Vi bliver større og større og søger derfor en Afdelingslæge til Anæstesiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospi...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Har du glimt i øjet, faglig stolthed, ambitioner og ønsket om at være med helt fremme i et spændende subspeciale på en afdeling med højt til loftet?

Gennem de sidste par år er der sket en opgaveudvidelse med baggrund i hjemtagning på SUH Roskilde i flere specialer, hvorfor behovet for anæstesiologiske speciallæger er øget. Vi søger derfor en engageret afdelingslæge til deltagelse i det brede opgaveområde vi allerede håndterer.
Vores operationsgang i Roskilde bliver udbygget med endnu en operationsstue, for at øge aktiviteten på flere områder, ligesom vi netop har taget endnu en robot i brug. Derfor søger vi en dedikeret og dygtigkollega, der kan starte 1. februar 2024 eller efter aftale.

Du vil indgå i et team af meget erfarne speciallæger, der dækker en operationsgang med mange komplicerede operationer. Vores fokus er en kontinuerlig optimering af hele patientforløbet, og vi har hvert især et fagligt ansvarsområde. Derudover lægger vi vægt på et godt arbejdsmiljø og et stærkt sammenhold.
Afsnittet har 11 stuer og betjener følgende specialer: Urologi, Gynækologi, Plastikkirurgi, Mamma kirurgi, Karkirurgi og Øjenkirurgi. Desuden varetages der også operationer på 3 stuer på det dagkirurgiske afsnit. Vi arbejder frem mod en stor samlet afdeling i det nye hospital i Køge i 2027.

Alle lægerne i afsnittet er vagtbærende, og har derfor et stort samspil med den øvrige del af afdelingen. Du vil have primært arbejdssted på SUH Roskilde og vil være vagtbærende samme sted, men med mulighed for udefunktion i Køge.

Om dig
Du er teamorienteret og du forventes at deltage aktivt i afdelingens forskningsprojekter. Brænder du for undervisning og uddannelse, vil du finde dig naturligt til rette her hos os.

Vi har et stort ønske om at finde dig, der

  • Har bred klinisk erfaring inden for både intensiv terapi og anæstesi. Erfaring med de nævnte specialer vægtes højt
  • Har interesse for blokader, både perifere og trunkale
  • Har interesse for og erfaring med undervisning og udvikling
  • Ønsker at medvirke til en motiverende arbejdskultur på afdelingen
  • Har gode samarbejds- og kommunikationsevner
  • Er fagligt inspirerende og initiativrig

Vi sørger for

  • Samarbejde med dynamiske kolleger
  • Spændende opgaver og stimulerende miljø
  • Høj faglighed
  • Afdeling med høj og international forskningsaktivitet
  • Prioriteret uddannelse
  • Spændende vagter på operationsgang
  • Spændende hverdag

Anæstesiologisk Afdeling

Anæstesiologisk Afdeling er en afdeling i vækst, både i forhold til den kliniske aktivitet, stigende kompleksitet knyttet til løbende hjemtag af højtspecialiserede funktioner, uddannelse og ikke mindst forskning. Organisatorisk har Anæstesiologisk Afdeling, SUH Roskilde, og Anæstesiologisk Afdeling, SUH Køge, haft fælles afdelingsledelse siden marts 2019.

Hovedopgaverne er

  • Behandling og pleje af høj kvalitet til SUHs patienter inden for anæstesi, perioperativ smertebehandling, operation, intensiv terapi samt komplekse nonmaligne smertetilstande
  • Præ- og postgraduat uddannelse af læger og sygeplejersker inden for det anæstesiologiske/intensive speciale
  • Forskning inden for specialet

Afdelingen er kendetegnet ved et godt tværfagligt samarbejde internt og eksternt. Vi arbejder i en foranderlig hverdag, både pga. mange akutte patientforløb og pga. større og mindre forandringer, der er skridt på vejen i hospitalets udvikling til et stort universitetshospital, som vil rumme regionens højt specialiserede behandlinger og samle de knyttede faglige specialer.

Det er en stor afdeling med ca. 550 medarbejdere, heraf ca. 85 læger. De seneste evalueringer fra de uddannelsessøgende læger er i top, og vi blev i både 2021 og 2022 kåret som den bedste uddannelsesafdeling i Danmark, ligesom vi i flere år har været den bedst evaluerede anæstesiafdeling til uddannelse af medicinstuderende. Der er et fremragende samarbejde i lægegruppen, der er fleksibel og ser løsninger og udviklingsmuligheder.

Afdelingen er fordelt på 3 operationsgange, to dagkirurgiske operationsafsnit, to opvågningsafsnit, to intensivafsnit, to sterilcentraler og et Tværfagligt Smertecenter.

Årligt varetages ca. 26000 indgreb med anæstesi, i Køge inden for Ortopædkirurgi, Parenkymkirurgi, Tand-mund-kæbekirurgi og Øre-næse-hals kirurgi og i Roskilde til indgreb foretaget af Urologisk, Gynækologisk-Obstetrisk, Karkirurgisk, Brystkirurgisk og Plastikkirurgisk Afdeling. Der er 10 pladser på intensivafsnittet i Køge og 6 pladser på intensivafsnittet i Roskilde.

Afdelingen er forskningstung med en klinisk forskningsenhed med cirka 35 medarbejdere, som ledes af vores lærestolsprofessor.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst for yngre læger.

Speciallægerne indgår i afdelingens bagvagtslag. Vagterne er med tilstedeværelse og bemandes med én forvagt mandag til torsdag og 2 bagvagter alle ugens dage. Der er delt vagt med almindeligt dagarbejde til enten kl. 15.15, eller 18.00. Aften/nattevagter fra kl. 15.00-08.30.

Ansøgning

Ansøgningen bør tage udgangspunkt i de syv lægeroller. Ansøgning sendes via linket i annoncen.

Ansøgningsfrist

29. januar.

Samtale efter aftale i uge 6-7.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til cheflæge Billy B. Kristensen ([email protected]), telefon: 47 32 63 01


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Roskilde
  • Søndag den 28. januar 2024

Lignende jobs

  • Læge i Køge

    Consultancy in Internal Medicine: Gastroenterology and Hepatology combined with a clinical professorship (chair) in Internal Medicine: Gastroenterology and Hepatology A clinical position as con..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge (vikar) i Holbæk

    Weekend- og ferieafløsere/vikariat til Holbæk Sygehus Serviceafdeling Er du studerende, afholder sabbatår eller har brug for et sommerjob? Er du serviceminded, udadvendt og trives med varierend..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Fast stilling som overlæge 15 timer om ugen Stillingen er vagtfri. Sexologisk Klinik er organisatorisk en del af Psykiatrisk Klinik Roskilde, Psykiatrien Øst i [xxxxx] Psykiatris..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Plastikkirurgien på Sjællands Universitetshospital: Ledig stilling som Overlæge Plastik- og Brystkirurgisk Afdeling ved Sjællands Universitetshospital Roskilde søger til Plastikkirurgien en eng..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som læger
3. juli 2024 10
2. juli 2024 10
1. juli 2024 8
30. juni 2024 8
29. juni 2024 7
28. juni 2024 7
27. juni 2024 7
26. juni 2024 8
25. juni 2024 10
24. juni 2024 10
23. juni 2024 11
22. juni 2024 11
21. juni 2024 11
20. juni 2024 13
19. juni 2024 14
18. juni 2024 14
17. juni 2024 14
16. juni 2024 15
15. juni 2024 15
14. juni 2024 15
13. juni 2024 15
12. juni 2024 16
11. juni 2024 15
10. juni 2024 14
9. juni 2024 14
8. juni 2024 14
7. juni 2024 14
6. juni 2024 11
5. juni 2024 10
4. juni 2024 8
3. juni 2024 8