Overlæge til kombinationsstilling ved Kirurgisk Afdeling,Sjællands Universitetssygehus Køge/Data og Udviklingsstøtte,...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Region Sjælland søger en overlæge til en kombinationsstilling med tiltrædelse 1. maj eller snarest derefter.

Stillingen er delt, således at overlægen i halvdelen af tiden gør tjeneste som overlæge ved Kirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetssygehus og i halvdelen af tiden gør tjeneste som overlæge i Data og Udviklingsstøtte.

Stillingen er til dig, som er udviklingsorienteret og med stærk faglig ledelse vil tage ansvar for at styrke forsknings­understøttelse, udvikling og implementering af personlig medicin. Du kan lide at arbejde med nye sundhedsfaglige løsninger, nye teknologiske løsninger og bringe dine kompetencer i spil i en organisatorisk udvikling af måden vi arbejder med personlig medicin og tillige have en fortsat tilknytning til den kliniske hverdag.

Kirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, varetager undersøgelse og behandling af patienter med mavetarmsygdomme. Der udføres årligt mere end 6000 operationer og 12500 endoskopiske procedure. Omkring 80% af indlæggelserne og behandlingerne er relateret til akutte kirurgiske sygdomme. De resterende er relateret til planlagte operationer og behandlinger, som afdelingen tilbyder patienter fra hele Region Sjælland. Udvikling og uddannelse af personale samt forskning prioriteres højt i afdelingen.

Vi arbejder målrettet med en høj kvalitet i en tværfaglig tilgang, for at sikre, vi kan forstå og beskrive patofysiologien bag dårlige kort- og langtids-outcome, hos patienter med ond- eller godartede sygdomme, og planlagte eller akutte operationer. Vi har et stærkt multidisciplinært team bestående af eksperter indenfor klinisk og translationel forskning, og Big Data. Med dette team vil vi kunne planlægge det bedste behandlingsforløb lige fra diagnose til fuld helbredelse ud fra state-of-the-art-kirurgi og pleje under indlæggelse.

Big Data and Personalised Medicine (BDPM) er en central opgave i Kirurgisk Afdeling forskning. Her arbejder vi med datadrevet forskning og udvikling og er opbygget ud fra en translationel struktur, hvor kompetencer der er nødvendige for udvikling af personlig medicin samles. BDPMs formål er at udforske international tilgængelige løsninger til at behandle data ved hjælp af kunstig intelligens, identificere de løsninger der effektive kan bruges med dansk data og udvikle modeler, der kan accelerere forskningsprocessen og formidling af forskningsresultater for at forbedre diagnostik, prognoser og behandlinger af patienter.

Data og Udviklingsstøtte er et tværgående center i Region Sjælland, hvis kerneopgaver består i at understøtte hele organisationen på en række områder, herunder medvirke til at sætte en strategisk retning. Vi er et halvt hundrede medarbejdere som løser en lang række regionale opgaver inden for dataindsamling, dokumentation og analyse, forskningsunderstøttelse samt udviklingsopgaver inden for innovation, forskning og ikke mindst udvikling og implementering af personlig medicin.

Region Sjælland vil levere de bedste løsninger og behandlinger til patienterne på de regionale sygehuse. For at kunne det har vi brug for, at endnu flere nye produkter, teknologier og processer bliver taget i anvendelse, også dem vi endnu ikke kender.

Data og udviklingsstøtte er for alle faggrupper på alle regionens lokaliteter og vores formål er at lede og koordinere Region Sjællands ambition om at fremstå med en stærk og selvstændig forskningsidentitet, og at regionens forskning bliver set af patienter, kliniske medarbejdere og andre forskere. Vi er i tæt samarbejde med forskningsstøtteenhederne på sygehusene og vi er i dialog med det regionale forskningsråd for sammen at fremme forskningen i regionen. Vigtige partnere for samarbejde omkring regionens forskning er universiteterne og et større antal institutioner vi samarbejder med. Data og udviklingsstøtte repræsenterer regionen udadtil i forskningsmæssige spørgsmål og sidder i den egenskab i et antal råd og styrelser med særlig relation til Danske Regioner og universiteter.

Om stillingen

Vi søger en overlæge, der kan understøtte det strategiske fokus på at styrke udviklingen og implementeringen af personlig medicin til gavn for patienterne, organiseret i samarbejdsprojektet Personlig Medicin i Østdanmark, herunder at understøtte det organisatoriske ophæng for anvendelsen af genomsekventering i de forskellige kliniske specialer. For biobank og data-områderne er der ligeledes behov for at flytte fokus fra forsknings­understøttelse til klinisk opbygning og implementering.

Implementering og udvikling af datadrevne personlig medicin løsninger vil udgøre en væsentlig del af dine opgaver og indebærer bl.a. input og dialog mhp. at levere en transparent, operationel og implementeret model for og vejledning til, hvordan datadrevne løsninger hurtigt og effektivt kan modnes, testes og implementeres i klinik og kliniske systemer og kobles til relevante datainfrastrukturer (bredt dataperspektiv, inkl. biologisk materiale, billedmateriale og ”real world data”). På Biobank området skal der ske en national konsolidering og der skal afdækkes nye løsninger og nyttiggørelse af disse, så de bliver sat i drift på sygehusene i et tæt samarbejde med klinkere og ledelser.

Du vil bidrage ved at få nye løsninger i anvendelse i et sundhedssystem, hvor der allerede er mange faste procedurer og arbejdsgange at overholde. Det betyder at stillingen kræver stor grad af kendskab til rutiner og krav i behandlingen af patienter og kendskab til lovgivningen omkring kvaliteter og standarder både til ny teknologi og nye produkter og ikke mindst kendskab til sundhedspersonalets arbejdsopgaver. For at løse opgaverne er der behov for en struktureret tilgang, men også nysgerrighed og overbevisning om, at det er muligt at finde nye veje til bedre behandling, uanset hvilken teknik, teknologi eller proces, der er brug for.

Udvikling af nye modeller for patientbehandling omfatter indsigt i og respekt for andre interessenters muligheder, ny viden og sundhedsfaglige strømninger.

Der er brug for løsninger i relation til:

  • Understøttelse af udvikling og muligheder knyttet til personlig medicin som satsningsområde

  • Sundhedsplatformen, under temaet ”Inddragelse af patienten”, som led i den digitale transformation af sundhedsvæsenet. Beskrivelse af dataleverancen (proces in-house, ekstern, real tid etc.)

  • Beskrivelse af personlig medicin som implementering i relation til Sundhedsplatformen

  • Beskrivelse af ressourceforbrug (infrastruktur, faglige profiler, uddannelsesbehov)

  • Beskrivelse af barriere og løsningsforslag der understøtter hele processen fra udvikling til implementering, herunder potentielle juridiske barriere, afklaring af driftsansvar, afklaring af behandlingsansvar, identifikation af interessenter samt beskrivelse af muligheder og begrænsninger for videreudvikling og videreudbredelse


Kompetencer - vi forventer, at du:

  • Har en god faglig ballast og har interesse for at arbejde struktureret og med forståelse for sundhedsfaglig forskning og faglig udvikling. Vi ser gerne, at du har erfaring med tilrettelæggelse og implementering af nye tiltag i dit arbejde og kan hjælpe andre med at gøre det samme. Politisk og strategisk erfaring og forståelse er med til at skabe succes i jobbet.

  • Har erfaring med at lede processer og organisere opgaver med mange interne og eksterne interessenter

  • Er struktureret, resultatorienteret og udfordrer proces og indhold når relevant

  • Er en dygtig kommunikator skriftligt såvel som mundtligt, som lægger vægt på at opbygge relationer og styrke samarbejder med forskellige interessenter

  • Er drivkraftig og uhøjtidelig og har en naturlig autoritet qua din faglighed og proceserfaring

  • Er dygtig til at samarbejde på tværs af aktører internt såvel som eksternt

  • Er fleksibel i opgaveløsning og kan trives i en omskiftelig hverdag, hvor du både meget konkrete og detaljerige opgaver skal løftes sammen med strategiske.


Vi tilbyder dig

Et spændende job med udfordrende opgaver på et højt fagligt niveau, der både kræver en struktureret tilgang, opsøgende arbejde, nysgerrighed og stor interesse og erfaring i at arbejde med understøttelse og implementering af sundhedsinnovative løsninger. Du vil få dit eget arbejdsfelt med adgang til stærke faglige miljøer og tværgående initiativer mellem regionerne.

Stillingen er organisatorisk placeret i en aftale mellem Kirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetssygehus og Data og Udviklingsstøtte. I din funktion ved Data og Udviklingsstøtte vil de fleste af dine arbejdsdage omfatte fremmøde i Regionshuset i Sorø, men der vil også være dage med mødeaktivitet på alle af regionens sygehuse.

Hos os alle vil du møde dedikerede kollegaer og blive del af en organisation med kort vej fra idé til handling. Vi vægter samarbejde på tværs af ekspertise og enheder højt. Vores arbejdsklima er uformelt og præget af stort fagligt engagement. Vi løfter i flok.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er som udgangspunkt på fastansættelse på fuld tid. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Stillingen ønskes besat den 1. maj 2022 eller snarest derefter.

Ansøgningsfrist den 24. februar 2022.

Yderligere oplysninger

Har du lyst til at høre mere om stillingen og de muligheder, der ligger i jobbet, så kontakt forsknings- og innovationschef Henrik Ancher Sørensen på tlf. 20 75 58 71 eller professor, overlæge Ismail Gögenur på telefon 26 33 64 26


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Midt-og Vestsjælland
  • Torsdag den 24. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som læger
18. september 2024 45
17. september 2024 43
16. september 2024 48
15. september 2024 50
14. september 2024 46
13. september 2024 49
12. september 2024 50
11. september 2024 45
10. september 2024 40
9. september 2024 39
8. september 2024 42
7. september 2024 42
6. september 2024 40
5. september 2024 41
4. september 2024 34
3. september 2024 31
2. september 2024 32
1. september 2024 34
31. august 2024 38
30. august 2024 36
29. august 2024 34
28. august 2024 34
27. august 2024 33
26. august 2024 32
25. august 2024 33
24. august 2024 32
23. august 2024 32
22. august 2024 31
21. august 2024 32
20. august 2024 33
19. august 2024 31