Overlæge, Medicinsk afdeling, Klinik Medicin og Akut, Aalborg Universitetshospital, Thisted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

En stilling som vagtbærende overlæge til Medicinsk afdeling i Thisted er ledig til besættelse pr. 1. august 2021 eller efter aftale.

Vi søger en speciallæge med dansk autorisation og flydende danskkundskaber. Ansøger skal være speciallæge i almen medicin, intern medicin og/eller intern medicinsk grenspeciale.

Ansøger skal have lyst og evner til at samarbejde på tværs af specialer og være god til at håndtere pressede situationer – og i stand til at holde en god tone og have overblik i alle situationer.
Desuden skal ansøger være god til kommunikation, besidde gode tværfaglige samarbejdsevner samt have interesse for undervisning. En god portion humor er ligeledes et must.

Thisted Medicin og Akut har en Akutmodtagelse, et Akut sengeafsnit samt et intern medicinsk sengeafsnit med et palliation- og neurorehabiliteringsafsnit. Afdelingen har status som uddannelsessted for KBU-læger og andre læger i uddannelsesforløb. Du skal medvirke aktivt som vejleder i uddannelsen af yngre læger og studerende. Du skal deltage aktivt i afsnittets udviklings- og kvalitetsarbejde, KBU-lægerne indgår i et forvagtslag med seniorlæger som bagvagter. Desuden er der anæstesiologiske og gynækologisk-obstetriske læger i tilstedeværelsesvagt. Vi har egne sygeplejersker og kliniske sekretærer.
Der er i foråret 2021 etableret et Forskningscenter i Thisted med egen forskningsledelse med reference til forskningschefen på Aalborg UH.

Vi tilbyder et spændende arbejdsmiljø i klinikken og et sygehus, der udvikler kontinuerlige kompetencer inden for modtagelse og terapi af de akutte patienter. Vi råder over en ny klinik med moderne udstyr og spændende videreuddannelse i regionen.

Thisted Medicin og Akut er en del af Aalborg Universitetshospital. Klinikken er ledet af en klinikchef, en viceklinikchef, og lokalt af en ledende overlæge, afsnitsledende sygeplejersker og afsnitssekretær – ledelsen foregår dialog baseret i et fælles ledelsessystem.

Løn- og ansættelsesvilkår iht gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til overlæge Suheil Andreas Salamon, eller ledende overlæge Lene Birket-Smith tlf. 20534405.

Ansøgning skal udfyldes i henhold til de 7 lægeroller, og der vil blive indhentet referencer.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Thisted
  • Søndag den 30. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Thisted over tid

Dato Alle jobs som læger
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1