Overlæge til Plastikkirurgisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital, Roskilde.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Overlæge til Plastikkirurgisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital, Roskilde.

Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde, søger en overlæge til plastikkirurgien fra den 1. juni 2021 eller snarest derefter.

Vores afdeling er i en rivende udvikling og vi søger en overlæge, der vil være med til at styrke vores hold.

Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling

De grundlæggende mål er

  • At tilbyde behandling og pleje på et evidensbaseret højt fagligt niveau
  • At inddrage patienten aktivt i de forskellige behandlingsmuligheder
  • Til stadighed at være en lærende organisation til gavn for patienterne

Kort om afdelingen.

  • Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling er den eneste i Region Sjælland indenfor det plastikkirurgiske speciale og den eneste kirurgiske afdeling, som behandler brystkræft
  • Afdelingen varetager udredning og behandling af modermærkekræft, behandling af non-melanom hudkræft og rekonstruktive/korrektive operationer inden for rammerne af klare funktionelle behov. Vi har særlige kompetencer og stort videnskabelig fokus på komplekse rekonstruktioner af ansigtet efter kræft. Vi har desuden regionsansvar for alle plastikkirurgiske korrektioner efter massivt vægttab.
  • Vores brystkirurgiske afsnit er et af Danmarks største centre for brystkræftbehandling med mere end 600 nye tilfælde om året, og afdelingen leder den tværfaglige brystkræftbehandling på Sjællands Universitetshospital
  • Vi har etableret et onkoplastisk, brystkirurgisk program og har skabt et tæt og innovativt samarbejde mellem bryst- og plastikkirurgi. Et BREAST-Q baseret opfølgningsprogram vil sikre kvalitet og er en del af vores forskningsaktivitet
  • Vi er i gang med at opstarte et rekonstruktivt, mikrokirurgisk program. Afdelingen har bred klinisk og videnskabelig erfaring på dette område og har ansat flere nationale og internationale eksperter både inden for rekonstruktiv mikrokirurgi og onkoplastisk kirurgi. Begge felter er vores vigtigste kliniske udviklingsområder i de næste år
  • Afdelingen er en solid, tværfaglig samarbejds- og servicepartner til andre afdelinger og vil flytte til det nybyggede Universitetshospital i Køge om nogle år
  • Præklinisk og klinisk forskning, vejledning af PhD-projekter og undervisning af medicinstuderende har en stor betydning for afdelingen, som er knyttet til Københavns Universitet.
  • Vi har en klar vision for vores afdeling med to primære mål: Vi vil skabe områder med stor klinisk og videnskabelig ekspertise ift. patientbehandling på et højt internationalt niveau. Derudover har afdelingen fokus på et godt arbejdsmiljø og teamspirit

Kvalifikationer

  • Speciallæge i plastikkirurgi
  • Bred plastikkirurgisk erfaring
  • Erfaring og interesse i kvalitetssikring og forskning
  • Interesse for uddannelse/supervision og undervisning
  • Erfaring indenfor onkoplastisk brystkirurgi og en PhD vil være at foretrække, men ikke et krav
  • Viljen til at være en kompetent partner i en afdeling i en rivende udvikling

Ansvar og arbejdsområder

Nærmere tilknytning til særlige funktioner kan ske efter kvalifikationer og efter aftale med afdelingsledelsen. Deltagelse i vagt (hjemmevagt) på det plastikkirurgiske afsnit (rådighedsvagt fra bolig i et for tiden 8-skiftet rul) aftales nærmere ved eventuel ansættelse.

For stillingerne gælder, at ansøger er en god teamplayer og aktivt bidrager i det administrative og kvalitetsrelaterede arbejde. Afdelingen er involveret i studenterundervisning, hvorfor stillingen ønskes besat med en ansøger med interesse med og erfaring i vidensdeling og undervisning. Sammen med det nye forskningskoncept på SUH og kontakten til Københavns Universitet er der god basis for forskningsarbejde.

Inddragelse af repræsentanter fra patientforum

Som led i strategien inddrages medlemmer af hospitalets patientforum i lederrekrutteringer. Det må derfor forventes, at der deltager en patient eller pårørende i samtaleudvalget i forhold til overlægestillingen.

Ansøgning

Sundhedsstyrelsen har decentraliseret bedømmelserne vedrørende overlægestillinger, og SUH anvender en vurdering af de syv lægeroller (Medicinsk ekspert/lægefaglig, Kommunikator, Samarbejder, Leder/administrator/organisator, Sundhedsfremmer, Akademiker/forsker og underviser, Professionel) i den faglige bedømmelse. Ansøger bedes i ansøgningen - med bedst mulig dokumentation - forholde sig konkret til de syv lægeroller jævnfør Sundhedsstyrelsens rapport: De syv lægeroller, fra maj 2013

Du kan læse mere om rollemodellen (De syv lægeroller) her

Læs mere om byggeprojektet i Køge her

Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 6

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Roskilde
  • Fredag den 05. februar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som læger
19. september 2024 8
18. september 2024 8
17. september 2024 6
16. september 2024 7
15. september 2024 8
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 3
10. september 2024 4
9. september 2024 3
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 5
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 6
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 8
20. august 2024 8