Læge med dokumenteret erfaring indenfor Tuberkulose og Mykobakterier

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Er du læge og har du solid erfaring med tuberkulose diagnostik, forskning og rådgivning. Har du erfaring med infektionsmedicin og sygdomskontrol? Så er du måske vores nye kollega!

Om Afdeling for Tuberkulose og Mykobakterier

Afdeling for Tuberkulose og Mykobakterier har mere end 100 års erfaring med mykobakteriediagnostik, men vi er ikke faldet i søvn! Vi er en del af det diagnostiske infektionsberedskab, der varetager den nationale og internationale overvågning af infektioner. I afdelingen har vi mange forskelligartede opgaver, herunder specialdiagnostik og referencefunktioner. Vi rådgiver sundhedsvæsen og myndigheder, og vi deltager i internationalt samarbejde, bl.a. kliniske afdelinger, universiteter, WHO og ECDC.

Afdelingens beredskabsunderstøttende forskning fokuserer på:

  • Diagnostik
  • Overvågning.

Vi forsker bl.a. i nye forbedrede metoder til hurtig påvisning af tuberkulose og atypiske mykobakterier, herunder hurtig genotypisk resistensbestemmelse. Vi kortlægger smittespredning nationalt og internationalt, og vi anvender resultaterne til at forbedre sygdomskontrollen, bl.a. via national og international forskningsbaseret rådgivning. Vi er knap 30 fastansatte, herunder 9 akademikere, og vi har herudover flere løst tilknyttede videnskabelige medarbejdere.

Dit arbejde

Der er tale om en 2 års stilling, hvor du vil du få en blanding af lægefaglige, administrative og forskningsmæssige opgaver svarende til det, en erfaren reservelæge og forsker laver. Du indgår i afdelingens analysevagt og lægevagt. Du vil arbejde med:

  • Tuberkulose forskning og overvågning på specialiseret niveau
  • Godkendelse af diagnostiske undersøgelser (mikroskopi, PCR/DNA, dyrkning og IGRA)
  • Diagnostisk og klinisk rådgivning på specialiseret niveau
  • Telefonvagt i udvidede åbningstider
  • Sygdomskontrol og internationalt arbejde
  • Undervisning og vejledning internt/eksternt

Du har allerede solid erfaring fra igangværende forskningsprojekter indenfor afdelingens arbejdsområde.

Din uddannelse og erfaring

Du er færdiguddannet læge og har:

  • Erfaring med infektionsmedicin, herunder specifik erfaring med tuberkulose og atypiske mykobakterier
  • Erfaring med internationalt arbejde
  • Ph.d. eller tilsvarende forskningserfaring
  • Undervisningserfaring

Dine personlige kvalifikationer

Du har lyst til at arbejde sammen med andre kollegaer i en forskningsaktiv afdeling med nationale- og internationale samarbejdspartnere. Du er ikke bange for laboratorie- og dataarbejde, og du har flair for at lære nyt. Du kan lide at arbejde systematisk, og som person har du gode samarbejdsevner og evner at arbejde selvstændigt og afslutte påbegyndte projekter.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig arbejde i en velfungerende afdeling, hvor der er gode muligheder for at indhente nye kompetencer og arbejde videre med igangværende og nye forskningsprojekter samtidig med, at du udfører samfundsnyttige arbejdsopgaver på et institut med høj faglighed. Du får engagerede kolleger, ligesom du vil blive en del af en fleksibel og familievenlig arbejdsplads. Vi er desuden centralt beliggende i København.

Om ansættelsen
Ansættelse som læge sker i henhold til overenskomst for læger i staten indgået mellem Skatteministeriet og Yngre Læger. Ansættelsen er tidsbegrænset til 24 måneder med start 1. november 2023.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til afdelingschef, overlæge, professor, dr.med. Troels Lillebæk på tlf. 3268 3704

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • København S
  • Søndag den 01. oktober 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i København S over tid

Dato Alle jobs som læger
7. oktober 2024 2
6. oktober 2024 2
5. oktober 2024 2
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 3
7. september 2024 3