Afdelingslæge i Rygsektoren, Center for Planlagt Kirurgi, Regionshospitalet Silkeborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø?
Vil du være en del af et godt ledernetværk på en moderne arbejdsplads i konstant udvikling?
Vil du være med til at sætte dit præg på Danmarks bedste mindre hospital?

Vi søger en afdelingslæge i Rygsektoren ved Hospitalsenhed Midt, Center for Planlagt Kirurgi, Regionshospitalet Silkeborg til besættelse pr. 1. juni 2020 eller efter aftale. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge, og der er enkelte hverdage med lang dagtid til kl. 20.45 og eventuelt med mulighed for at indgå i beredskabsvagt i weekenden.

Om stillingen
Stillingen ønskes besat med en speciallæge, der har en bred ortopædkirurgisk uddannelse og samtidig har særlig dokumenteret interesse indenfor rygkirurgi.

Der lægges vægt, på at ansøger har rutine i lumbale-rygoperationer (spondylodese, stenosekirurgi, prolapskirurgi m.v.). Der lægges endvidere vægt på, at ansøger har en høj faglig ekspertise, er initiativrig, kreativ med lyst til tværfagligt samarbejde, har erfaring med uddannelse af yngre læger, sygeplejersker og andet personale samt socialt kan indgå i afdelingens team. Afdelingen kan tilbyde ligeværdigt samarbejde med gode muligheder for faglige kontakter såvel nationale som internationale i form af møder og kurser.

Det vægtes ligeledes, at ansøgeren medvirker til at:
  • Fremme centrets forskning og udvikling
  • Fremme kvalitetsudvikling og – sikring (herunder patientsikkerhed)
  • Fremme et godt arbejdsmiljø

Vi tilbyder:
  • Ligeværdigt samarbejde med gode faglige kontakter såvel nationale som internationale i form at møder og kurser
  • Gode muligheder for forskning med støtte fra centrets Forskningsfond
  • Mulighed for at blive en del af en aktiv og inspirerende ledergruppe
  • En flad ledelsesstruktur, hvor der er kort vej fra ide til handling
  • Mulighed for oplæring indenfor specialet, hvis der er behov for det.

Om Rygsektoren
Den rygkirurgiske funktion er tæt knyttet til den medicinsk- reumatologiske rygfunktion. Sammen udgør de Regions Rygcenter Silkeborg. I Regions Rygcenteret er ansat 7 overlæger med speciel interesse for rygreumatologien og 4 kirurgiske overlæger samt 3 afdelingslæger med interesse for rygkirurgien.

Det rygkirurgiske afsnit har regionsfunktion indenfor rygkirurgi. Der behandles primært elektive rygpatienter. Akutte operationskrævende patienter henvises til Aarhus efter fastlagte retningslinjer. Der er en samarbejdsaftale med den rygkirurgiske funktion på Aarhus Universitetshospital.

Regions Rygcenteret består af et solidt tværfagligt samarbejde mellem hospitalets speciallæger i reumatologi med særlige kompetencer indenfor ryg området og Ortopædkirurgisk Afdelings rygkirurger. Hertil kommer Center for Bevægeapparatslidelser, som er et forskningsprojekt i samarbejde med kommunerne vedrørende sygemeldte rygpatienter.

Se nærmere på Rygsektorens hjemmeside på
https://www.hospitalsenhedmidt.dk/afdelinger-og-centre/center-for-planlagt-kirurgi/afsnit-og-klinikker/ortopadkirurgisk-rygklinik/

Center for Planlagt Kirurgi (CPK)
Center for Planlagt Kirurgi blev etableret i forbindelse med Regions Midtjyllands omstillingsplan i 2011-2012.

Centret er den første af sin slags i landet, hvor en ortopædkirurgisk afdeling og en anæstesiologisk afdeling er lagt sammen med én ledelse, der består af en ledende overlæge i ortopædkirurgi, en ledende overlæge i anæstesiologi samt en oversygeplejerske.

Ortopædkirurgisk Afdeling modtager uselekterede elektive ortopædkirurgiske patienter primært fra Region Midtjylland, men også fra øvrige regioner i Danmark. Patienterne fordeler sig inden for næsten alle områder af det ortopædkirurgiske speciale.

Center for Planlagt Kirurgi udfører behandlinger indenfor ryg-, hofte-, knæ-, skulder- og idrætskirurgi samt chirurgia minor. Afdelingen omfatter 1 sengeafsnit, et ortopædkirurgisk ambulatorium, dagkirurgi, patienthotel, idrætsklinik, rygklinik, en akutklinik, et terapiafsnit samt et sekretariat.

Centrets aktuelle ortopædkirurgiske lægestab består af 2 specialeansvarlige overlæger, 18 overlæger, 7 afdelingslæger, 1 1. reservelæge (fase 3) samt 2 reservelæger (intro og fase 1). Der er 1 uddannelsesansvarlig overlæge, og afdelingen har 2 kliniske lektorer ved Århus Universitet.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalerne Viborg, Skive, Silkeborg og Hammel Neurocenter og har cirka 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,4 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk.

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Center for Planlagt Kirurgi.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:
Sektorchef/specialeansvarlig overlæge Søren Fruensgaard på tlf. 7841 6464 eller ledende overlæge Thomas Klebe på tlf. 7841 6002.

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisationsID, oplysninger om uddannelse og hidtidig beskæftigelse skal være os i hænde senest søndag d. 22. marts 2020.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt fredag d. 27. marts 2020.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Silkeborg
  • Søndag den 22. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som læger
19. september 2024 3
18. september 2024 2
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1