Specialeansvarlig overlæge til lungemedicin, Medicinsk Afdeling 1, Næstved og Slagelse Sygehuse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Lungemedicin er et højt prioriteret speciale i Medicin 1, NSR. Vi har 48 sengepladser fordelt med 24 senge på Næstved Sygehus og 24 senge på Slagelse Sygehus, samt en specialespefik funktion på 8 senge i Akutmodtagelsen. Herudover har vi på Næstved Sygehus en stor meget velfungerende og anerkendt cancer udredning for såvel mistænkt kræft i lunge, lungehinde eller uden kendt primærtumor (MUKOK).

I Medicin 1 vil vi være ambitiøse både mht faglighed og kvalitet for patienterne, og vi vil gerne på tværs af matriklerne og funktionerne være blandt de bedste med sammenlignelige sygehuse i landet. Vi vil skabe patientforløb, der tager udgangspunkt i en stærk faglighed og i en dedikeret inddragelse af patient og pårørende. Vi vil styrke samarbejdet både de to matrikler imellem og konsolidere lungemedicinen, så vi udnytter vores lungemedicinske ressourcer og står stærkest muligt i Regionen. Vi vil styrke samabrejdet med andre afdelinger på sygehuset, og i hele regionen. Uddannelse skal fortsat være højt prioriteret og endelig vil vi have et arbejdsmiljø, der fordrer sammenhold og samarbejde og ikke mindst et motiverende og meningsfuldt arbejdsliv.

Vi har brug for en modig, ambitiøs og kompetent person, der skal hjælpe med at virkeliggøre denne ambition. En specialeansvarlig overlæge der fagligt kan løfte vores afdeling og være med til at skabe det fundament, som vi skal bygge vores ambitioner på. Og samtidigt en specialeansvarlig overlæge der kan skabe en fælles retning for medarbejderne på en måde, som motiverer den enkelte.

Vi ved godt, vi stiller store krav, men vi skal nok belønne med et godt arbejdsliv, hvor du selv vil have stor indflydelse på indhold og udformning. Din tid vil blive fordelt mellem matriklerne efter ønsker og behov.

Hvem er du?

Du er en bredt uddannet, overlægekvalificeret speciallæge i lungemedicin. Du skal være god til samarbejde både internt og eksternt. Du må gerne have ledelses og -uddannelseserfaring, men dette er ingen betingelse. Du skal dog have lysten til at lede en engageret personalegruppe og kompetencerne til at styrke afdelingen fagligt.

Du må også meget gerne have erfaring med undervisning, kvalitetsudvikling og forskning. Du vil repræsentere vores afdeling eksternt i bl.a. Sundhedsfagligt Råd.

Vores Afdeling

Afdelingen varetager de lungemedicinske opgaver på matriklerne både i Næstved og Slagelse. Vi er fra 01.01.2021 7 speciallæger i lungemedicin fordelt på de to matrikler, og gennemsnitligt 3-4 læger under hoveduddannelse i specialet i Næstved. I Slagelse varetages videreuddannelse af speciallæger indenfor flere internt og alment medicinske specialer. Der er derfor en meget stor uddannelsesopgave i begge afdelinger. I Næstved varetages Regionsfunktionerne cancerudredning, interstitielle lungesygdomme (samarbejdsaftale) samt behandling af tuberkulose, pleuraempyem og lungeabscesser. I begge afsnit er tilknyttet større ambulatorier med en fælles ambulatorieansvarlig overlæge, og i Næstved er en overlæge ansvarlig for cancerudredningen.

Herudover har afdelingen indenfor det lungemedicinske speciale en meget aktiv forskningsenhed med en forskningsansvarlig professor (tilknyttet Syddansk Universitet), 2 post doc ansatte, og aktuelt 4 PhD studerende.

Indenfor den nærmeste fremtid skal vi have skitseret og etableret et aksesamarbejde med Medicinsk afdeling i Holbæk for de lungemedicinske specialepatienter. Det vil du også have mulighed for at sætte dit præg på.

Du vil blive en del af Medicinsk Afdeling 1, som har grenspecialerne lungemedicin, gastroenterologi og reumatologi med i alt 68 senge fordelt på tre afsnit og omfattende ambulant aktivitet indenfor specialerne.

Afdelingen varetager desuden undervisning af medicinstuderende fra Københavns Universitet og har tilknyttet kliniske lektorater, som aktuelt ikke er besatte.

Hvis du har lyst, kan du læse mere her: Medicinsk Afdeling 1, Næstved - Slagelse Sygehus, Region Sjælland.

Du vil have en kort vej til afdelingsledelsen, som altid vil være lyttende og ved behov klar til at løse udfordringer i fællesskab.

Om stillingen

Du vil sammen med afdelingssygeplejersken for henholdsvis afsnittet i Næstved og afsnittet i Slagelse, samt med den ambulatorieansvarlige overlæge og ansvarlige for cancerudredningen være ansvarlig for afsnittets samlede drift og udvikling. Du skal lokalt sikre den faglige kvalitet, samt udvikling af lokale lægefaglige instrukser og retningslinjer.

Ugen tilrettelægges med fast tid til administration (efter aftale) samt møder efter behov, og klinik den resterende tid. Kliniktiden kan planlægges efter dine præferencer indenfor faget.

Arbejdsopgaver

  • Ledelse og udvikling af lungemedicinske afsnit - herunder deltagelse i daglige konferencer og målstyringsmøder

  • Garant for den faglige og patientoplevede kvalitet

  • Sikring af målopfyldelse iht. RKKP databaser

  • Klinik arbejde

  • Deltagelse i ledergruppeaktiviteter i Medicinsk Afdeling 1

  • Repræsentation af afdelingen i eksterne fora bl.a. Sundhedsfagligt Råd


Vi tilbyder

  • Mulighed for at sætte et markant fodaftryk på udviklingen af det lungemedicinske område på NSR

  • Et lægefagligt miljø med mulighed for tæt sparring, både inden for lungemedicin og afdelingens øvrige specialer i det fælles ambulatorium

  • Velfungerende tværfagligt samarbejde og engagerede kolleger i et godt arbejds- og undervisningsmiljø

  • Særdeles kompetent personale og cancerudredning i den nationale elite

  • God mulighed for lederuddannelse, kurser og kongresser

  • Kort kommunikationsvej til ledelsen


Yderligere oplysninger

Har du lyst til at høre mere om stillingen, og de muligheder, som ligger i jobbet, så kontakt ledende overlæge Lene Marie Isaksen, 93 57 64 10, [email protected]

Ansøgning

Ansøgeren bedes med bedst mulig dokumentation forholde sig konkret og systematisk til de syv lægefaglige kompetencer i det fremsendte ansøgningsmateriale, da Region Sjælland anvender disse i den faglige bedømmelse.

Start; 01.03.21 eller efter aftale.

Ansøgningsfrist; 14.12.20

Samtalerne forventes afholdt den 18.12.20

Kontaktperson(er):

Lene Marie Isaksen

Ledende overlæge

Email: [email protected] Telefon: 93 57 64 10

Søg jobbet

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har vil- jen til at blive endnu bedre - hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.

Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.

På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejds- plads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov - vores fælles opgave


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Slagelse
  • Mandag den 14. december 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som læger
19. september 2024 8
18. september 2024 8
17. september 2024 8
16. september 2024 9
15. september 2024 9
14. september 2024 9
13. september 2024 10
12. september 2024 11
11. september 2024 9
10. september 2024 9
9. september 2024 9
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 8
5. september 2024 9
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 8
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 6
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 6