Vil du være med til at konsolidere indsatsen overfor nogle af de mest komplekse patienter i psykiatrien og samarbejde...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Her får du en unik mulighed for at blive en del af et team på et dynamisk center, hvor patienten er i centrum. Vi har et vedvarende ønske om at dygtiggøre os, og om at forbedre behandlingstilbuddene for patienterne. Stillingen ønskes besat som overlæge.

Velkommen indenfor hos botilbudsteamet
Psykiatrisk Center Amager har i 2017 etableret et specialiseret ambulant team for patienter, der bor på socialpsykiatriske botilbud i centerets optageområde. Der er 8 mellemstore botilbud mellem 25-48 pladser på hvert, som til sammen udgør godt 300 pladser i optageområdet. Heraf modtager ca. 250 beboere ambulant behandling på PC Amager.

Teamet udvikler og varetager den samlede udrednings- og behandlingsindsats overfor de patienter, der bor på botilbuddene. Derudover har teamet etableret et fast og konstruktivt samarbejde med ledelserne på de respektive botilbud, ligesom teamet varetager en rådgivnings- og undervisningsfunktion ift. botilbuddenes medarbejdere. Undervisningsindsatsen planlægges i et samarbejde med botilbudsledelserne og indeholder hovedsageligt sundhedsfaglige emner omkring psykopatologi, psykofarmakologi og psykoterapeutiske interventioner, deeskalering på botilbud etc.

Botilbudsteamets profil er et intensivt ambulant behandlingstilbud, idet teamet er udgående og har en akut tilkaldefunktion i almindelig dag tid. Teamet arbejder efter patientforløbsbeskrivelserne og er i proces med at omstille til F-ACT organisering. Teamet afstemmer derfor besøg efter beboernes aktuelle behov, men er fortsat fysisk tilgængeligt på faste ugedage på de respektive botilbud med forskelligt interval.

Hvilke arbejdsopgaver vil du få?
Kliniske opgaver:

  • Behandlingsansvar for patienter på botilbud
  • Rådgivning, sparring og undervisning af personale på botilbud
  • Tæt tværfagligt samarbejde med kommunale aktører
  • Retsligt ansvar for borgere med behandlingsdom (ca. 25)
  • Deltagelse i netværksmøder med pårørende, plejepersonale, sagsbehandler fra kommuner, døgnafsnit, Kriminalforsorgen og andre samarbejdspartnere
  • Deltage i tværfaglig behandlingskonference, hvor ugens aktiviteter planlægges og drøftes
  • Deltage i stuegangssamtaler, pårørendesamtaler, netværksmøder mm under indlæggelse
  • Supervision af de øvrige læger samt medarbejdere

Vores forventninger til dig
Vi forventer, at du:

  • er speciallæge i psykiatri
  • kan lide at have mange bolde i luften
  • er beslutningsdygtig
  • har øje for detaljer trods travlhed
  • kan skabe ro og overblik

Hvad tilbyder vi dig?

  • sammenhæng mellem klinikken og forskning, blandt andet gennem et udbygget internt program med daglig mulighed for undervisning. Har du interesse for forskning er der flere muligheder herfor. Psykiatrisk Center Amager er i gang med at opbygge forskningsenhed med fokus på socialt udsatte, særligt hjemløshed, men også patientens oplevelse af tvangsindgreb.

  • medarbejdere og synlige ledere med engagement, humor og god kollegial sparring

Om os
Teamet har base på Digevej 110, hvorfor der er god mulighed for kollegialt samvær med den øvrige lægegruppe, deltagelse i undervisning og konferencer efter behov.

Teamet består af:

  • Speciallæge – den opslåede stilling
  • Afdelingssygeplejerske
  • Afdelingslæge i almen medicin
  • 5 sygeplejersker
  • 1 recoverymentor
  • 1 sekretær

Psykiatrisk Center Amager er i gang med at opbygge forskningsområdet og har fokus på socialt udsatte. Der kan derfor i stillingen indgå tid til forskning på området.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er med tiltrædelse den 1/11-2021 eller snarest derefter.

Stillingen er 37 timer ugentligt. Stillingen er vagtbærende. Du deltager enten i døgnbagvagt eller Speciallægevagt i Front (SIF) med forventeligt 2-3 vagter fra kl. 15.30-20.00 månedligt samt en weekend hver anden måned.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst.

Du kan læse mere om at være ansat i Region Hovedstadens Psykiatri på vores onboarding site, klik her

Region Hovedstaden indfører per 1. januar 2020 ”røgfrie arbejdspladser”. Det vil sige, at det fra årsskiftet ikke længere er tilladt at ryge i arbejdstiden.

Ansøgningen skal indeholde oplysninger om CV, autorisation/eksamensbevis samt oplysninger om tidligere ansættelser.

Der indhentes, efter aftale med ansøger, referencer forud for endelig ansættelse.

Interesseret?
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til René Sjælland, klinikchef, på mail [email protected] og tlf. 21 72 95 01 og Christina Tuxen, afdelingssygeplejerske, mail [email protected].

Søg stillingen via link på siden senest 19/7-21.

Om Psykiatrisk Center Amager
Psykiatrisk Center Amager har et optageområde, der på nær Christianshavn dækker hele Amager og Vesterbro inkl. Sydhavnen. Befolkningstallet udgør omkring 250.000 borgere med forventning om yderligere befolkningstilvækst.

Centeret har 9 døgnafsnit med i alt 129 sengepladser fordelt på fem intensive og fire åbne, subspecialiserede sengeafsnit.

Den ambulante behandling varetages i to psykiatriske ambulatorier på hhv. Hans Bogbinders Allé og Gl. Kongevej og i Psykoterapeutisk og Ældrepsykiatrisk Ambulatorium, som ligger på Digevej. Derudover har vi et Gadeplansteam, OPUS Ambulatorium, et Kompetencecenter for Selvmordsforebyggelse samt et botilbudsteam.

Psykiatrisk Center Amager er et universitetshospital med uddannelses- og undervisningsaktivitet samt en Forskningsenhed. Centeret er klassificeret til uddannelse af læger i alle stillingskategorier KBU- (klinisk basisuddannelse), speciallæge i almen medicin samt til introduktions- og hoveduddannelsesstillinger i psykiatri og til uddannelse af specialpsykologer.

Centeret varetager studenterundervisningen af medicinstuderende på 10. semester ved Københavns Universitet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • København S
  • Mandag den 19. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i København S over tid

Dato Alle jobs som læger
7. oktober 2024 2
6. oktober 2024 2
5. oktober 2024 2
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 3
7. september 2024 3