Lægemiddelindustriforeningen (Lif) søger kontorelev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - København Ø

Lægemiddelindustriforeningen (Lif) søger kontorelev

Vil du være vores nye kontorelev?
Lægemiddelindustriforeningen (Lif) søger en ny kontorelev (inden for privat administration), som har lyst til at få en spændende toårig uddannelse i en interessant organisation. Vi beskæftiger ca. 120 medarbejdere og har kontor i lækre lokaler på Østerbro, hvor vi også lige har indviet vores nye, store konferenceafdeling, som bruges til afholdelse af interne og eksterne møder, konferencer og kurser.

En administrationsafdeling med spændende og udfordrende opgaver
Vi har tilrettelagt et spændende uddannelsesprogram, hvor du kommer til at varetage en masse forskellige opgaver i vores spritnye Life Science Hus. Du vil blive en del af vores administrationsteam, som står for driften af hele huset, dets kantine, cafe, møde- og kontorlokaler og meget mere. Du vil bl.a. få indblik i de administrative opgaver, som følger med afvikling af møder og lokaleudlejning, dvs. alt lige fra planlægning og booking af mødelokaler og forplejning til afholdelse af arrangementer og slutfakturering.

Derudover vil en del af opgaverne i afdelingen bestå af kontakt med leverandører af f.eks. rengøring, kontorartikler og håndværkere. Du vil ligeledes deltage i mange spændende projekter i vores Facility-afdeling, som er ansvarlig for at sikre driften af det nye Life Science Hus. Det betyder, at du får en stor kontaktflade og daglig kommunikation med vores mange medarbejdere samt en spændende og lærerig hverdag.

Du vil til daglig sidde med den elev- og oplæringsansvarlige i afdelingen, som vil hjælpe dig med fordeling og prioritering af opgaver gennem hele din elevtid i huset.

Hvis du er nysgerrig på vores nye Life Science Hus, kan du se det her.

Reception, kursus- og konferenceafdeling
Ud over de administrative opgaver vil du være en del af receptions- og serviceteamet, som tager sig af de mange besøgende i huset. Herunder ligger opgaver som telefonpasning, modtagelse af gæster, opsætning af forplejning, klargøring af mødelokaler og diverse ad hoc-opgaver både for gæster og medarbejdere.

Økonomiafdelingen
Du kommer et smut forbi vores økonomiafdeling, hvor du bl.a. får kendskab til bogføring af indbetalinger, oprettelse af fakturaer, afstemning af bankkonti m.v.

Om dig
Vi ser gerne, at du er udadvendt, serviceminded, har et godt humør og ikke er bange for at kaste dig ud i forskellige opgaver og projekter. Du er god til at samarbejde, og du tager ansvar og følger opgaverne til dørs. Du skal være fleksibel, have styr på detaljerne og kunne bevare overblikket, da vi er en dynamisk afdeling, som altid har mange opgaver på samme tid.

Du har gode formuleringsevner på dansk (mundtligt og skriftligt), kan engelsk og har flair for IT og Microsoft Office-pakken.

Vi forventer, at du har bestået eller er ved at færdiggøre enten HHX eller EUX eller alterntivt HTX, STX eller HF suppleret med HGS/EUS, så du kan starte hos os den 1. september 2021.

Hvorfor vælge os?
Hvis du gerne vil have en god allround-uddannelse i et attraktivt arbejdsmiljø med søde, dygtige og hjælpsomme kollegaer med vidt forskellige baggrunde, er det os du skal vælge.

Vi tilbyder derudover en god elevløn, sundhedssikring, pensionsordning, adgang til lækkert, nybygget fitnessrum eller tilskud til andet center, fantastisk kantineordning m.m.

Vi glæder os til at høre fra dig
Vi har valgt at lade rekrutteringsfirmaet Appoint HR hjælpe os med at modtage ansøgningerne. Derfor skal du sende din ansøgning, CV og eksamensbeviser til Tina Larsen fra Appoint HR via ansøgningsknappen.
Ansøgningsfristen er den 2. juli 2021.

Om Lif
Lægemiddelindustriforeningens medlemmer er danske og udenlandske forskningsbaserede lægemiddelvirksomheder. De beskæftiger mere end 26.000 primært højt specialiserede medarbejdere i Danmark, der forsker, udvikler og markedsfører innovative medicinske behandlinger. Lægemiddelbranchen investerer hvert år mere end 12,1 mia. kr. i forskning, og er dermed den branche, der foretager de største forskningsinvesteringer i Danmark. Med en eksport på 136 mia. kr. i 2020 er lægemidler den største danske eksportvare. Læs mere om Lif og lægemiddelindustrien på lif.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • København Ø
  • Fredag den 02. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i København Ø over tid

Dato Alle jobs som læger
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2