Ambitiøs lægefaglig enhedschef til Det Nære Sundhedsvæsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Region Sjælland har en klar politisk vision om at flytte sundhedsvæsnet tættere på den enkeltes hverdag. Visionen er et sundhedsvæsen, der er let tilgængeligt for borgerne, og som bidrager aktivt til bedre sundhed.

Med etableringen af Danmarks første E-hospital skal digitalisering og teknologi tages i brug i omstillingen til et borgernært sundhedsvæsen. Det Nære Sundhedsvæsen søger en visionær lægefaglig enhedschef, som kan udvikle Danmarks første E-hospital. Din opgave bliver at sætte retning for denne udvikling i samarbejde med regionens øvrige virksomhedsområder og almen praksis samtidig med, at du styrker det eksterne samarbejde med regionens kommuner.

Du er visionær og ambitiøs, og du kan skabe forandringer i samarbejde med aktører fra alle sektorer, hvor kravet er, at behandling af høj faglig kvalitet skal leveres borgernært. Du kan levere løsninger, som sikrer trygheden for den enkelte og udvikler regionens service i de borgernære tilbud.

Som enhedschef bidrager du til den faglige og strategiske udvikling af Det Nære Sundhedsvæsen. Du får ansvar for at omsætte regionens strategi ”Sundhed tæt på dig – Region Sjællands strategi for et nært og sammenhængende sundhedsvæsen” til konkrete indsatser herunder udvikling af regionens E-hospital. Det kræver bred indsigt i kliniske processer og konkret viden om digitalisering og sundheds-IT samt indsigt i kvalitetsarbejde og patientsikkerhed. Kravene er dokumenteret ledelseserfaring – gerne fra innovative processer og fra implementeringsprocesser på tværs af geografi og sektorer. Du evner at skabe gode relationer regionalt og nationalt, og du kan udvikle resultater i samarbejde med medarbejdere og ledergruppe. Ligeledes har du forståelse for rammer og krav i en politisk ledet organisation.

Om jobbet

Det Nære Sundhedsvæsen er et virksomhedsområde organiseret i tre enheder. Enhedschefen indgår et ledelsesteam med den anden enhedschef og direktøren. Virksomhedsområdet er organiseret i en række administrative og kliniske teams under ledelse af teamledere eller funktionschefer. Der arbejdes målrettet med at styrke de tværgående ledelsesopgaver og arbejdet i den samlede ledergruppe.

”Sundhed tæt på dig” forelægger pt. i et politisk godkendt strategiudkast, som fra 2020 skal udmøntes i årlige handleplaner. Ledelsen har et samlet ansvar for strategiens realisering, og den lægefaglige enhedschef får et særligt ansvar for det sundhedsfaglige indhold i handleplaner. Dertil kommer, at enhedschefen forventes at levere et substantielt bidrag i ledelses arbejde med at sætte retning og videreudvikle virksomhedsområdetover de kommende år.

I 2020 vil hovedopgaverne være udvikling af et center for digital specialistrådgivning, skalering af E-hospitalsløsninger og etablering af digitale tilbud for ambulant kontrol og behandling i regionens virksomheder og i regi af regionens E-hospital. Derudover har enheden ansvaret for borgerkontakt og borgerrettet kommunikation og støtte til særlig udsatte. Fremadrettet skal borgere også kunne få konsultationer og være indlagt i Region Sjællands E-hospital. Du vil få medansvar for udvikling af virksomhedsområdets forskningsprofil og udvikling af data og analysekompetencer som kan understøtte omstillingen til et borgernært sundhedsvæsen.

Det Nære Sundhedsvæsen har ansvar for praksisområdet og i 2020 vil der være særlige fokus på indsatser som omfatter det akutte område og etablering af regionens første nærklinikker.

Vi søger

Vi søger en chef med lægefaglig baggrund, som har skabt resultater i politisk ledede organisationer. Du er ansvarlig for et højt fagligt niveau i opgaveløsningen. Du skal sikre fagligheden i betjeningen af det politiske niveau og kunne skabe stærke samarbejder på det administrative niveau, med regionens virksomhedsområder og med samarbejdspartnere.

Du skal være proaktiv og den drivende kraft i udviklingen af regionens E-hospital og aktivt følge den politiske og faglige udvikling på regionalt, nationalt og internationalt niveau. Du har en stærk ledelsesmæssig og faglig profil, og du har bevist, at du har gennemslagskraft og kan sætte retning. Du er samarbejdsorienteret og kan bidrage til at styrke ledergruppen i Det Nære Sundhedsvæsen. Erfaring med at bedrive forskning eller ledelse af forskere er en fordel.

Derudover forventer vi, at du har

  • Ledelseserfaring – herunder erfaring med forandringsledelse i og på tværs af organisationer

  • Indgående kendskab til sundhedsvæsenet, herunder kendskab til Sundhedsplatformen

  • Dokumenteret erfaring med forskning, kvalitet, patientsikkerhed og innovation.

  • Erfaring med datadrevet ledelse

  • Beviste resultater med at skabe motivation, engagement og resultater sammen med medarbejdere

  • Evnen til at lede gennem ledere og sikre fremdrift og retning


Om Det Nære Sundhedsvæsen

Det Nære Sundhedsvæsen er et af Region Sjællands 8 virksomhedsområder. Virksomhedsområdet består af 100 medarbejdere. Virksomhedsområdet udvikles løbende.

Yderligere oplysninger

Ansættelse sker på cheflønsaftale i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist 14. november 2019

Vi forventer at afholde samtaler i uge 47 og 48

Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Trine Holgersen, Direktør for det Nære Sundhedsvæsen på +45 21 16 23 45.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Sorø
  • Torsdag den 14. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Sorø over tid

Dato Alle jobs som læger
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 2
5. september 2024 3
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1