Sjællands Universitetshospital Roskilde leder efter en brystkirurgisk overlæge med passion og lyst til at medudvikle ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde, søger en brystkirurgisk overlæge , der vil styrke vores visionære - og motiverede brystkirurgiske team fra d. 01.12.2021.

Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling

Det brystkirurgiske og plastikkirurgiske afsnit er placeret fysisk samlet, og fungerer i dagligdagen som en samlet enhed på matriklen på SUH, Roskilde. Afdelingen er inde i en rivende udvikling med henblik på at skabe et Brystkirurgisk Center af international standard, der inkluderer og tager hånd om et samlet setup for alle aspekter af brystkræftbehandlingen i et strømlinet forløb fra diagnosetidspunkt til færdigbehandling med/uden brystrekonstruktion.

Onkoplastistiske teknikker og de nyeste metoder inden for primær - og sekundær brystrekonstruktion foranstaltet i et tæt og konstruktivt samarbejde mellem bryst- og plastikkirurger, synes vi, giver det bedste behandlingstilbud for brystkræftpatienterne. Den daglige arbejdstilrettelæggelse er organiseret således, at man som kirurg kan få afsat tid i operationsprogrammet til at udføre indgreb med onkoplastik, når dette skønnes indiceret - evt. med supervisor/sparringspartner, hvis lægen har brug for dette.

Vores afdeling består af 31 læger og i alt er vi mere end 90 medarbejdere, der er sammen om at løfte denne opgave.

Afdelingen kører 29 centrale - og ambulante operationsstuer ugentligt. Vi er derudover et af Danmarks største brystkirurgiske centre. Afdelingen har ansat nationale - og internationale eksperter inden for onkoplastisk mammakirurgi, hvilket er afdelingens kliniske - og videnskabelige hovedfokus. Den daglige arbejdstilrettelæggelse er organiseret således, at der altid kan planlægges tid i operationsprogrammet til at udføre onkoplastikker hos den enkelte læge efter behov, når dette skønnes indiceret.

Derudover er to fastansatte forskningsmedarbejdere i gang med at implementere et BREAST-Q baseret klinisk opfølgningsprogram, der skal monitorere vores kliniske - og kosmetiske outcomes og bidrage til patientens behandlingskvalitet.

I vores afdeling er der et meget nært og godt samarbejde mellem det brystkirurgiske og det plastikkirurgiske speciale. Vores hovedformål er, at alle vores patienter får en individuel behandlingsplan med information om alle rekonstruktive behandlingsmuligheder. Forløbene initieres med et BREAST-Q baseline-assessment inden vi starter det første kirurgiske indgreb og monitoreres løbende, for at følge patientens tilfredshed med operationsresultat og efter behov tilbyde patienten mulighed for en lægefaglig vurdering, om der er indikation for yderligere korrektion.

Afdelingen er ansvarlig for den overordnede tværfaglige forløbsledelse for brystkræft på Sjællands Universitetshospital, og der er fokus på og etableret meget klare ansvars- og forløbsgange for patientens vej gennem hele behandlingsforløbet.

Vores vision er også at skabe et forskningsområde inden for brystkirurgien, der vil være på højt internationalt niveau, inden for de næste 5 år. Vi har i denne henseende fuld støtte fra Regionen.

Et hold af meget erfarne og dygtige brystkirurgiske sygeplejerske støtter vores daglige arbejde og bidrager til en høj behandlingskvalitet.

Fordele hvis du vælger Sjællands Universitetshospital:

  • Der vil være mulighed for oplæring/sparring inden for onkoplastisk mammakirurgi med mulighed for supervision fra nationale- og internationale eksperter
  • Afdelingen og Sjællands Universitetshospital støtter alle forskningsinitiativer
  • Du vil være en del af Danmarks måske mest innovative, progressive og spændende bryst- og plastikkirurgiske fagområde
  • Afdelingen er kendt for et meget godt arbejdsmiljø
  • Nærhed til kulturmetropolen København (fra Roskilde station, der ligger umiddelbart ved siden SUH, Roskilde, er der 23 min togkørsel til Københavns Hovedbanegård)
  • Afdelingen flyttes i 2025 til det nye supersygehus i Køge

Ansøgning

Sundhedsstyrelsen har decentraliseret bedømmelserne vedrørende overlægestillinger, og SUH anvender en vurdering af de syv lægeroller (Medicinsk ekspert/lægefaglig, Kommunikator, Samarbejder, Leder/administrator/organisator, Sundhedsfremmer, Akademiker/forsker og underviser, Professionel) i den faglige bedømmelse. Ansøger bedes i ansøgningen - med bedst mulig dokumentation - forholde sig konkret til de syv lægeroller jævnfør Sundhedsstyrelsens rapport: De syv lægeroller, fra maj 2013

Du kan læse mere om rollemodellen (De syv lægeroller) her

Læs mere om byggeprojektet i Køge her

Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 17.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Midt-og Vestsjælland
  • Fredag den 24. september 2021

Lignende jobs

  • Læge (vikar) i Holbæk

    Weekend- og ferieafløsere/vikariat til Holbæk Sygehus Serviceafdeling Er du studerende, afholder sabbatår eller har brug for et sommerjob? Er du serviceminded, udadvendt og trives med varierend..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Fast stilling som overlæge 15 timer om ugen Stillingen er vagtfri. Sexologisk Klinik er organisatorisk en del af Psykiatrisk Klinik Roskilde, Psykiatrien Øst i [xxxxx] Psykiatris..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Plastikkirurgien på Sjællands Universitetshospital: Ledig stilling som Overlæge Plastik- og Brystkirurgisk Afdeling ved Sjællands Universitetshospital Roskilde søger til Plastikkirurgien en eng..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Holbæk

    Gør du dig tanker om hvordan man former fremtidens sygeplejersker? Kan du bruge dig selv som det gode eksempel? Så håber vi du vil læse videre og overveje, om ikke vi skal arbejde sammen, om lige p..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som læger
5. juli 2024 37
4. juli 2024 36
3. juli 2024 36
2. juli 2024 35
1. juli 2024 32
30. juni 2024 34
29. juni 2024 33
28. juni 2024 33
27. juni 2024 32
26. juni 2024 34
25. juni 2024 32
24. juni 2024 32
23. juni 2024 34
22. juni 2024 34
21. juni 2024 35
20. juni 2024 36
19. juni 2024 36
18. juni 2024 34
17. juni 2024 34
16. juni 2024 36
15. juni 2024 37
14. juni 2024 41
13. juni 2024 42
12. juni 2024 42
11. juni 2024 41
10. juni 2024 40
9. juni 2024 43
8. juni 2024 43
7. juni 2024 46
6. juni 2024 42
5. juni 2024 41