Overlæge med interesse for benign gynækologi søges til Gynækologisk-Obstetrisk afdeling...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Vil du være en del af et team, hvor faglighed, kollegialitet, samarbejde, udvikling og kvalitet er centrale værdier? Så kan du være med til at forme fremtiden for gynækologi og obstetrik i Thisted.

Vi søger en ny kollega som vil indgå i overlægegruppen i en deltidsstilling på 32 timer om ugen. Tiltrædelse pr. 1. juli eller efter aftale.

Kort om Aalborg Universitetshospital, Thisted
Thisted Sygehus blev i 2018 fusioneret med Aalborg Universitetshospital.
Hospitalet i Thisted er akutsygehus og varetager behandling på hovedfunktionsniveau for optageområdets ca. 90.000 indbyggere.
At Hospitalet er en del af Aalborg Universitetshospital, giver gode muligheder for samarbejde på tværs af specialer og matrikler, samtidig med at den lille organisations smidige struktur er bevaret.

Kort om Gynækologisk-Obstetrisk afdeling i Thisted
Gynækologisk-obstetrisk afdeling i Thisted er en lille ambitiøs afdeling. Vi vægter faglighed, kollegialitet, uddannelse og udvikling. Den lille organisation er smidig og holdånden er stor.
Der ses med velvilje på deltagelse i forskningsarbejde, kurser og kongresser.

Afdelingens drift varetages af 7 speciallæger og 3 yngre læger. Vagten er 6-skiftet med vagt fra tjenestestedet. Du vil indgå i et kollegialt team med subspecialisering inden for benign gynækologi, urogynækologi og obstetrik. Afdelingen er ikke stor. Vi har ca. 600 fødsler, 13.000 ambulante kontakter og 1600 operative indgreb om året.
Vi har uddannelsesstillinger til læger i hoveduddannelse til almen medicin og en dele-introduktionsstilling i samarbejde med Gynækologisk-Obstetrisk afdeling i Aalborg. Derudover deltager vi i den prægraduate undervisning af vores kommende kolleger.
Afdelingen har et ønske om at udvide den ambulante kirurgi, og her kan du være med til at præge udviklingen.

Gynækologisk-Obstetrisk afdeling i Thisted er forankret i Klinik ABK på Aalborg Universitetshospital. Her er også Gynækologisk-Obstetrisk afdeling i Aalborg forankret. De to gynækologiske afdelinger har hver sin afdelingsledelse.

Organisatorisk placering
Du vil få funktion inden for fagområdet benign gynækologi og referere til den ledende overlæge ved Gynækologisk-Ob­ste­trisk afdeling i Thisted.

Lægelige kvalifikationer
Stillingen ønskes besat af en overlægekvalificeret speciallæge i gynækologi og obstetrik med bred erfaring og interesse for almen gynækologi.
Vi søger en kollega, der drives af lyst til faglig udvikling, nyder at undervise, glædes ved et godt arbejdsmiljø og værdsætter sin gode evne til at samarbejde.
Den faglige bedømmelse af ansøgeren vil ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer inden for hver af de 7 lægeroller. Der vil blive indhentet reference.

Overenskomstansættelse i henhold til overenskomst mellem Danske Regioner og FAS.
Ansættelsessamtale forventes afholdt i uge 22.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Kristine Nielsen, e-mail: [email protected], tlf: 60 60 73 44 eller 97 65 01 11


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Thisted
  • Søndag den 24. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Thisted over tid

Dato Alle jobs som læger
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1