Chef for analyse, driftsoptimering og lægeuddannelsen og beredskab, Administrativ Stab, Sjællands Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Sjællands Universitetshospital (SUH) blev i 2016 Danmarks 5. og nyeste universitetshospital. Ambitionen er at sætte SUH på landkortet nationalt og globalt som et nyskabende universitetshospital.

SUH ønsker at være universitetshospitalet, der har fokus på de mange patienter, hvor klinik, forskning og undervisning går hånd i hånd og løfter niveauet for diagnostik, behandling og pleje af de sygdomme, borgerne og patienterne i Region Sjælland har. Derfor hedder strategien for SUH Patienten er alt.

SUH er i en god og positiv udvikling som hele Region Sjællands Universitetshospital. I centrum for udviklingen står vores mange dygtige afdelinger og medarbejdere, der hver dag arbejder med at styrke kvaliteten i vores pleje og behandling. Vi er et nyt universitetshospital og det giver mulighed for at tænke i nye løsninger, hvor der både er fokus på suveræn kvalitet i hver enkelt indsats og i det samlede forløb.

I løbet af de kommende 5 år vil SUH flytte ind i regionens nye hospital i Køge, der er under opførelse i forbindelse med det allerede eksisterende hospital i Køge. Indflytningen i det nye byggeri giver helt nye muligheder for tilrettelæggelsen af vores arbejde og patienternes forløb. Samtidigt skal SUH i Roskilde udvikles til et specialsygehus med høj kvalitet baseret på de fordele og muligheder, som det giver at være en del af et universitetshospital.

Opgaven

Der søges en leder til en nyoprettet enhed i staben.

SUH er Danmarks yngste universitetshospital og samtidig en stor og kompleks virksomhed. Drift og udvikling af en stor organisation skal hvile på indgående kendskab til organisationen, på grundig analyse og viden samt på anvendelse af de muligheder, som ny teknologi og innovation giver sundhedsvæsnet for at skabe bedre rammer for driften og mere tid til patient og kvalitet. Samtidigt skal beslutningstagere i ledelsen og i afdelingerne løbende støttes af bedre viden om egen afdeling, om det samlede sygehus og støttes i evnen til at implementere nye løsninger.

Derfor oprettes en ny enhed i staben med netop det fokus.

Endvidere løfter staben allerede en række opgaver drift og udvikling af den præ- og postgraduate lægelige videreuddannelse. Endeligt varetager staben en række opgaver på beredskabsområdet.

Disse opgaver vil også blive placeret i enheden.

Enhedens navn er endnu ikke fastlagt.

Enheden skal dermed varetage opgaverne i staben inden for analyse og dataunderstøttet udvikling af drift og kvalitet; driftsoptimering og anvendelsen af ny teknologi og innovation på tværs af sygehuset, lægeuddannelsen og beredskab. Dette vil ske i tæt samarbejde med den øvrige stab, sygehusledelsen og afdelingerne.

Omdrejningspunkterne for de kommende års arbejde vil være:

  • Bedre anvendelse af analyse og løbende monitorering som led i forbedringsarbejdet og som led i beslutningsstøtte og planlægning generelt
  • Bedre understøttelse af klinikken og afdelingsledelserne med data, monitorering og analyse

  • Ibrugtagning og udbredelse af ny teknologi og innovative løsninger til at understøtte effektiv drift og høj kvalitet på tværs af sygehuset
  • Optimering af driften
  • Drift og udvikling af den lægelige uddannelse, præ- og postgraduat

Enheden og staben

Enheden er en ny enhed i staben. Enheden vil består af stabens dygtige analytikere, der allerede arbejder med analyse inden for fx kvalitet, aktivitet, udvikling, forbedring og omlægning af driften. Desuden vil den består af medarbejdere, der sidder med opgaver inden for lægeuddannelsen og beredskab. Endeligt skal enheden opdyrke kompetencer inden for projektledelse ift. driftsoptimering og implementering af ny teknologi.

Enheden vil i udgangspunktet bestå af 8-10 medarbejdere. Dette antal vil dog forventeligt udvikle sig i takt med opgaverne.

Enheden er en del af SUHs administrative stab. Der er bredt og velfungerende samarbejde på tværs af staben og enheden bidrager derfor også i løsningen af opgaver i samarbejde med andre dele af staben. Du får et tæt og inddragende samarbejde med de andre chefer i staben.

Dig

Du kan sætte retning for en vidensdrevet og analytisk organisation, der udnytter ny teknologi til at styrke effektiv drift og kvalitet. Du har visioner for området og er motiveret af at arbejde med drift og udvikling af en stor organisation, der samtidigt er Danmarks yngste universitetshospital.

Du har overblik over de mange forskelligartede opgaver, der skal løses og kan skabe fremdrift.

Der er et krav, at du har kendskab til sundhedsvæsnet. Desuden skal du have erfaring med data-baseret analyse som grundlag for udvikling og forbedring.

Du skal være analytisk stærk og have indgående kendskab til ledelse af projekter inden for driftsoptimering i store organisationer.

Enhedens succes vil i høj grad afhænge af lederens evne til at skabe et tillidsfuldt og ligeværdigt samarbejde med sygehusets afdelingsledelser og Sygehusledelsen. Det forventes derfor, at du har dokumenteret erfaring inden for inddragende projektledelse, og at du kan balancere at lytte og forstå med at skabe fremdrift og resultater.

Som leder og person forventer vi, at du:

  • Er tydelig og kan sætte retning for enhedens arbejde
  • Kan sætte struktur for opgaveløsningen og samarbejdet i enheden
  • Kan motivere medarbejdere og lede med inddragelse og integritet
  • Kan lytte, sætte dig hurtigt ind i komplekse sager og udvikle strukturerede løsninger og forslag sammen med medarbejderne
  • Er struktureret, kan skabe fremdrift og evner både projekt- og sagsprocesser
  • Har erfaring med personaleledelse
  • Har veludviklede sociale kompetencer og motiveres af at arbejde både med udvikling af enheden som team og den enkelte medarbejder
  • Kan begå dig på alle niveauer i en stor organisation og samarbejde med forskellige fagligheder
  • Er stærk i skriftlig og mundtlig kommunikation og kan holde oplæg ved stormøder mv

Løn- og ansættelsesforhold

Løn og øvrige vilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist: 21. oktober 2020.

Der holdes 1. samtalerunde den 23. oktober 2020. Der kan afholdes 2. samtale efter behov. Ansøgere skal forberede sig på, at der kan gennemføres test.

Som led i strategien inddrages medlemmer af hospitalets patientforum i lederrekrutteringer. Det må derfor forventes, at der deltager en patient eller pårørende i samtaleudvalget.

Kontaktperson: Marie Rønde [email protected] , telefon: 41 55 85 88


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Køge
  • Onsdag den 21. oktober 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Køge over tid

Dato Alle jobs som læger
19. september 2024 8
18. september 2024 7
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 8
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 2
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2