Psykiater – spændende deltidsansættelse/konsulentansættelse i Kriminalforsorgen Hovedstaden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vi har en spændende stilling i Kriminalforsorgen Hovedstaden til den rette speciallæge i psykiatri. Vi kan tilbyde et anderledes, familievenligt og spændende lægejob i hovedstadens fængsler og arresthuse.

Du vil blive en del af et engageret team, og du får i denne stilling mulighed for at sætte dit præg på den psykiatriske udredning og behandling af indsatte i hovedstadens fængsler og arresthuse. Du kommer til at spille en vigtig rolle i arbejdet med at sikre en psykiatrisk behandling af høj kvalitet for en patientgruppe med mange forskellige sundhedsrelaterede behov.

Om jobbet
Sundhedsenheden i Kriminalforsorgen Hovedstaden er forholdsvis nyetableret sundhedsenhed og varetager sundhedsbetjeningen af alle indsatte i Kriminalforsorgen Hovedstadens fængsler og arrester. Sundhedsenheden består af en tværfaglig medarbejdergruppe, som du vil arbejde tæt sammen med. Din tætteste samarbejdspartner bliver vores dygtige specialpsykolog.

Sundhedsenheden ledes af en klinisk overlæge og to oversygeplejersker.

Vi har ambition om at levere en sammenhængende og velkoordineret sundhedsfaglig behandling med fokus på høj faglighed.

Sundhedsenheden har hovedklinik på Vestre Fængsel, og det er herfra, at sundhedsbetjeningen udgår. Arbejdsstedet er derfor hovedsageligt Vestre Fængsel. Indimellem vil arbejdsopgaver foregå på en af Kriminalforsorgen Hovedstadens øvrige arrester og fængsler. Derudover afholdes virtuelle konsultationer. Hverdagen er således dynamisk, og der er afveksling i opgaverne.

Vi tilbyder et alsidigt og spændende job med høj grad af tværfagligt samarbejde med en personalegruppe, der er både dygtig og sjov at arbejde sammen med.
Arbejdstiden er efter nærmere aftale, fordelt på to hverdage placeret i tidsrummet kl. 8:00 - 16:00. Der er ikke vagtarbejde. Derudover kan der aftales nærmere vedr. begrænset telefonisk tilgængelighed øvrige hverdage.

Du forventes at:

  • afholde psykiatriske konsultationer/erklæringer/udredninger, herunder akutte tilsyn i Kriminalforsorgen Hovedstadens fængsler og arrester i samarbejde med specialpsykologen.
  • have ansvar for tilrettelæggelse, opfølgning og udvikling af den enkelte indsattes psykiatriske/psykologiske behandling inden for de gældende fængselsmæssige rammer i samarbejde med specialpsykologen.
  • varetage psykiatrisk screening af ungeindsatte.

  • tilbyde sparring og evt. undervisning af læge- og sygeplejerskekolleger.
  • kontakte og samarbejde med relevant regionspsykiatri, både retspsykiatrien og almenpsykiatrien.

Hvem er du?
Vores nye kollega skal trives med at arbejde i et levende og anderledes miljø med mange forskellige klienter og samarbejdspartnere. Vi ved, at vi kommer længst med at være positive og kreative i forhold til de sundhedsfaglige opgaver, der skal løses i hverdagen. Du skal derfor være god til at se muligheder frem for begrænsninger.

Vi forventer, at du opfylder følgende:

  • Du er speciallæge i psykiatri med højt fagligt niveau, bred klinisk erfaring og professionel tilgang til opgaven.
  • Du er fagligt dygtig og selvstændig i din opgaveløsning, men du evner samtidig at opbygge relationer, er inddragende og indstillet på vidensdeling.
  • Du har forståelse for, at du løser din opgave i en politisk styret organisation.
  • Du har godt humør og masser af energi. Vi har en sjov og munter omgangstone. Ansøgere med humoristisk sans er et par skridt foran.
  • Du er engageret i samfundsforhold og indstillet på at gøre en forskel for de, som er på kanten af og på kant med samfundet.
  • Du har evnen til at samarbejde, og du er psykisk robust.

Din nye arbejdsplads
Kriminalforsorgens vision er grundlaget for vores arbejde. Visionen er at bringe mennesker sikkert videre til et liv uden kriminalitet og værdien at balancere kontrol og sikkerhed på den ene side - og støtte og motivation på den anden. Vi har opgaven i centrum, og du vil få en masse kollegaer, der lægger vægt på faglighed, engagement og en humoristisk, uhøjtidelig og åben omgangstone.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen kan besættes som en fast stilling eller på konsulent-/timebasis.

Fast stilling: i henhold til gældende overenskomst for læger i staten. Der vil herudover blive optaget forhandling om et personligt tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Konsulent-/timebasis: i henhold til gældende overenskomst for speciallæger mv. i staten.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Din primære arbejdssted er Vestre Fængsel, Vigerslev Allé 1D, 2450 København SV.

Den ugentlige arbejdstid er 15 timer.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Hvis du i forvejen er ansat som tjenestemand, vil der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse.

Søg Stillingen
Du søger stillingen via knappen "Søg stillingen”.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest mandag den 21. juni 2021 inden kl. 10.00.

Ansættelsessamtalerne forventes at foregå i uge 25.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen kan du ringe til overlæge i Sundhedsenheden Ditte Skovdal på telefon 7255 5331 eller 7255 1779.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, 1 lukket fængsel, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 6 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • København Ø
  • Mandag den 21. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i København Ø over tid

Dato Alle jobs som læger
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2