Overenskomstansat overlæge, Øjenafdelingen Roskilde, Sjællands Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Ved Øjenafdelingen, Sjællands Universitetshospital Roskilde, er en fast stilling som overenskomstansat overlæge ledig til besættelse 1. august 2021 eller efter aftale.

Stillingen ønskes besat med en erfaren speciallæge i Oftalmologi med bred klinisk erfaring og subspecialisering inden for medicinsk og kirurgisk Glaukom foruden kompetencer inden for cataract og forreste afsnit. Der er mulighed for forskning i ansættelsen. Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid. Evt. deltidsansættelse kan aftales individuelt.

Øjenafdelingen Sjællands Universitetshospital er organisatorisk og ledelsesmæssigt én enhed med to afdelinger i henholdsvis Roskilde og Næstved. Speciallægen har hovedtjeneste i Roskilde. Stillingen er vagtfri. I dagtiden modtages akutte patienter.

Øjenafdelingen i Roskilde har regionsfunktioner i højdeskelen, glaukom, børneoftalmologi, anti-VEGF behandling og neurooftalmologi, foruden højt specialiseret funktion i skelekirurgi.

Begge afdelinger varetager alle hovedfunktioner. Øjenafdelingen i Næstved har regionsfunktioner i vitreoretinal kirurgi, tårevejsoperationer, uveitis, børneoftalmologi og anti-VEGF behandling.

Oftalmologien i Region Sjælland varetager døgnvagt i to vagtlag, Bagvagt ved overlægerne i Næstved, og forvagten dækkes af alle Øjenafdelingens yngre læger i Roskilde og Næstved.

Når Sjællands Universitetshospital i Køge er bygget færdig, flytter personalet fra Næstved og Roskilde sammen ind i Køge. I den mellemliggende periode intensiveres og harmoniseres samarbejdet imellem personalerne i Roskilde og Næstved, herunder lægefagligt samarbejde, ensretning og harmonisering af retningslinjer, arbejdsgange, procedurer med videre.

Sjællands Universitetshospitals Øjenafdeling har en strategi og mål, der skal tegne fremtidens Øjenafdeling i Region Sjælland. Overordnet vil vi som led i hele hospitalets strategi være en Øjenafdeling, der akademisk ligestiller det sjældne med det almindelige. Vi specialiserer os i det, som regionens patienter fejler, og udfører patientnær forskning. Vi er en afdeling i øjenhøjde. Med en faglig profil har vi indsatsområder, der svarer til patienternes behov i regionen. Med en høj faglig profil og højeste faglige standard foruden akademisk udvikling med forskning, undervisning, oplæring, kvalitetsudvikling og efteruddannelse ydes det bedste for regionens patienter.

Indsatsområderne med særligt fokus på specialisering og på forkant med udvikling samt forskning er følgende: Medicinsk Retina, Glaukom, Externa/tåreveje/tørre øjne, Uveitis, Akut Oftalmologi, Børneoftalmologi og Strabismus. Faste grundfunktioner med løbende akademisk udvikling til understøttelse af regionens patientbehov er Cataract, Neurooftalmologi og Vitreoretinal kirurgi.

Kvalifikationer

Stillingen ønskes primært besat med minimum 5 års speciallægeautorisation i oftalmologi med bred klinisk erfaring og subspecialisering inden for kirurgisk og medicinsk Glaukom, gerne suppleret med interesse for forreste afsnit og cataract.

Det er en forudsætning, at ansøger aktivt tager del i afdelingens faglige udvikling og kvalitetsarbejde samt supervision og undervisning af afdelingens uddannelseslæger. Administrative opgaver er ligeledes en del af overlægens arbejde. Der lægges vægt på evnen til at indgå i et frugtbart tværfagligt samarbejde. I ansøgningen bedes ansøger oplyse om sig selv i de syv lægeroller.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Ditte Erngaard, [email protected], 56 51 33 01.

Sjællands Universitetshospital vil være pionerer i det danske sundhedsvæsen og definere en ny bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer sygehusene en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. Inden for de kommende år tager vi en ny sundhedsplatform med helt nye og forbedrede muligheder for både personale og patienter i brug.

Sjællands Universitetshospital indgår i Københavns Universitets Hospital, som er et samarbejde mellem Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet og Sygehusene i Region Hovedstaden og i Region Sjælland.

Du kan læse mere om Sjællands Universitetshospital på www.regionsjaelland.dk og mere om Øjenafdelingen her.

Sjællands Universitetshospital anvender en vurdering af de syv lægeroller (Medicinsk ekspert/lægefaglig, Kommunikator, Samarbejder, Leder/administrator/organisator, Sundhedsfremmer, Akademiker/forsker og underviser, Professionel) i den faglige bedømmelse. Ansøger bedes i ansøgningen - med bedst mulig dokumentation - forholde sig konkret og systematisk til de syv lægeroller jævnfør Sundhedsstyrelsens rapport: De syv lægeroller, fra maj 2013 her

Du kan læse mere om rollemodellen (De syv lægeroller) her:

For alle specialer på Sjællands Universitetshospital er opgaven i de kommende år i høj grad at opbygge ekspertise og specialefunktioner, der skal indgå i det færdigbyggede Sjællands Universitetshospital i Køge. Øjenafdelingerne i Roskilde og Næstved er i høj grad involverede i opbygningen og indretningen af den nye Øjenafdeling i Køge. Læs mere om hele byggeprojektet i Køge på Region Sjællands hjemmeside https://www.regionsjaelland.dk/Kampagner/usk/naboinformation/Sider/default.aspx.

Ansøgningsfrist 9. april 2021, og ansættelsessamtaler finder sted efter aftale.

Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Roskilde
  • Fredag den 09. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som læger
18. september 2024 8
17. september 2024 6
16. september 2024 7
15. september 2024 8
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 3
10. september 2024 4
9. september 2024 3
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 5
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 6
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 8
20. august 2024 8
19. august 2024 7