Overlæge eller afdelingslæge til lungemedicin Medicin 1 på Slagelse sygehus.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Lungemedicin på akutsygehuset i Slagelse gennemgår lige nu en rivende udvikling. Lungemedicinsk afsnit har været et Covid afsnit, og er den forbindelse opdateret i forhold til high-flow, NIV, O2matic og CPAP behandling både i forhold til apparatur og kompetencer. Herudover genoptages i sengeafdelingen UL vejledte pleuradrænager.

I ambulatoriet er vi netop ved at indflytte den specialiserede ILS og sarkoidose funktion, samt starte non-maligne bronkoskopier. Vi håber, at du vil være en del af denne rivende udvikling, og er du kandidat til overlægestilling med ansvar for et fagligt område. Du vil således komme til at sætte et markant aftryk på udviklingen i afdelingen.

I Medicin 1 vil vi være ambitiøse både med hensyn til faglighed og kvalitet for patienterne.

Vi vil skabe patientforløb, der tager udgangspunkt i en stærk faglighed og i en dedikeret inddragelse af patient og pårørende. Vi vil styrke samarbejdet med andre afdelinger på sygehuset, og i hele regionen. Uddannelse skal fortsat være højt prioriteret og endelig vil vi have et arbejdsmiljø, der fordrer sammenhold og samarbejde og ikke mindst et motiverende og meningsfuldt arbejdsliv.

Hvem er du?

Du er en bredt uddannet speciallæge i lungemedicin, og gerne overlægekvalificeret – men det er ingen betingelse. Du skal være god til at samarbejde både internt og eksternt. Det forventes at du er aktivt deltagende i uddannelse af vores kommende kolleger – såvel præ- som postgraduat, samt at du i samarbejde med plejepersonaler går foran i udvikling og kvalitetssikring. Ansattes man som overlæge i Medicin 1 forventes det, at man står i spidsen for et af vores udviklingsområder – eksempelvis kvalitetsudvikling, medicinprojekt, stuegangsprojekt, pleuracenteser, LKT-KOL, hjemme-NIV eller andre projekter afhængig af kompetencer og interesseområder.

Vores Afdeling:

Afdelingen varetager de lungemedicinske opgaver på Slagelse Sygehus. Vi er fra 1.april 2022, 3 speciallæger i lungemedicin. Lige nu har vi ikke hoveduddannelseslæger i lungemedicin, men det er vores ambition. Men vi har uddannelseslæger både som, KBU, introduktionslæger, og varetager videreuddannelse af speciallæger indenfor flere internt og alment medicinske specialer. Der er derfor en meget stor uddannelse opgave i afdelingen. Du vil blive en del af det lungemedicinske team med opgaver indenfor stuegang, ambulatorie og procedurer afhængig af dine kompetencer og interesser. Det kan eksempelvis være bronkoskopier og pleuracenteser. Herudover deltager man som udgangspunkt i det Internt medicinske vagtlag, der dækker hele det medicinske område på sygehuset. Vagtbelastningen vil typiske være 1-2 vagter om måneden.

Lungemedicinsk sengeafsnit har 24 sengepladser i nyt byggeri med primært enestuer. Ambulatoriet har ud over ovenanførte alt lungemedicin på hovedfunktionsniveau hørende til sygehusets optageområde.

Du vil blive en del af Medicinsk Afdeling 1, som udover lungemedicin har grenspecialerne gastroenterologi/hepatologi og reumatologi med i alt 44 stationære og 4 daghospital senge fordelt på 2 afsnit og omfattende ambulant aktivitet indenfor specialerne.

Afdelingen varetager desuden undervisning af medicinstuderende fra Københavns Universitet og har tilknyttet kliniske lektorater, som aktuelt ikke er besatte.

Hvis du har lyst, kan du læse mere om: Medicinsk Afdeling 1, Slagelse Sygehus og Region Sjælland her

Du vil have en kort vej til afdelingsledelsen, som altid vil være lyttende og ved behov klar til at løse udfordringer i fællesskab.

Om stillingen:

Du vil have varierende funktioner både i sengeafsnittet og ambulatoriet.

Som udgangspunkt vil du deltage i den medicinske bagvagts funktion afhængig af dine kompetencer, og vi forsøger at imødekomme så mange individuelle ønsker som muligt.

Vi tilbyder:

  • Mulighed for at sætte et markant fodaftryk på udviklingen af det lungemedicinske område på NSR

  • Et lægefagligt miljø med mulighed for tæt sparring, både inden for lungemedicin og afdelingens øvrige specialer i det fælles ambulatorium

  • Velfungerende tværfagligt samarbejde og engagerede kolleger i et godt arbejds- og undervisningsmiljø

  • Særdeles kompetent personale

  • Kort kommunikationsvej til ledelsen


Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger:

Har du lyst til at høre mere om stillingen, og de muligheder, som ligger i jobbet, så kontakt ledende overlæge Lene Marie Isaksen, 93 57 64 10, [email protected]

eller

Konstitueret specialeansvarlig overlæge Afroditi Chatzopoulou

91 95 39 84

[email protected]

Ansøgning:

Ansøgeren bedes med bedst mulig dokumentation forholde sig konkret og systematisk til de syv kompetencer i det fremsendte ansøgningsmateriale, da Region Sjælland anvender disse i den faglige bedømmelse.

Start; 1.juni 2022 eller efter aftale.

Ansøgningsfrist; 29. april 2022

Samtalerne forventes afholdt den 3. maj 2022

Søg jobbet

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har vil- jen til at blive endnu bedre - hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderle- des i hverdagen til patientens bedste.

Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedrin- ger og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvik- ling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.

På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejds- plads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov - vores fælles opgave


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 13.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Midt-og Vestsjælland
  • Fredag den 29. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som læger
7. september 2024 42
6. september 2024 40
5. september 2024 41
4. september 2024 34
3. september 2024 31
2. september 2024 32
1. september 2024 34
31. august 2024 38
30. august 2024 36
29. august 2024 34
28. august 2024 34
27. august 2024 33
26. august 2024 32
25. august 2024 33
24. august 2024 32
23. august 2024 32
22. august 2024 31
21. august 2024 32
20. august 2024 33
19. august 2024 31
18. august 2024 36
17. august 2024 36
16. august 2024 36
15. august 2024 34
14. august 2024 33
13. august 2024 30
12. august 2024 29
11. august 2024 33
10. august 2024 33
9. august 2024 32
8. august 2024 31