Overlæge i Obstetrisk til Gynækologisk/Obstetrisk afdeling, Sjællands Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Gynækologisk Obstetrisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital Roskilde søger en Overlæge i Obstetrik per 01.10.2022 eller efter aftale.

Vi søger en ny kollega i det obstetriske team, der har lyst til at bidrage til afdelingens opbygning og udvikling, og ønsker at være del af en afdeling med høj faglighed, godt tværfagligt samarbejde og masser af spændende kliniske udfordringer. Vi opnormerer som led i en ambitiøs plan for styrkelse af afdelingen, og tilbyder en unik mulighed for at være med til at sætte dit præg på en afdeling i udvikling.

Gynækologisk-Obstetrisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital varetager en bred palette indenfor obstetrik og gynækologi, herunder regions- og højt specialiserede funktioner. Afdelingen har fokus på høj faglighed, uddannelse, forskning, innovation, udvikling. Vi vægter det meningsfulde tværfaglige samarbejde, hvor opgaverne løses i fællesskab med gensidig respekt, fordi det skaber det bedste udbytte for vores patienter. Vores afdeling er kendetegnet ved tillidsfuldt samarbejde og høj faglighed – på tværs af subspecialer, faggrænser, viden og erfaringsgrundlag. Det bidrager til den gode stemning og høje grad af kollegialitet, som man oplever i afdelingen.

Du vil som overlæge i afdelingen få indflydelse på de daglige beslutninger og være med til at sætte en retning for obstetrikken, og kunne præge afdelingen, der som del af Sjællands Universitetsafdeling skal være med til at løfte uddannelse og forsknings indenfor specialet. Vi ser derfor gerne, at du har erfaring med undervisning og supervision, og en evidensbaseret tilgang opnået gennem forskning eller arbejde med kliniske retningslinjer eller lignende. Vi vægter, at du er fagligt dygtig og har høje ambitioner på patienternes, fagets og afdelingens vegne; at du er god til at at kommunikere komplicerede budskaber og inddrage den gravide og dennes familie i en fælles beslutningsproces; samt at du er dygtig til at samarbejde og har en visionær, løsningsorienteret og dialogbaseret tilgang til tingene.

Skills-træning, simulationstræning og casebaseret undervisning er en integreret del af obstetrikken i afdelingen. Vi ønsker at understøtte psykologiske tryghed bl.a. gennem systematisk defusing og debriefing samt styrke løbende kvalitetssikring og forbedringsarbejde bl.a. gennem perinatal audit og adgang til tidstro data. Endvidere er ønsket at udvikle vores barselstilbud blandt andet gennem etablering et bristningsambulatorium oplagt i samarbejde med det urogynækologiske team. Vi er åbne for idéer til, hvordan afdelingen til stadighed kan levere høj faglighed, patientsikkerhed og patienttilfredshed. Som overlæge vil du få et eller flere ansvarsområder efter gensidig aftale afhængigt af dine kvalifikationer og ønsker.

Vi varetager knapt 2500 fødsler om året og har regional obstetriske funktioner indenfor insulinkrævende gestationel diabetes, monochoriske gemelli, stofskifte sygdomme, svær epilepsi og inflammatorisk tarmsygdom, samt varetager gravide med truende for tidlig fødsel fra gestationsuge 28, svær præeklampsi og IUGR. Vores svangreafsnit har 4 senge til indlagte svangre og varetager akutte og subakutte henvendelser i graviditeten og i forbindelse med fødsel samt igangsættelser. Der er jordemoderkonsultationer på 4 matrikler, 7 fødestuer på fødegangen og 16 senge på vores barselsafsnit. Gynækologisk har afdelingen en betydende almen gynækologisk aktivitet samt højt specialiseret funktion indenfor behandling af livmoderkræft, regionsfunktion indenfor urogynækologi og varetager behandling af ufrivillig barnløshed på fertilitetsklinikken i Køge.

Afdelingen er kendetegnet ved et tæt konstruktivt samarbejde mellem speciallæger, yngre læger under uddannelse, jordemødre, sygeplejersker og sosu-assistenter. Der er tradition for et tæt samarbejde mellem det føtalmedicinske og det obstetriske område. Som obstetriker i afdelingen vil du også have et tæt samarbejde med kollegerne på pædiatrisk og anæstesiologisk afdeling. Afdelingen har desuden et godt samarbejde med de andre fødeafdelinger i Region Sjælland og i andre regioner.

Sygehusledelsen har besluttet, at normeringen i afdelingen skal afspejle, at vi er et universitetshospital, og skal stå for Regions Sjællands specialiserede tilbud på det obstetriske og gynækologiske område. Afdelingen er derfor blevet opnormeret til 22 speciallæger. Afdelingen varetager uddannelsen af speciallæger indenfor specialet samt almen medicin, og har 12 uddannelsessøgende yngre læger ansat.

Sjællands Universitetshospital har høje ambitioner om at skabe et hospital, hvor drift, forskning og undervisning går hånd i hånd. Gynækologisk Obstetrisk afdeling har flere kliniske lektorer og varetager undervisning af medicinstuderende. Uddannelse er højt prioriteret i afdelingen, og dette fokus vil øges fremover i forbindelse med lægeuddannelsen i Region Sjælland. Det er målsætningen at styrke forskningen indenfor specialet og etablere et stærkt forskningmiljø i afdelingen.

Afdelingen er beliggende i Roskilde, mens afdelingens fertilitetsklinik ligger i Køge. I 2026 samles afdelingen på matriklen i Køge. Læs mere om Fremtidens SUH på: www.regionsjaelland.dk/fremtidensSUH

Sundhedsstyrelsen har decentraliseret bedømmelserne vedrørende overlægestillinger. Ansøger bedes i ansøgningen forholde sig konkret til de syv lægeroller, idet den faglige bedømmelses beror på en vurdering af ansøgers kompetencer indenfor lægerollerne. Du kan læse mere om De syv lægeroller her. Ansøgere skal i udgangspunktet have været ansat som afdelingslæge eller tilsvarende inden for det pågældende speciale eller fagområde i en samlet periode på minimum fem år efter opnået speciallægeanerkendelse. I visse tilfælde kan gives dispensation for ansøgere med mindre end 5 års erfaring.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Forpligtelse til at varetage 10-14 skiftet tilstedeværelsevagt.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Cheflæge Helene Westring Hvidman, Tlf. 23 32 79 23 / 23 48 06 65 eller Ledende Overlæge Sidsel Barken, Tlf. 47 32 40 50.

Ansøgningsfrist 24.juli 2022

Samtaler Afholdes i løbet af den efterfølgende uge.

Ansøgere må forvente, at der muligvis deltager en patient eller pårørende i samtaleudvalget. Vedkommende er medlem af hospitalets patientforum, og har underskrevet en tavshedserklæring. Øvrige medlemmer af samtaleudvalget er omfattet af den tavshedspligt, der gælder for offentligt ansatte.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Roskilde
  • Søndag den 24. juli 2022

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    Plastikkirurgien på Sjællands Universitetshospital: Ledig stilling som Overlæge Plastik- og Brystkirurgisk Afdeling ved Sjællands Universitetshospital Roskilde søger til Plastikkirurgien en eng..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Holbæk

    Gør du dig tanker om hvordan man former fremtidens sygeplejersker? Kan du bruge dig selv som det gode eksempel? Så håber vi du vil læse videre og overveje, om ikke vi skal arbejde sammen, om lige p..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Er du obstetriker med erfaring fra bredden i specialet eller er du speciallæge med interesse i at uddanne dig indenfor obstetrikken? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores velfungerende..
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Køge

    Om afdelingen Teknisk afsnit på Sjællands Universitetshospital Køge varetager drift- og vedligehold af bygninger, energiforsyninger og tekniske installationer. Som en del af Teknisk afsnit vil .
    • Læge
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som læger
10. juli 2024 9
9. juli 2024 9
8. juli 2024 9
7. juli 2024 10
6. juli 2024 10
5. juli 2024 10
4. juli 2024 10
3. juli 2024 10
2. juli 2024 10
1. juli 2024 8
30. juni 2024 8
29. juni 2024 7
28. juni 2024 7
27. juni 2024 7
26. juni 2024 8
25. juni 2024 10
24. juni 2024 10
23. juni 2024 11
22. juni 2024 11
21. juni 2024 11
20. juni 2024 13
19. juni 2024 14
18. juni 2024 14
17. juni 2024 14
16. juni 2024 15
15. juni 2024 15
14. juni 2024 15
13. juni 2024 15
12. juni 2024 16
11. juni 2024 15
10. juni 2024 14