Staben på Sjællands Universitetshospital søger en dygtig generalist til alsidig konsulentstilling i enhed for Digital...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Er du en dygtig generalist, der både mestrer sagsbehandling, sekretariatsbetjening, udarbejdelse af skriftlige oplæg og projektledelse? Så er det måske dig vi søger til jobbet som konsulent i den administrative stab på Sjællands Universitetshospital.

Dit nye job

På Sjællands Universitetshospital har vi stort fokus på samarbejdet mellem hospital, kommuner og almen praksis, og vi har høje ambitioner om fortsat at styrke og udvikle vores indsats på området. I disse år har vi særligt fokus på at få vores to sundhedsklynger godt fra start og på at udvikle samarbejdet med vores kollegaer i almen praksis. Herudover har vi fokus på, hvordan vi kan omstille vores sundhedsvæsen på en sådan måde, at flere patienter kan modtage behandling i eget hjem via blandt andet øget anvendelse af digitale løsninger. Vi søger en skarp konsulent, der kan hjælpe os med at indfri vores ambitioner på områderne.

Du bliver ansat i den administrative stab på Sjællands Universitetshospital. Staben rummer i alt 8 enheder. Din enhed, Digitalisering og Samarbejder, har - blandt meget andet - ansvar for koordinering og udvikling af hospitalets indsatser i relation til tværsektorielt samarbejde og udbredelse af digitale løsninger.

Du bliver en del af et team på i alt 6 personer, hvoraf en er tilknyttet som Ph.D-studerende. Teamets kerneopgave er at understøtte sygehusledelsen og de kliniske afdelinger i Roskilde, Køge og Nykøbing i deres opgavevaretagelse indenfor det tværsektorielle felt, samt selvstændigt at udvikle og drive indsatser, der har til formål at øge kvaliteten af det tværsektorielle samarbejde mellem Sjællands Universitetshospital og vores samarbejdspartnere.

Vores sygehusledelse har ambitioner om at styrke samarbejdet med aktørerne i de kommende år. I den første tid kan du blandt andet forvente at blive involvereret i den fortsatte implementering af sundhedsklyngerne omkring hhv. Roskilde-Køge og Nykøbing Falster - herunder sekretariatsbetjening af et eller flere fora, udarbejdelse af sagsfremstillinger og understøtte de forskellige klyngeindsatser og projekter. Det er derfor vigtigt, at du har en skarp pen og sans for sekretariatsbetjening.

Herudover vil du blive involveret i vores øvrige opgaver, herunder fx:

  • Projektformulering, projektkoordinering og projektopfølgning
  • Indsatser i relation til implementering af Region Sjællands Sundhedsaftale 2024-2027
  • Udvikling af samarbejde mellem somatik og psykiatri
  • Udarbejdelse af sagsfremstillinger, høringssvar m.v.

Dine opgaver vil hovedsageligt ligge indenfor det tværsektorielle felt, men hvor det fagligt giver mening, vil du også blive involveret i indsatser der relaterer sig til, hvordan vi - ved brug af digitale løsninger - kan understøtte den nødvendige omlægning af sundhedsvæsenet i de kommende år.

Vi kan garantere, at du vil få en afvekslende hverdag med mulighed for at være med til at sætte retning for nye projekter og udvikling af den samlede opgaveportefølje.

I det daglige bliver dine nærmeste sparringspartnere og legekammerater kollegaerne i det tværsektorielle team og i det digitale team, hospitalets praksiskonsulenter og øvrige stabsmedarbejdere. Herudover vil du få et tæt samarbejde med vores kommunale pendanter i forhold til sekretariatsbetjening af sundhedsklyngerne, og du vil - afhængigt af den konkrete opgave - skulle indgå i samarbejder med hospitalets vicedirektører, de kliniske afdelingsledere, regionale stabsenheder og medarbejdere i regionens kommuner.

Hvem er du?

Du er en dygtig generalist, og har en relevant videregående uddannelse indenfor fx folkesundhedsvidenskab, samfundsvidenskab/Statskundskab eller lignende. Du har:

  • Et højt fagligt niveau
  • Fokus på at skabe relationer, og du indgår ubesværet i tværfaglige og tværsektorielle samarbejder
  • Evnen til at arbejde selvstændigt og lysten til at inddrage andre fagligheder i din opgaveløsning
  • En skarp pen og evnen til at udarbejde gode, letforståelige sagsfremstillinger
  • Erfaring med - og flair for - sekretariatsbetjening
  • Gerne erfaring med møde- og projektledelse
  • Gerne nogle års erfaring fra sundhedsvæsenet (eller et andet velfærdsområde) på nationalt, regionalt eller kommunalt niveau
  • Interesse for digitalisering og brug af digitale løsninger i den offentlige opgavevaretagelse

Hvad kan vi tilbyde dig?
Den 1. januar 2024 fusionerede Sjællands Universitetshospital med Nykøbing F. Sygehus. Du bliver derfor ansat i en "ny og fælles stab" med kollegaer i såvel Køge som Nykøbing. Dit primære tjenestested bliver Køge (tæt ved Ølby Station), men du må forvente mødeaktivitet på vores øvrige matrikler (særligt Roskilde og Nykøbing F.).

Du får et spændende og meningsfuldt job, hvor du får indflydelse på din egen arbejdsdag. Du får gode - og fagligt meget ambitiøse - kollegaer, der sætter pris på det tværfaglige samarbejde og et godt humør.

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer pr. uge. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere?

Du er velkommen til at kontakte chef for Digitalisering og Samarbejder, Anne Hune Gjerrild, på tlf. 51421758 eller [email protected]

Ansøgning og videre proces

Din ansøgning skal være os i hænde senest den 21. januar 2024. Vi planlægger at holde samtaler den 24. januar 2024. Eventuelt 2. samtaler afholdes forventeligt den 26. eller 29. januar 2024.

Stillingen ønskes besat pr. 1. marts 2024


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Køge
  • Søndag den 21. januar 2024

Lignende jobs

  • Læge (vikar) i Holbæk

    Weekend- og ferieafløsere/vikariat til Holbæk Sygehus Serviceafdeling Er du studerende, afholder sabbatår eller har brug for et sommerjob? Er du serviceminded, udadvendt og trives med varierend..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Fast stilling som overlæge 15 timer om ugen Stillingen er vagtfri. Sexologisk Klinik er organisatorisk en del af Psykiatrisk Klinik Roskilde, Psykiatrien Øst i [xxxxx] Psykiatris..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Plastikkirurgien på Sjællands Universitetshospital: Ledig stilling som Overlæge Plastik- og Brystkirurgisk Afdeling ved Sjællands Universitetshospital Roskilde søger til Plastikkirurgien en eng..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Holbæk

    Gør du dig tanker om hvordan man former fremtidens sygeplejersker? Kan du bruge dig selv som det gode eksempel? Så håber vi du vil læse videre og overveje, om ikke vi skal arbejde sammen, om lige p..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Køge over tid

Dato Alle jobs som læger
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 5