Klinisk assistent med mulighed for en ph.d. om fremtidens intelligente trådløse patientmonitorering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du være med til at forebygge alvorlige komplikationer hos patienter? Vil du deltage i udviklingen af et unikt monitoreringssystem med nye trådløse apparater og kunstig intelligens? Er du en selvstændig og initiativrig forsker der kan få ting til at lykkes?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så har vi brug for dig til vores ambitiøse forsknings- og innovationsprojekt.

Vi søger pr. 1. november 2022 eller snarest derefter en klinisk assistent til WARD-II projektet (Wireless Assessment of Respiratory and circulatory Distress II), som udgår fra Rigshospitalet og Bispebjerg Hospital i samarbejde med bl.a. DTU og Aarhus Universitetshospital. WARD-II skal vurdere hvordan brugen af kontinuerlig trådløs AI-understøttet monitorering af vitalparametre, kan sikre patienter mod at udvikle svær sygdom efter stor kræftkirurgi.

Kvalifikationer

Vi søger en selvstændig og ambitiøs læge, der er god til samarbejde og kan tænke innovativt. Det er en fordel, hvis du har gennemført introduktionsuddannelse i anæstesi eller kirurgi, men ikke et krav. Ansættelsen er 3-årig og målet er at du indskrives med henblik på erhvervelsen af en selvstændig ph.d.-grad, herunder minimum 3 videnskabelige publikationer.

Som del af teamet af WARD-ansatte skal du kunne se nye muligheder og være teknisk nysgerrig, samtidig med at du på balanceret vis sikrer, at alle projektdetaljer nås med omhu og til tiden.

Derudover vil der blive lagt vægt på:

  • Klinisk erfaring med behandling af akutte komplikationer.
  • Dokumenteret erfaring med forskning, projekter og publikationer.
  • Resultatorienteret dynamisk arbejdsmentalitet med fokus på samarbejde og innovation.
  • Eventuel erfaring med myndighedsgodkendelse af kliniske forskningsprojekter og udførelse af kliniske forskningsopgaver.

Om projektet

WARD-II bygger videre på det avancerede kliniske supportsystem, WARD, som kontinuerligt måler kroppens vitale parametre (puls, SpO2, respirationsfrekvens mv.) og allerede er implementeret på hospitalsafdelinger med indsamling af data for mere end 1000 patienter. Disse modaliteter bearbejdes og fortolkes i AI-algoritmer til et klinisk supportsystem, som er installeret på personalets arbejdstelefoner. Klinisk forværring kan dermed opdages automatisk i realtid og behandles tidligere og der derved kan der forebygges komplikationer.

Projektet har over 20 fastansatte læger, ingeniører, sygeplejersker, programmører mv. Det er vigtigt, at man som klinisk assistent kan indgå i disse strukturer og bidrage til udvikling af WARD-systemet mål: at skabe et klinisk supportsystem, som trådløst monitorerer risikopatienter på hospitalsafdelingerne, komplikationer opdages og håndteres hurtigt så forværring undgås, samt at give både personale og patienter tryghed.

Projektet har gennem støtte fra større fonde opnået fuld finansiering til at nå det ambitiøse mål om at blive internationalt førende på området for patientobservation. Over de næste 3 år stiles mod inklusion af et meget stort patientantal samt sikring af, at den nye teknologi implementeres hensigtsmæssigt i sundhedsvæsenet. Du vil som klinisk assistent have en stor opgave med design, koordinering og praktisk udførelse i samarbejde med det øvrige team og vejledere i projektets ledergruppe.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er 37 timer ugentlig af 3 års varighed og projektet er fuldt finansieret. Ansættelsesvilkår vil være i henhold til overenskomst. Som ansat i stillingen, vil du formelt være ansat på Rigshospitalet, men vil også være tæt knyttet til Bispebjerg Hospital og have udgående arbejde på øvrige institutioner og samarbejdspartnere.

Ansøgning og kontakt

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til WARD-projektets ledergruppe:

  • Professor, dr.med. Eske K. Aasvang (26 23 20 76, [email protected]), Afdeling for Bedøvelse og Operation, CKO, Rigshospitalet.
  • Forskningsansvarlig overlæge, ph.d. Christian S. Meyhoff (24 91 05 42, [email protected]), Anæstesiafdelingen, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital.
  • Projektleder, ph.d.-studerende Katja Kjær Grønbæk, (28 78 11 88, [email protected]), Anæstesiafdelingen, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital.

Ansøgningsprocedure: Fristen for ansøgning er tirsdag 4. oktober

Ansættelsessamtaler afholdes om formiddagen tirsdag 11. oktober.

Læs mere om WARD: https://www.ward247.org/ og om WARD-II projektet her.

Afdeling for Bedøvelse og Operation på Rigshospitalets Center for Kræft og Organsygdomme har en årelang tradition i forskning i verdensklasse indenfor optimering af kirurgiske patientforløb. Forskningsenheden består af seniore forskere, ph.d.-studerende, projektsygeplejersker og medicinstuderende. Afdelingen yder anæstesi til højtspecialiseret urologisk, kar- og mave-tarm kirurgi, og er desuden ansvarlig for Rigshospitalets opvågning med mere end 11.000 årlige opvågningsforløb.

Anæstesiafdelingen på Bispebjerg Hospital har en forskningsenhed med omkring 25 ansatte og forsker i en lang række emner indenfor bl.a. forebyggelse af hjerte- og lungekomplikationer. Afdelingen består desuden af et anæstesiafsnit, et perioperativt afsnit, intensivafsnit, fælles intermediært afsnit, smerteambulatorium og Giftlinjen. Anæstesiafsnittet yder årligt 12.000 anæstesier primært til elektiv og akut kirurgisk gastroenterologi og ortopædkirurgi. Intensiv har 12 senge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • København Ø
  • Tirsdag den 04. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i København Ø over tid

Dato Alle jobs som læger
21. november 2024 1
20. november 2024 1
19. november 2024 1
18. november 2024 1
17. november 2024 1
16. november 2024 1
15. november 2024 1
14. november 2024 2
13. november 2024 2
12. november 2024 2
11. november 2024 2
10. november 2024 1
9. november 2024 1
8. november 2024 1
7. november 2024 2
6. november 2024 2
5. november 2024 2
4. november 2024 2
3. november 2024 2
2. november 2024 2
1. november 2024 2
31. oktober 2024 2
30. oktober 2024 2
29. oktober 2024 2
28. oktober 2024 3
27. oktober 2024 3
26. oktober 2024 3
25. oktober 2024 3
24. oktober 2024 3