdelt i 8 klinikker, som har eget budget og ledelse. Juliane Marie Centrets omsætning er knap 957 mio. kr. Vi har taget navn efter Dronning Juliane Marie (1729 -1796), Frederik den V´s dronning. Juliane Marie var medstifter af fødselsstiftelsen og har i forvejen lagt navn til Juliane Maries Vej, som centret har indgang fra.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • København Ø
  • Mandag den 04. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i København Ø over tid

Dato Alle jobs som læger
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1