Overlæge(r) søges til Team for Lindrende behandling, Aalborg Universitetshospital – Thisted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Vil du være med til at sikre et kvalificeret og empatisk tilbud til patienter med uhelbredelig eller livstruende sygdom? Vi leder efter dig, som har lyst til at indgå i det regionale palliative team, som yder behandling, pleje og symptomlindring til patienter med uhelbredelig eller livstruende sygdom.

Du har måske arbejdet som læge i et par år, eller måske snart opnår speciallægeanerkendelse, du har erfaring med palliativ behandling, eller har lyst til at uddanne dig til palliatør. Du har høje ambitioner på patienternes vegne, du excellerer i samarbejde på kryds og tværs, og så er du sikkert kendt for dit gode humør og dit faglige overskud.

Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord

Du bliver en central nøgleperson for funktionen i Thisted.
Det specialiserede palliative tilbud i Region Nordjylland er målrettet patienter med specialiserede palliative behov. Under palliationen i Thisted hører dels Team for lindrende behandling og dels 6 palliationssenge som er placeret på et medicinsk senge-afsnit.

På det medicinske sengeafsnit indlægges patienterne til, medicinjustering eller andre komplekse palliative problemstillinger. Patienterne udskrives til eget hjem, plejehjem eller hospice igen. For nogle patienter er behovet for hospitalstilbud stort lige frem til døden indtræder, og disse patienter tilbringer således den sidste tid på det palliative sengeafsnit. Personalet ved de palliative senge/sengeafsnit er særligt uddannet inden for det palliative felt. Sengepladserne kan bruges til alle patienter med livstruende, alvorlig sygdom som har komplekse palliative behov.

Team for Lindrende Behandling (TLB), er et tværfagligt team, som yder ekspertbistand til uhelbredeligt syge patienter og deres pårørende, når der er brug for specialiseret omsorg, pleje og behandling. Teamet yder indsatsen uanset, hvor patienten tilbringer den sidste tid. Teamets funktion er således både på plejehjem, i patientens eget hjem, på hospice og på hospitalerne.
Teamets opgaver er:
  • At sikre en kvalificeret symptombehandling og pleje, uanset hvor den palliative indsats ydes
  • At øge sundhedspersonalets kompetence og viden inden for det palliative område
  • At koordinere den palliative indsats sektorerne imellem i den enkelte patients forløb

TLB består af 2,5 palliationssygeplejersker, socialrådgiver, terapeuter og 2 speciallæger med palliations kompetencer, Til teamet tilknyttes psykolog, idet stilling som psykolog er opslået ledig.

Funktionen i Thisted understøttes af den specialiserede palliative enhed Aalborg Universitetshospital, Farsø, og der er etableret en netværksgruppe som samarbejder om fælles varetagelse af interne og eksterne undervisningsopgaver, samt arbejder på etablering af fælles virtuel multidisciplinær teamkonferencer med deltagelse af alle teams for lindrende behandling i RN

Der er et dagligt samarbejde med det medicinske kollegium på Aalborg Universitetshospital Thisted samt med anæstesiologisk afdeling og daglige virtuelle konferencer med palliativ funktion ved Aalborg eller Farsø.

Der vil være mulighed for at kvalificeret ansøger ansættes som specialeansvarlig overlæge.

Vi forventer at
  • Du er speciallæge i anæstesi, intern medicin, klinisk onkologi eller andet relevant speciale
  • Du eventuelt har klinisk erfaring indenfor palliativ medicin, har lyst til videre uddannelse indenfor området
  • Du har lyst til og evner for kommunikation med patienter med uhelbredelig eller livstruende sygdom samt deres pårørende.
  • Du har gode tværfaglige samarbejdsevner og har interesse for undervisning.

Hvis du er uden formel uddannelse i palliativ medicin på linje med det nordiske specialistkursus, gives der mulighed for at deltage i dette eller en tilsvarende uddannelse i palliation.

Når kvalifikationer er opnået, vil du indgå i en telefonvagt, som dækker hele døgnet udenfor de palliative teams åbningstider. Vagtbelastningen er begrænset, og den honoreres med et vagttillæg til udbetaling. Vagten deles af 4-5 læger.

Den palliative læge ansættes med reference til den ledende overlæge i medicinsk afdeling i Thisted. Afdelingen indgår i Klinik Medicin og Akut, Aalborg Universitetshospital.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse ledende overlæge Lene Birket-Smith, tlf. 20534405

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Thisted
  • Lørdag den 15. januar 2022

Lignende jobs

  • Læge i Hjørring

    I toppen af Danmark ligger Regionshospital Nordjylland, Hjørring med en af Danmarks mindste børneafdelinger. En dynamisk afdeling med et godt arbejdsmiljø og renommé, hvor faglig og personlig udvik..
    • Læge
    • Hjørring
    Få mere info
  • Læge i Hjørring

    I toppen af Danmark ligger Regionshospital Nordjylland, Hjørring med en af Danmarks mindste børneafdelinger. En dynamisk afdeling med et godt arbejdsmiljø og renommé, hvor faglig og personlig udvik..
    • Læge
    • Hjørring
    Få mere info
  • Læge i Aalborg

    IndledningKan du lide en afvekslende hverdag med overblik og arbejde med svært syge patienter primært med depression lidelse, der kræver tværfagligt samarbejde og patientinvolvering, så er dette .
    • Læge
    • Aalborg
    Få mere info
  • Læge i Aalborg

    Vi søger en cheflæge med ledelseserfaring, der i en stærk og tværfaglig afdelingsledelse vil stå i spidsen for en faglig ambitiøs afdeling med mange engagerede medarbejdere. Hvis du har anden speci..
    • Læge
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Thisted over tid

Dato Alle jobs som læger
5. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 2
19. juni 2024 3
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1