Specialeansvarlig overlæge, reumatologi til Diagnostisk Center, Regionshospitalet Silke...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

En stilling som specialeansvarlig overlæge i reumatologi på Diagnostisk Center, Regionshospitalet Silkeborg er ledig til besættelse. Stillingen er på fuld tid.

Regionshospitalet Silkeborg er udnævnt til et udviklingshospital i Region Midtjylland, der skal udvikle "fremtidens og de praktiserende lægeres hospital" med fokus på hensigtsmæssige patientforløb på tværs af faggrænser og sektorer samt konvertere akutte indlæggelser til ambulante forløb.

Regionshospitalet består af to centre, nemlig Center for Planlagt Kirurgi (anæstesiologi og ortopædkirurgi) og Diagnostisk Center (medicin og radiologi).

Diagnostisk Center bygger på sammenslutningen af det medicinske og det radiologiske speciale, og det overordnede fokus for centerets arbejde er, at skabe hurtige og effektive patientforløb af høj kvalitet.

Diagnostisk Centerer karakteriseret ved:
  • Særdeles godt kollegialt miljø
  • Innovativt miljø
  • Samling af alle intern medicinske specialer og radiologi
  • Gode interne og eksterne samarbejdsrelationer
  • Høj (tvær)faglighed
  • Prioriteret forskningsmiljø (primært) omkring kliniske problemstillinger
  • Høj produktion

Diagnostisk Center modtager elektive og akutte visiterede patienter hverdage kl. 8 – 17 inden for næsten alle områder af det medicinske speciale samt kroniske medicinske patienter med opblussen i deres kroniske sygdom døgnet rundt alle ugens dage (fleksible indlæggelser). Desuden modtaget patienter med åbne indlæggelser døgnet rundt.

Diagnostisk Center har alle de medicinske specialer repræsenteret samt socialmedicin og klinisk immunologi. Der er ca. 4.000 akutte medicinske indlæggelser og ca. 70.000 ambulante kontroller.

Diagnostisk Center er Universitetsklinik under Aarhus Universitet for Innovative Patientforløb, og der er ansat/tilknyttet 6 professorer som led i et større forskningsmiljø omkring Universitetsklinik for Innovative Patientforløb.

Der er endvidere undervisning af medicinstuderende, KBU-læger, introduktionslæger og læger ansat i hoveduddannelser inden for kardiologi, lungesygdomme, endokrinologi, gastroenterologi, arbejdsmedicin, reumatologi, farmakologi og almen praksis samt radiologi.

Om stillingen
Vi søger en overlæge i reumatologi, som har en speciel interesse for at varetage ledelses- og specialemæssige opgaver indenfor reumatologien. Herunder stor interesse for at sikre den fortsatte udvikling af det reumatologiske speciale i Diagnostisk Center.

Overlægen vil i tillæg til de kliniske og specialefaglige opgaver indgå i ledelsesopgaver af lægefaglig og strategisk/organisatorisk karakter ved afdelingen.

Kvalifikationer
Stillingen ønskes besat med en overlæge i intern medicin: reumatologi.
Der lægges vægt på høj faglig ekspertise, initiativ, lyst til tværfagligt samarbejde, uddannelse af yngre læger, sygeplejersker og andet personale, loyalitet og vilje til at uddelegere ansvar. Endvidere vægtes evnen til socialt at indgå i afdelingens lægeteam meget højt – mindst lige så højt som det faglige niveau.

Det forventes, at ansøgere mestrer dialogen med brugere, samarbejdspartnere og kolleger. Der vil tillige blive lagt vægt på, at ansøgere har evner samt interesse for, at arbejde for hospitalets/afdelingens mål og strategier og skabe opmærksomhed i forhold til de nye strategiske interesseområder.

Afdelingen kan tilbyde et ligeværdigt samarbejde med gode muligheder for faglige kontakter, såvel nationalt som internationalt i form af møder og kurser.

Generelt om hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt er en dynamisk hospitalsenhed med ca. 4.200 ansatte, et budget på 2,3 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en dynamisk hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredeste specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Diagnostisk Center.

Yderligere information
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til lægefaglig direktør Claus Brøckner Nielsen tlf. 7844 1003.

Ansøgningsfrist
Ansøgningen skal sendes elektronisk og være os i hænde senest mandag den 11. maj 2020 med dokumentation for uddannelse, specialuddannelse, tidligere beskæftigelse m.v. samt udfyldt skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer for ansøger til stilling som speciallæge i Region Midtjylland.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Silkeborg
  • Mandag den 11. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som læger
19. september 2024 3
18. september 2024 2
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1