Overlæge til Afdeling for Genetik, Rigshospitalet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Hermed opslås en stilling som overlæge ved Afdeling for Genetik, Rigshospitalet. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. november 2022. Stillingen er på 37 timer ugentligt.

Om Afdeling for Genetik

Afdeling for Genetik, Diagnostisk Center, er en højt specialiseret enhed i Region Hovedstaden, som tilbyder genetisk udredning og rådgivning for arvelige sygdomme herunder prænatal diagnostik. Afdelingen har ambulatoriefunktioner for arvelige sygdomme samt speciallaboratorier indenfor molekylærgenetisk, cytogenetisk og metabolisk diagnostik. Afdeling for Genetik har aktiviteter på Blegdamsvej i København og på Gl. Landevej i Glostrup.

Arbejdsopgaver

Overlægens ansvarsområder forventes at omfatte:

  • tilrettelæggelse og ledelse af de lægefaglige opgaver i forhold til genetisk rådgivning indenfor reproduktiv genetik, herunder PGT
  • at være lægeligt ansvarlig for prøvemodtagelse, prøvevisitation og prøvesekretariat
  • at være lægeligt ansvarlig for laboratoriefunktioner indenfor reproduktiv genetik
  • at fungere som bagvagt i afdelingens føtalmedicinske team
  • at iværksætte udviklingsopgaver
  • at iværksætte forskningsopgaver
  • at være en aktiv del af afdelingens brugergruppe vedr. SP

Overlægen bidrager til den kliniske undervisning af studerende og yngre læger og forventes at deltage i forsknings- og uddannelsesopgaver.

Vi tilbyder
Et udfordrende job, hvor du møder patienter (og familier) med en bred vifte af komplekse og sjældne sygdomme og får mulighed for at arbejde sammen med multidisciplinære teams med høj udviklings- og forskningsaktivitet. Stillingen er vagtfri.

Kvalifikationer
Vi søger en speciallæge i klinisk genetik. Speciallægen skal have stor erfaring med genetisk og klinisk differentialdiagnostik, med ansvar for laboratoriefunktioner og med genetisk rådgivning af patienter og familier med arvelige sygdomme. Det er en fordel hvis speciallægen har erfaring med tilpasninger af Sundhedsplatform på klinisk bygger niveau. Speciallægen forudsættes endvidere at have forskningserfaring indenfor området, på phd niveau eller tilsvarende og at være forskningsmæssigt aktiv på internationalt niveau. Den faglige bedømmelse vil ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer indenfor de syv kompetenceområder / lægeroller jfr. Region Hovedstadens "Vejledning for faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger i Region Hovedstaden". Ansøgningen skal desuden indeholde CV og publikationsliste. Publikationer skal ikke medsendes, men vil blive indhentet, såfremt bedømmelses- eller ansættelsesudvalget ønsker dette.

Ved ansættelse som overlæge er løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst for overlæger indgået mellem Foreningen af Speciallæger og Regionernes lønnings- og takstnævn

Yderligere oplysninger
Kan indhentes hos cheflæge, ph.d. Birgitte Rode Diness (tlf: 5155 8778, e-mail: [email protected]), Afdeling for Genetik, Rigshospitalet.

Stillingen er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet efter samtykke fra ansøger.

Ansøgning med CV, publikationsliste og redegørelse for de syv lægelige kompetencer sendes via linket ”Søg job”:

Ansøgningsfristen er den 26. september 2022

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • København Ø
  • Mandag den 26. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i København Ø over tid

Dato Alle jobs som læger
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1