Ledende overlæge ved Børn og Unge, Regionshospitalet Viborg, Hospitalsenhed Midt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Kan du sikre et fortsat stærkt fokus på den lægelige uddannelse, kompetenceudvikling og medvirke til at skabe tværfagligt samarbejde, der danner grundlag for at Hospitalsenhed Midts yngste patienter og deres familier får de bedst mulige forløb?

Hospitalsenhed Midt søger en ledende overlæge, der tør tænke nyt og drømme stort for vores afdeling Børn og Unge på Regionshospitalet Viborg. Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2021 eller efter aftale. Stillingen er en fuldtidsstilling.

I Hospitalsenhed Midt har vi fokus på, at alle patienter diagnosticeres og behandles på et højt fagligt niveau og med patientoplevet kvalitet i højsædet. Som den lægelige leder på Børn og Unge får du en stor andel i at præge den positive udvikling.Om stillingen som ledende overlæge og dine kvalifikationer
Som ledende overlæge indgår du i afdelingsledelsen sammen med oversygeplejersken. Sammen skal I udvikle afdelingens faglige opgaver og medarbejdere, så I sammen kan skabe de bedst mulige patientforløb.

Du kommer samtidig til at indgå i hospitalets overordnede ledelsesgruppe, hvor hospitalsledelsen og dine ledelseskollegaer på tværs af Hospitalsenhed Midt er særligt vigtige samarbejdspartnere. Vi forventer derfor, at du har et veludviklet samarbejdsgen, besidder situationsfornemmelse, empati og evnen til at søge relationer på tværs.

Som ledende overlæge forventer vi, at du:
  • er uddannet speciallæge i pædiatri
  • agerer i det samlede sundhedsvæsen og tager ansvar for at udvikle effektive patientforløb og skabe høj kvalitet i patientbehandlingen
  • arbejder innovativt og visionært og aktivt fremmer tværfagligt og tværsektorielt samarbejde
  • motiverer og anerkender med en dialogbaseret og involverende ledelsestilgang i forhold til alle medarbejdergrupper
  • sikrer sammenhængskraft og stabil drift med øje for produktivitet og ressourceudnyttelse
  • er målrettet, resultatorienteret og evner at påtage sig et stort ansvar
  • kan skabe resultater og bidrager til gejst og arbejdsglæde
  • kan beherske vanskelige situationer på en rolig måde
  • har gode evner for at opbygge og udvikle gode samarbejdsrelationer
  • har gode kommunikationsevner og er tydelig i dine budskaber
  • skaber grundlag for en åben kultur, en lærende tilgang og et velfungerende uddannelses- og arbejdsmiljø.

Du bliver en del af en organisation, der tilbyder:
  • en veldreven afdeling for Børn og Unge med spydspidsfunktioner inden for en række områder. Afdelingen har blandt andet højtspecialiseret funktion inden for fødemiddelallergi og er flere år i træk blevet kåret af Dagens Medicin som Danmarks bedste til at behandle børnediabetes.
  • en afdeling med en særdeles veletableret kultur for tværfagligt samarbejde omkring patientforløbene – både i de ambulante og indlagte forløb.
  • en afdeling med et veletableret og stærkt fundament for den lægelige videreuddannelse
  • en afdeling, hvor forskning prioriteres med særligt fokus på fødemiddelallergi, børn med overvægt, neuropædiatri og autentisk, interaktiv læring for blandt andet medicinstuderende.
  • ledelsessparring med kompetente kollegaer på tværs af afdelinger og matrikler, og et udpræget samarbejde på tværs afdelinger på områder, hvor patientforløbene kalder på det
  • systematisk videreuddannelse inden for ledelse, et onboardingforløb og en mentorordning.

Om Børn og Unge
Børn og Unge i Viborg er en af Region Midtjyllands fire pædiatriske specialafdelinger. Afdelingen har hovedfunktion inden for de almindelige pædiatriske specialer. Børn og Unge har i et formaliseret samarbejde fået regionsfunktion indenfor neuropædiatri, gastroenterologi samt højtspecialiseret funktion i fødevareallergi.

Børn og Unge har 33 senge. Endvidere driver afdelingen et stort for- og efterundersøgelsesambulatorium fordelt på specialområder. I 2020 var der 10.000 ambulante besøg. Børn og Unge samarbejder med alle de øvrige hospitalsafdelinger i regionen, ligesom der er en tæt kontakt til regionens praktiserende læger, relevante praktiserende speciallæger, børne- og ungdomspsykiatrisk afdeling samt kommunerne.

Afdelingens overlæger dækker de største specialområder inden for pædiatrien fordelt på 4 afsnit:
  • Afsnit for Syge Nyfødte og Tidlig Fødte
  • Akutafsnit Børn og Unge
  • Børn og Unge Afsnit
  • Børn og Unge Klinik.

Afdelingen udøver endvidere speciallægebetjening inden for eget område for børn med medfødt og erhvervet handicap, hvilket indbefatter regelmæssige besøg på dag- og døgninstitutionerne for børn med vidtgående fysisk og/eller psykisk handicap.

Medarbejderstaben på ca. 150 ansatte er sammensat af læger, sygeplejersker, terapeuter, psykologer, pædagoger, klinisk diætist og lægesekretærer.

Afdelingens lægestab består af en ledende overlæge, 6 overlæger, 5 afdelingslæger, 6 læger i pædiatrisk hoveduddannelsesforløb, 3 introduktionslæger og 6 AP-læger.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter regionshospitalerne Viborg, Silkeborg, Hammel Neurocenter og Skive og har 4.350 ansatte samt et budget på 2,5 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en dynamisk hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Børn og Unge.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles med den faglige organisation med udgangspunkt i Aftale vedrørende lægelige chefer.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:
  • Lægefaglig direktør Claus Brøckner Nielsen tlf. 3091 1341
  • Sygeplejefaglig direktør Mette Fjord Nielsen tlf. 2369 6641
  • Oversygeplejerske Ann Bossen Herling på tlf. 2136 2559

Ansøgning
Ansøgningen skal sendes elektronisk og være os i hænde senest søndag den 30. maj 2021 med autorisationsID, dokumentation for uddannelse, specialuddannelse, tidligere beskæftigelse m.v., samt udfyldt skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer for ansøger til stilling som speciallæge i Region Midtjylland.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den tirsdag 15. juni og onsdag den 23. juni 2021. Der vil blive gennemført personprofil for ansøgere, der går videre til 2. samtale.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Midtjylland
  • Søndag den 30. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som læger
6. september 2024 46
5. september 2024 40
4. september 2024 41
3. september 2024 40
2. september 2024 37
1. september 2024 39
31. august 2024 41
30. august 2024 41
29. august 2024 37
28. august 2024 28
27. august 2024 26
26. august 2024 30
25. august 2024 32
24. august 2024 31
23. august 2024 31
22. august 2024 30
21. august 2024 33
20. august 2024 31
19. august 2024 31
18. august 2024 38
17. august 2024 40
16. august 2024 43
15. august 2024 44
14. august 2024 44
13. august 2024 45
12. august 2024 44
11. august 2024 50
10. august 2024 53
9. august 2024 50
8. august 2024 41
7. august 2024 49