Afdelingslæge til nyoprettet stilling i Nationalt Genom Center

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du en lægefaglig baggrund på speciallægeniveau og erfaring med genetik fra hospital, universiteter eller forskningsinstitutioner? Har du lyst til at bruge dine erfaringer og kompetencer i en ny sammenhæng? Så skal du søge stillingen som afdelingslæge i Nationalt Genom Center.

Om Nationalt Genom Center

Nationalt Genom Center (NGC) er en styrelse under Sundhedsministeriet, som har ansvar for at drive og udvikle en sikker national infrastruktur i sundhedsvæsenet, som understøtter at læger og forskere ved hjælp af viden om patienters gener, ny teknologi og anden viden kan udvikle målrettet behandling.

Du kan finde mere information om Nationalt Genom Center her: www.ngc.dk

Din hverdag hos os

I den sundhedsfaglige enhed, som du bliver en del af, er der lige nu tilknyttet 8 personer – næsten alle med forskellig baggrund, fra lægeuddannede til molekylærbiologi til antropolog eller anden akademisk uddannelse. Flere arbejder på tværs af enheder i NGC eller er ansat på deltidskontrakter. Du vil således komme til at arbejde i et tværfagligt dynamisk miljø.

Enhedens hovedopgave er, i samarbejde med specialister fra hele landet, at få beskrevet og senere fulgt op på de patientgrupper der skal tilbydes helgenomsekventering i regi af NGC. Du vil referere til NGC’s lægefaglige chef.

I den nyoprettede stilling som afdelingslæge får du således en unik mulighed for at bruge din erfaring og dine kompetencer i en anderledes og udfordrende sammenhæng i et interdisciplinært miljø tæt på de kliniske samarbejdspartnere.

Sammen med et team af kompetente kollegaer, centrale aktører i det danske sundhedsvæsen og lægefaglige specialister skal du være med til at drive de processer, der skal understøtte udviklingen af personlig medicin i et nationalt perspektiv.

Du vil være lægefaglig videns person og sparringspartner i en lang række opgaver i NGC. Det kunne fx være opgaver, der vedrører den kliniske brug af omfattende genetiske undersøgelser, viden om teknikker og metoder, der bruges i genetikken, såvel som din viden i forhold til de etiske og juridiske dilemmaer, der kan være forbundet med brugen af genetiske data.

Konkret vil du blive en del den proces der pågår lige nu, hvor vi via tæt samarbejde med en række sundhedsfaglige arbejdsgrupper (specialistnetværk), beskriver de patientgrupper, der skal have tilbudt helgenomsekventering i regi af NGC. En anden af dine opgaver vil blive at understøtte og kvalitetssikre dette arbejde i forhold til den overordnede opgave/nationale strategi, herunder at bidrage til arbejdet vedrørende opfølgning og måling af effekt på den kliniske brug af helgenomsekventering i regi af NGC.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Vi forventer, at du har en lægefaglig speciallægeuddannelse, gerne inden for klinisk genetik eller tilsvarende.

Herudover lægger vi vægt på, at du har:

  • erfaring fra klinisk praksis, herunder gerne brug af helgenomsekventering eller omfattende genetiske undersøgelser
  • viden om de teknikker og metoder, der bruges i genetikken, herunder fordele, ulemper og begrænsninger ved forskellige teknikker og metoder
  • viden i forhold til de etiske og juridiske dilemmaer, der kan være forbundet med brugen af genetiske data
  • indgående kendskab til det danske sundhedsvæsen
  • analytisk kapacitet til hurtigt at sætte sig ind i komplekse faglige problemstillinger
  • erfaring i skarp skriftlig formidling
  • personlig gennemslagskraft og gode samarbejdsevner.
  • det er endvidere en fordel, hvis du har erfaring med nationalt myndighedsarbejde på sundhedsområdet.

Som person skal du kunne lide at arbejde sammen med andre om at nå et mål, og du skal kunne skabe holdbare samarbejdsrelationer på tværs af kulturelle og professionelle grænser.

Vi tilbyder

En stilling som afdelingslæge, hvor du bliver del af en dynamisk og udviklingsorienteret organisation med en stærk pionerånd og fokus på patient, forskning, innovation og høj faglighed.

Om ansættelsen

Ansættelse som afdelingslæge sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Yngre Læger. Ansættelsen forudsætter speciallægeanerkendelse.

Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 37 timer.

Kontakt os gerne

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til lægefaglig chef, CMO, Birgitte Nybo Jensen på tlf. 9351 8786.

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 3 og eventuelle 2. samtaler forventes afholdt i uge 4.

Nationalt Genom Center er placeret på Ørestads Boulevard 5, 2300 København S sammen med blandt andet Sundhedsdatastyrelsen og Statens Serum Institut. Vi er pt. ca. 90 medarbejdere og ansætter løbende flere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • København S
  • Mandag den 10. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i København S over tid

Dato Alle jobs som læger
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3