Specialeansvarlig overlæge til Medicinsk afdeling, Thisted, Aalborg Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Specialeansvarlig overlæge søges til Medicinsk Afdeling i Thisted, Aalborg Universitetshospital med start 1. januar 2023. Stillingen overgår automatisk til ledende overlæge ifm. ændring af lægelige stillingsbetegnelser i Region Nordjylland.

Medicinsk Afdeling Thisted
Medicinsk Afdeling Thisted er en del af Aalborg Universitetshospital og har flere afsnit tilknyttet: Akutmodtagelse, Akut Sengeafsnit, Medicinsk Intensiv, Medicinsk Sengeafsnit MO3 og M5 samt Medicinsk ambulatorium.

Medicinsk Sengeafsnit MO3 har foruden en bred palette af internmedicinske patienter et godt samarbejde med ortopædkirurgien om det post-kirurgiske forløb af patienter med hoftenær-frakturer.

Medicinsk Sengeafsnit M5 varetager indlagte medicinske patienter, patienter tilknyttet det palliative team, samt neurorehabliteringen Thisted.

Medicinsk Ambulatorium Thisted håndterer kardiologi, endokrinologi, lungemedicin, nefrologi, diagnostisk center samt yngre læge-ambulatorium

Medicinsk Afdeling Thisted råder over 56 sengepladser og har årligt ca. 12.000 ambulante kontakter.

Arbejdsopgaver
Du vil indgå i det eksisterende speciallægeteam på afdelingen. Dine kliniske funktion vil primært være i Medicinsk Sengeafsnit M5 og i Medicinsk Ambulatorium.

Når stillingen overgår til ledende overlæge, indgår du i den udvidede afdelingsledelse og forventes at indgå i tæt sparring med cheflægen og ledende oversygeplejersker om udvikling, planlægning og tilrettelæggelse af daglig drift.

Således får du foruden et fagligt ansvar ligeledes et organisatorisk ansvar.

Da afdelingen er i rivende udvikling, søges en person, som kan forestå udvidelse af den ambulante aktivitet i samarbejde med søskendeafdelinger på Aalborg Universitetshospital.

Dertil har afdelingen ønske om på sigt at kunne tilbyde ”common trunk”-delen af hoveduddannelsen i Intern Medicin, hvor du ses at være en relevant skikkelse.

Stillingen er vagtfri.

Undervisning
Den lægelige videreuddannelses er et prioriteret område; hvor der i afdelingen er 2 uddannelsesansvarlige overlæger i samarbejde med Aalborg Universitetshospital.

Afdelingen har undervisnings- og uddannelsesforpligtigelse for læger i introstillinger, uddannelse i almen medicin samt varetager klinisk undervisning og klinikophold for lægestuderende på kandidatdelen.

Afdelingen er fokuseret på fortsat at fremme undervisning og supervision af de yngre læger. Hermed varetages vejlederfunktion og evaluering af afdelingens uddannelsesforpligtigelse.

Forskning og efteruddannelse
På matriklen eksisterer Forskningsenheden for Aalborg Universitetshospital, Thisted. Denne kan hjælpe med at facilitere og strukturere forskningstiltag, hvilket har igangsat en række projekter på flere af matriklens afdelinger.

Som speciallæge på afdelingen opfordres man til løbende at søge efteruddannelse via kurser og kongresser. Ligeledes er det muligt at komme på lægemiddelindustrisponsoreret ophold, som er godkendt af klinikledelsen og Region Nordjylland.
Ud over de overenskomstsikrede efteruddannelsesdage er der øremærkede midler til betaling af kurser og kongresser.

Afdelingens stab
Afdelingen udgøres aktuelt af 12 speciallæger og 23 uddannelseslæger: KBU-, Intro- og AP-rotationslæger.

Dine kvalifikationer
Der lægges vægt på
  • Videnskabeligt curriculum
  • Administrativ erfaring – særligt vedr. ambulatorieopstart og -planlægning
  • Gode samarbejdsevner, såvel mono- som flerfagligt
  • Evne til at fremme et engageret og motiverende forsknings- og vejledermiljø, der blandt andet medvirker til at rekruttere og fastholde såvel medarbejdere som studerende
  • Klinisk erfaring
  • Undervisningsmæssige og pædagogiske kvalifikationer
  • Bred medicinsk kunnen med tilknytning til fagområder


Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Nærmere oplysning om stillingen kan fås ved henvendelse til Ledende overlæge Toke Kirchberg Nilsson, tlf.: 42506010.

Ansættelsessamtale forventes medio december 2022.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Thisted
  • Torsdag den 01. december 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Thisted over tid

Dato Alle jobs som læger
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1