Speciallæger i almen medicin søges til Regionsklinik Sindal i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sindal

Som ansat læge hos os får du tid til at fokusere på dine patienter, den høje faglighed og det tværfaglige samarbejde med dine kollegaer i klinikken. Vi kan tilbyde dig et bredt og varieret patientgrundlag, og mulighed for at arbejde med dit fag og din faglighed på nye måder - ikke mindst digitalt. Vi har et godt arbejdsmiljø, og vi er her alle for at gøre en forskel for vores patienter på et fagligt højt grundlag.

Gør en forskel – tæt på
Vi søger speciallæger i almen medicin til Regionsklinik Sindal. Du har fast base i klinikken, hvor du bliver en del af den faste personalegruppe, og du får dine egne patienter. Som læge i en regionsklinik kommer du på indersiden af lokalsamfundet, og du kommer til at gøre en forskel – tæt på den enkelte borger.

Vi driver også klinikker i Hurup, Ranum, Pandrup og Brønderslev og kunne du være interesseret i at høre om muligheder i disse klinikker så tøv ikke med at kontakte os.

Om dig
Du er uddannet speciallæge i almen medicin og har erfaring med i bagagen. Du er fleksibel og dygtig til at samarbejde på kryds og tværs, både internt i klinikken, med de øvrige regionsklinikker og tværsektorielt. Du motiveres af tæt patientkontakt i et mindre lokalsamfund. Herudover forestiller vi os at:
  • du har lyst til at udvikle og afprøve nye samarbejdsformer, hvor kerneopgaven er at skabe effektive patientforløb, både lokalt og på tværs af regionsklinikkerne.
  • du bidrager til det gode læringsmiljø med faglig sparring til samarbejdspartnerne i klinikken
  • du har en holdning til kvalitetsudvikling og deler den gerne, så vi får delt alle de gode indsatser på tværs af regionsklinikkerne.
  • er positiv og bidrager til et godt kollegialt fællesskab, både fagligt og socialt.
  • skal kunne trives i en til tider stresset hverdag, og kunne påtage sig ”førertrøjen”, når det brænder på.


Vi tilbyder
Som ansat læge i en regionsklinik tilbyder vi dig et meningsfuldt og udfordrende arbejde, hvor du selv kan være med til at skabe rammerne om din hverdag. Du får mulighed for at sætte netop dit præg på udviklingen i almen praksis, og afprøve nye ideer og tiltag – alt sammen til gavn for vores patienter. Dette er en vigtig forudsætning for arbejdet i en regionsklinik.

Vi har en uformel omgangstone, og hvor vi sammen løser de udfordringer, vi støder på i hverdagen, store som små. Kunne du have interesse i uddannelse, kan vi snakke om mulighederne for at blive tutorlæge. Du kan selv få indflydelse på hvordan din stilling skal sammensættes alt efter hvordan hverdagen hænger bedst sammen for dig. Ønsker du at arbejde eksempelvis tre dage om ugen eller hver anden uge så kan det være en mulighed i regionsklinikkerne.

Du bliver en del af en større organisation, hvor vi arbejder med fællesskab på tværs. Det giver gode muligheder for at sparring og udvikling på mange områder. En regionsklinik er drevet af regionen, og du er ansat af Region Nordjylland og får en fast løn. Økonomi, klinikledelse, indkøb, personaleforhold mv. varetages af Region Nordjylland.

Vidste du fx om Sindal:
  • Sindal er en stationsby med 3000 indbyggere der ligger midt mellem Hjørring og Frederikshavn.
  • Byen har skole (bh.kl.-9. kl.), ældrecenter, station, hotel, bibliotek, læger, apotek og et levende butiksliv.
  • Sindal er kendt for Sindal marked, som bliver holdt hvert år i Kristi himmelfartsdagene.
  • Der er 14 km til Tversted som har en fantastisk badestrand.


Om os
Regionsklinikken i Sindal har været i drift siden oktober 2017, og har fast 2 læger og 2 sygeplejersker ansat samt en ledende sygeplejerske.

Vi bor i nyindrettede lokaler, hvor vi i december 2021 udvidede vores fysiske rammer.

Klinikken har i dag tilknyttet 2500 patienter.

Vil du vide mere?
For spørgsmål, eller en uformel snak om muligheder, er du meget velkommen til at kontakte lægefaglig ansvarlig Jesper Rødtnes, mobil 30627358 eller mail: eller leder af Regionsklinikkerne, Anja Kokholm, mobil 20 58 34 70, mail: (har ferie i uge 31-34)

Det praktiske
Som ansat læge i Sindal indgår du pt. ikke i lægevagten, men det kan på sigt ændre sig. Løn efter overenskomst tilsvarende overlægeoverenskomsten mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLTN) og Foreningen af Speciallæger (FAS).

Der er opstart i jobbet efter nærmere aftale. Der er ansøgningsfrist den 26. august 2022 og vi holder jobsamtaler fredag den 2. september. Der vil være mulighed for at holde samtalerne virtuelt.

Stillingen sammensættes, så det passer bedst for dig, dog under hensyn til at det kan hænge sammen med klinikkens drift.

Der indhentes børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sindal.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Sindal
  • Fredag den 26. august 2022

Lignende jobs

  • Læge i Hjørring

    I toppen af Danmark ligger Regionshospital Nordjylland, Hjørring med en af Danmarks mindste børneafdelinger. En dynamisk afdeling med et godt arbejdsmiljø og renommé, hvor faglig og personlig udvik..
    • Læge
    • Hjørring
    Få mere info
  • Læge i Hjørring

    I toppen af Danmark ligger Regionshospital Nordjylland, Hjørring med en af Danmarks mindste børneafdelinger. En dynamisk afdeling med et godt arbejdsmiljø og renommé, hvor faglig og personlig udvik..
    • Læge
    • Hjørring
    Få mere info
  • Læge i Aalborg

    IndledningKan du lide en afvekslende hverdag med overblik og arbejde med svært syge patienter primært med depression lidelse, der kræver tværfagligt samarbejde og patientinvolvering, så er dette .
    • Læge
    • Aalborg
    Få mere info
  • Læge i Aalborg

    Vi søger en cheflæge med ledelseserfaring, der i en stærk og tværfaglig afdelingsledelse vil stå i spidsen for en faglig ambitiøs afdeling med mange engagerede medarbejdere. Hvis du har anden speci..
    • Læge
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Sindal

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Sindal over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Sindal over tid

Dato Alle jobs som læger
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0