Er du den nye Sherlock Homes?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Fælles introduktionsstilling mellem Afdeling for Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdomme, Rigshospitalet-Glostrup og Medicinsk Afdeling i Glostrup

Generelt
Har du en detektiv i maven, så lad os sammen prøve om ikke reumatologien og intern medicin er et match. I denne stilling vil du lære at hive forstørrelsesglasset frem og blive skarp til at finde spor, som kan hjælpe i opklaringen af, hvad patienterne fejler.

Der er tale om en introduktionsstilling med 6 måneder på Afdeling for Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdomme (RLB) samt 6 måneder på Medicinsk afdeling. Begge på Glostrup-matriklen.

Vi tilbyder:
En 1-årig introduktionsstilling i intern medicin med start 1. november 2022 eller efter aftale på RLB og efterfølgende på medicinsk afdeling.

RYGKIRURGI, LED- OG BINDEVÆVSSYGDOMME på RH-Glostrup

RLB er Region Hovedstadens eneste reumatologiske afdeling og omfatter desuden en stor rygkirurgisk funktion, som betjener både Region Hovedstaden og Region Sjælland.
Den reumatologiske funktion varetages på flere udefunktioner og Rigshospitalets 2 matrikler, - Glostrup og Blegdamsvej.
Den rygkirurgiske funktion varetages alene på Rigshospitalet, Glostrup.
Som intro-reservelæge indgår du kun i funktionen på RH-Glostrup.
Afdelingen er bygget op omkring tværfaglige patientforløb. Afdelingen består af et kirurgisk sengeafsnit, en reumatologisk udredningsenhed, et rygseminar, et inflammatorisk behandlingsambulatorium med stor UL-funktion og et rygambulatorium, som er tværfagligt.

Klinikken har landets største reumatologiske funktion og varetager elektiv og subakut udredning og behandling af reumatologiske patienter på hovedfunktionsniveau i planlægningsområde Syd og delvis Nord samt Region Hovedstaden.
Klinikken har samtidig landets største rygkirurgiske funktion og varetager udredning og behandling af patienter med degenerativ rygsygdom på højt specialiseret og regionsfunktionsniveau for hele Region Hovedstaden og i et vist omfang for Region Sjælland.

Rigshospitalet-Glostrups drift varetages i et kirurgisk sengeafsnit med ca. 3000 udskrivninger årligt, en reumatologisk udredningsenhed med ca. 7000 kontakter årligt, et fælles ambulatorium med ca. 60.000 kontakter årligt og en operationsgang med ca. 2100 operationer årligt.
Desuden foregår der en betydelig forskning. Aktuelt har funktionen 4 professorer tilknyttet, og et større antal post doc og Ph.d.-studerende indenfor såvel det læge- som sygeplejefaglige område.

På Rigshospitalet-Glostrup foregår der studenterundervisningen ved medicinstudiet på Københavns Universitet på flere semestre og der er 8-10 uddannelsesstillinger indenfor reumatologien.
Klinikken rummer derfor helt unikke muligheder for læring som yngre læge, idet du til dagligt vil være omgivet af kollegaer med høj faglig ekspertise indenfor stort set alle facetter af specialet.
Som reservelæge i introduktionsstilling vil du på linje med læger i hoveduddannelses-stillinger få tilbudt vejleder og vejledersamtaler.

Vi tilbyder i relation til din uddannelse:

  • Et multifacetteret læringsmiljø
  • En supervisorfunktion som varetages af speciallæger
  • En åben dør politik, hvor det er en forventning at søge råd og sparring
  • En mulighed for kontakt til og inddragelse i Danmarks største klinisk integrerede reumatologiske forskningscenter
  • Et grundfæstet princip om, at ”uddannelse ikke er noget man får, men noget man tager” og at ”uddannelse er bedst, når man tager ansvar”
  • Et prioriteret fokus på alle de 7 lægeroller med mulighed for evaluering, herunder systematisk 360 gr Feedback.
  • Et grundigt introduktionsprogram over 8-10 hverdage
  • Tildeling af klinisk vejleder

Vi forventer i relation til din uddannelse:

  • At du er punktlig og flittig
  • At du har orden i dine uddannelsespapirer og anden dokumentation
  • At du er opsøgende
  • At du hele tiden søger at udvikle dine 7 roller som læge
  • At du benytter den faglige ekspertise du er omgivet af ved fx at spørge ved den mindste tvivl.
  • At du gør dig umage med at formulere dine spørgsmål præcist med relevante præmisser
  • At du lærer at forstå den organisation, som du er ansat i.

Dagarbejde, RLB
Du knyttes som introduktionslæge til vores udredningsenhed, hvor arbejdet foregår med fokus på diagnostisk afklaring af nyhenviste patienter. Dette arbejder sker under supervision af speciallæge.

Vagtforpligtelse, RLB
Reservelægerne indgår i en 2-delt døgndækkende 9 skiftet tilstedeværelsesvagt med reumatologisk bagvagt i dagtiden på hverdage og efterfølgende beredskabsvagt samt rygkirurgisk bagvagt i tilstedeværelse til kl. 18:00 med efterfølgende rådighedsvagt fra hjemmet.

MEDICINSK AFDELING I GLOSTRUP
Vi modtager patienter med medicinske sygdomme inden for specialerne kardiologi, lungesygdomme, endokrinologi, geriatri samt anden bred intern medicin.
Afdelingen er organiseret i 3 sektioner: Kardiologisk Sektion, Geriatrisk/intern-medicinsk Sektion samt Akutklinik.

Medicinsk Afdeling har siden 1. januar 2015 været en del af Amager og Hvidovre Hospital og er beliggende på Rigshospitalet–Glostrup, og forbliver på Glostrup-matriklen med uændret optageområde.
Du kan finde flere oplysninger om afdeling på vores hjemmeside:
www.glostruphospital.dk/afdelinger-og-klinikker/medicinsk-afdeling

Geriatrisk/intern-medicinsk Sektionen omfatter geriatrisk sengeafsnit, geriatrisk team med intern og udgående funktion, geriatrisk ambulatorium, faldklinik, osteoporoseambulatorium samt geriatrisk funktion i demensklinik. Den intern-medicinske del af sektionen, som omfatter et sengeafsnit med 20 senge samt en stor ambulant funktion, varetages udredning og behandling af patienter med lungesygdomme, endokrinologiske sygdomme samt bred intern medicin.

Kardiologisk Sektion har to sengeafsnit med i alt 40 senge og 26 telemetripladser og med ca. 4000 indlæggelser årligt. Endvidere monitorerer vi alle apopleksipatienter indlagt på neurologisk apopleksiafsnit (i alt 25 telemetrier) med dagligt tilsyn fra kardiologerne. Kardiologisk ambulatorium er opdelt i følgende klinikker: Arytmi-klinik, iskæmiklinik, AK-klinik, CT-angioklinik, hjertesvigtsklinik, hypertensionsambulatorie, rehabiliteringsklinik, DVT-klinik og udredning i hjertepakkeregi. Derudover er der alle ugens dage ekkokardiografi og arbejds-ekg (cykeltest). Årligt har ambulatoriet ca. 14.000 kontakter.

Din hverdag
I Medicinsk Afdeling bliver du tilknyttet en af de to sektioner og vil blive en del af en stor gruppe af uddannelsessøgende læger, i alt omkring 36 yngre læger. Der er desuden ansat 1 professor og 24 overlæger. Som mellemvagt skal du være en del af et vagthold, der består af 1-2 forvagter, 2 mellemvagter og 2 bagvagter til at dækning af alle sektioner. På nuværende tidspunkt 7-skiftet vagt.

Vi tilbyder dig:

• Introduktion til intern medicin i en bred intern-medicinsk afdeling, hvorfor
der er mulighed for at lære diagnostik og behandling af de fleste intern-
medicinske sygdomme
• God supervision og daglig morgen- og middagskonferencer
• Gode forskningsmuligheder
• Et spændende fagligt miljø under introduktionsuddannelse i intern
medicin
• Supervision af alt akut arbejde i Akutklinikken af afsnitstilknyttet
overlæge i dagtiden
• Skemalagt og ad hoc undervisning i akut intern medicin
• Tværfagligt samarbejde med plejepersonale og terapeuter.

Kvalifikationer:
Stillingen ønskes besat med reservelæge med interesse for reumatologi.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås hos ledende overlæge Jens J. Lykkegaard på 38632658 eller e-mail: [email protected]

Løn- og ansættelsesvilkår:
Ansættelsesvilkår og aflønning sker i henhold til den mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre Læger indgåede overenskomst.

Glostrup Hospital er røgfrit. Rygning tillades ikke på hospitalets område.

Ansøgning:

Ansøgning og CV sendes via linket her på siden senest d. 6. september 2022. Samtaler forventes at finde sted mandag d. 12. september i løbet af dagen.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • København Ø
  • Tirsdag den 06. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i København Ø over tid

Dato Alle jobs som læger
21. november 2024 1
20. november 2024 1
19. november 2024 1
18. november 2024 1
17. november 2024 1
16. november 2024 1
15. november 2024 1
14. november 2024 2
13. november 2024 2
12. november 2024 2
11. november 2024 2
10. november 2024 1
9. november 2024 1
8. november 2024 1
7. november 2024 2
6. november 2024 2
5. november 2024 2
4. november 2024 2
3. november 2024 2
2. november 2024 2
1. november 2024 2
31. oktober 2024 2
30. oktober 2024 2
29. oktober 2024 2
28. oktober 2024 3
27. oktober 2024 3