Overlæge i kardiologi til Hjertemedicinsk Afdeling, Sygehus Lillebælt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

En stilling som overlæge i kardiologi ved Hjertemedicinsk Afdeling, Sygehus Lillebælt med hovedfunktion på Kolding Sygehus er ledig til besættelse pr. 1. marts 2022 eller efter aftale.

Afdelingen

Kardiologien i Sygehus Lillebælt er samlet i én organisatorisk enhed med fælles ledelse og kardiologiske funktioner på sygehusene i Kolding og Vejle.

Hjertemedicinsk Afdeling, Sygehus Lillebælt, har 200 medarbejdere og heraf 24 speciallæger, hvoraf de 10 har hovedansættelse og funktion på afdelingen i Kolding. Afdelingen betjener 51 kardiologiske senge fordelt på de 2 matrikler med ca. 6.000 indlæggelser pr. år, samt en ambulant aktivitet på ca. 45.000 besøg om året.

Kardiologien på Kolding Sygehus er ekspanderet kraftigt de senere år og har en central position på Akutsygehuset. De kardiologiske patienter modtages i Kolding og Vejle direkte i de kardiologiske sengeafsnit døgnet rundt, og der er et tæt samarbejde mellem de to matrikler. Afdelingen har uddannelseslæger på alle niveauer: prægraduat, KBU, introduktionsstillinger og HU-forløb og uddannelse er højt prioriteret.

Sygehus Lillebælts kardiologiske speciallæger arbejder sammen på tværs af de 2 matrikler og speciallægerne indgår i et fælles lederteam med afdelingssygeplejerskerne og afdelingsledelsen. Der er en fælles møde- og konferencestruktur, faglige og tværfaglige teams på tværs og flere ugentlige MDT-konferencer med Odense Universitetshospital.

Afdelingens speciallæger dækker sammen de kardiologiske opgaver på hoved- og regionsfunktionsniveau på begge matrikler. Regionsfunktionerne på Vejle-matriklen omfatter koronarangiografi, pacemaker-implantation, pacemaker- og ICD-kontrol, GUCH, synkopeudredning samt udredning af arvelige hjertesygdomme i formaliseret samarbejde med Genetisk Afdeling og Odense Universitetshospital. Udredning af operationskrævende hjerteklapsygdomme, diagnostik og behandling af ukompliceret endokarditis og undersøgelse for mistænkt iskæmisk hjertesygdom med hjerte-CT foretages på begge matrikler. Sygehus Lillebælts AK-center er placeret i kardiologien på Kolding Sygehus med satellitfunktion på Vejle Sygehus.

Stillingen

Der søges en engageret overlæge til at indgå i det kardiologiske speciallægeteam i Sygehus Lillebælt med hovedfunktion på Kolding Sygehus.

Erfaring og særlig interesse for den fortsatte udvikling og drift af et stort kardiologisk ambulatorium vil have interesse for afdelingen, og funktion på området vil blive prioriteret. Bør herunder kunne indgå i et kardiologisk subspeciale og være i besiddelse af særlige kompetencer inden for ekkokardiografi, udredning af hjerteklapsygdomme og/eller trombose og hæmostase.

Overlægen forventes derudover at deltage i afdelingens kliniske hovedopgaver såsom stuegang, undervisning og supervision, samt at varetage organisatoriske opgaver efter behov.

Overlægen indgår i den kardiologiske bagvagt i Kolding. Vagten dækkes af speciallæger og erfarne hoveduddannelseslæger i kardiologi og består af dagtjeneste til kl 20 på hverdage og kl 18 i weekenderne med efterfølgende tilkaldevagt uden for tjenestestedet. Vagten er på nuværende tidspunkt 10-skiftet.

Ansøger

  • Skal være speciallæge i kardiologi eller intern medicin: kardiologi og oppebære kompetencer inden for de 7 lægeroller.
  • Bør have særlige kvalifikationer og interesse for et eller flere kliniske subspecialer inden for kardiologien.
  • Må have fagligt engagement og ambition, gode samarbejdsevner, fleksibilitet og godt humør.
  • Bevidst om sin funktion som rollemodel og samarbejdspartner.
  • Skal være indstillet på at blive en del af den fortsatte udviklingsproces for kardiologien i Sygehus Lillebælt og indgå konstruktivt og visionært i udviklingsarbejdet.
  • Må være indstillet på at sætte patienten først, prioritere det gode patientforløb og være fleksibel i forhold til den kliniske opgave.

Ansøgning

Ansøgningen bør udformes således, at ansøgers kvalifikationer kan vurderes ift. den opslåede stilling og ansøgers særlige kompetencer og interesseområder.

Ansøgningen bør indeholde information om ansøgers kvalifikationer ift. de 7 lægeroller.

Ansøgningen fremsendes elektronisk via Region Syddanmarks elektroniske ansøgningssystem. Se linket nederst annoncen.

Funktionsbeskrivelse kan rekvireres hos afdelingens ledelsessekretær.

Funktionsbeskrivelsen forventes tilrettet i forbindelse med ansættelsen iht. eventuelle aftaler om specifikke funktioner knyttet til stillingen.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår er iht. til den gældende Overenskomst for overlæger mellem Foreningen af Speciallæger og Danske Regioner.

Stillingen er omfattet af bestemmelserne om lokal løndannelse.

Tidsforløb

Ansøgningsfrist er torsdag d. 16. december 2021

Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag d. 22. december 2021.

Kontaktoplysninger

Ledende overlæge Flemming Hald, tlf. 5150 3862 [email protected]

Oversygeplejerske Anette Sørensen, tlf. 2367 1344 [email protected]

Afdelingsledelsessekretær Christina Rotbøl Husted, tlf. 7636 2092 [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Kolding
  • Torsdag den 16. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Kolding over tid

Dato Alle jobs som læger
4. oktober 2024 14
3. oktober 2024 12
2. oktober 2024 7
1. oktober 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 8
17. september 2024 8
16. september 2024 9
15. september 2024 9
14. september 2024 10
13. september 2024 14
12. september 2024 17
11. september 2024 17
10. september 2024 17
9. september 2024 17
8. september 2024 20
7. september 2024 20
6. september 2024 20
5. september 2024 20
4. september 2024 20