Vejle Sygehus, Patienternes kræftsygehus søger speciallæge i hæmatologi med funktion i Hæmatologisk Klinisk Forskning...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Medicinsk Afdeling - det naturlige valg, patienten først.

Vores Hæmatologisk Klinisk ForskningsEnhed - HKFE er i vækst. Vi søger derfor en afdelingslæge med speciale i intern medicin: hæmatologi til at styrke denne vækst.

Om forskning – Hæmatologi

Medicinsk Afdeling har et meget aktivt klinisk forskningsprogram, som er forankret i kliniske forskningsenheder, KFE. HKFE er bemandet med 6 projektsygeplejersker og 2 bioanalytiker samt en professor og 1 klinisk assistent.

For at kunne tilbyde patienterne den bedste behandling både nu og i fremtiden, er det vigtigt at kunne tilbyde patienterne mulighed for behandling i kliniske forsøg.

HKFE´s hovedopgave er at sikre, at de videnskabelige behandlingsforsøgs i afdelingen gennemføres i henhold til det internationalt anerkendte regelsæt ''Good clinical practice''. En af HFKE´s vigtigste opgaver er, at sørge for at de deltagende patienters sikkerhed og rettigheder er sat i højsædet, herunder at patienterne er velinformerede om de behandlingsforsøg, de tilbydes.

Det daglige arbejde i HKFE omfatter igangsættelse, gennemførelse, opfølgning og afslutning af forsøgene. Dette foregår i tæt samarbejde med læger og sygeplejersker i afdelingen. Derudover er der en tæt tværfaglig kontakt til sygehusets serviceafsnit. Dette indbefatter undervisnings- og oplæringsopgaver samt introduktion af nyansat personale i hæmatologisk afsnit.

Om Hæmatologisk Afsnit

Hæmatologisk afsnit er en selvstændig funktion under Medicinsk Afdeling, med et stationært afsnit med 12 senge og 800 indlæggelser pr. år og et ambulatorium med 12.000 fremmøder og 5.000 telekonsultationer pr. år. Der er veluddannet personale både i ambulatoriet og sengeafsnittet. Der lægges vægt på veltilrettelagte og effektive patientforløb med en meget høj grad af patienttilfredshed.

Der varetages regionsfunktioner i henhold til den gældende specialeplan inden for sygdomsgrupperne lymfom, myelomatose, kroniske myeloproliferative sygdomme inkl. ikke fremskreden MDS og benign hæmatologi.

Speciallægestaben består 4 afdelingslæger og 4 overlæger. Afdelingen deltager i speciallægeuddannelsen i hæmatologi og i den forbindelse er tilknyttet 3 yngre læge årsværk.

Patienternes Kræftsygehus har et effektivt og innovativt Laboratoriecenter og en meget velfungerende Billeddiagnostisk Afdeling samt Nuklearmedicinsk Afdeling med 2 PET-scannere. Intensiv terapi, kardiologi, kirurgi, ortopædkirurgi, onkologi, urologi, øre-næse-hals og øjensygdomme findes på Vejle Sygehus og alle medicinske grenspecialer er til stede inden for den samlede sygehusenhed på Sygehus Lillebælt. Den hæmatologiske samarbejdspartner er i øvrigt primært Hæmatologisk Afdeling X og Patologiafdelingen på Odense Universitetshospital

Om Medicinsk Afdeling

Medicinsk Afdeling er en veldrevet afdeling med høje kvalitetsmål og resultater. Der ydes udover hæmatologi årligt 65.000 ambulante konsultationer og afdelingen modtager 6.500 indlæggelser i 74 senge. Afdelingens specialer er reumatologi, gastroenterologi, hæmatologi, lungemedicin og endokrinologi. Desuden drives Medicinsk Diagnostisk Center og et Akut Visitations Afsnit (AVA). Der er ansat 40 speciallæger og ca. 32 yngre læger i uddannelsesstillinger. Afdelingen deltager i den lægelige præ- og postgraduate uddannelse, herunder i uddannelsen af speciallæger i Intern Medicin: gastroenterologi, lungemedicin, reumatologi, hæmatologi og endokrinologi, almen medicin samt onkologi.

Du kan læse mere om sygehuset her og om Medicinsk Afdeling her.

Vores tilbud

  • Du får lejlighed til at udbygge og virkeliggøre visionen om Patienternes Kræftsygehus
  • Din dagligdag forankres i Hæmatologisk Klinisk ForskningsEnhed samt det hæmatologiske speciale
  • Du bliver en del af en innovativ Medicinsk Afdeling, der gennem handling konstant sætter patienten først og igennem det opnår hurtige og gode patientforløb med høj patient- og medarbejdertilfredshed
  • Du for mulighed for at udvikle ledelsesevner inden for fagspecifikke områder, forskning, palliation eller kvalitetssikring etc.
  • Du får mulighed for at deltage i konferencer i ind- og udland med forventning om vidensdeling efterfølgende
  • Du får et givende arbejde med store krav til personlige og faglige kompetencer

Vi forventer, at du

  • Deltager i afdelingens forskningsaktiviteter og gerne bidrager med nye forskningsområde
  • Har stor interesse for at udvikle det hæmatologiske speciale
  • Er opmærksom på patientinddragelse i udredning og behandling
  • Er energisk, engageret, visionær, fleksibel med gode samarbejdsevner og interesse for tværfagligt samarbejde
  • Deltager i kvalitetssikring af behandlingen og uddannelse af læger i uddannelsesstillinger

Kvalifikationer

Stillingen ønskes besat med speciallæge i intern medicin: hæmatologi.
Ansøgningen skal udfærdiges i henhold til de 7 lægeroller.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten mellem Danske Regioner og forhandlingsberettigede organisation. Der er mulighed for forhandling om kvalifikationstillæg indenfor rammerne af lokal løndannelse.

Øvrige oplysninger

Stillingen ønskes besat den 1. september 2021, eller efter aftale.
Som en del af din ansættelse, vil du deltage i stuegang- og ambulatoriefunktion samt i ekstraordinære tilfælde bagvagter.
Se funktionsbeskrivelsen for stillingen her.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:
Specialeansvarlig overlæge Ph.D Maja Hinge 7940 5664 eller pr. mail [email protected]
Eller du kan kontakte ledende overlæge, Ejler Ejlersen, tlf. 7940 6375 eller pr. mail [email protected]

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 2. august 2021. Vi holder ansættelsessamtale den 20. august 2021

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Vejle
  • Mandag den 02. august 2021

Lignende jobs

  • Læge i Sønderborg

    Ønsker du at være en del af en dynamisk og velfungerende afdeling med topmotiveret personale, moderne veludstyrede lokaler og hvor medarbejder- og patienttilfredsheden er høj? Så kom til smukke Søn..
    • Læge
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Læge i Esbjerg

    Søg en introduktionsstilling i neurologi ved Esbjerg SygehusVi har 2-3 introduktionsreservelæge stillinger ledig til besættelse pr. 1. september eller 1. oktober 2024 eller efter aftale.(ny ans..
    • Læge
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Læge i Vejle

    Psykiatrisk Afdeling i Vejle har fået bevilget flere hoved-uddannelsesstillinger og har derfor også brug for flere dygtige I-læger. Vi tilbyder derfor nu en 1-årig introduktionslægestilling (I-nr. .
    • Læge
    • Vejle
    Få mere info
  • Læge i Kolding

    Vi søger to speciallægekolleger til en velfungerende karkirurgisk afdeling.Om afdelingenKarkirurgi, Kolding Sygehus - en del af Sygehus Lillebælt - er en af Danmarks største karkirurgiske afdel..
    • Læge
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Vejle over tid

Dato Alle jobs som læger
28. juli 2024 15
27. juli 2024 15
26. juli 2024 15
25. juli 2024 14
24. juli 2024 15
23. juli 2024 15
22. juli 2024 16
21. juli 2024 15
20. juli 2024 15
19. juli 2024 15
18. juli 2024 12
17. juli 2024 14
16. juli 2024 14
15. juli 2024 14
14. juli 2024 15
13. juli 2024 13
12. juli 2024 13
11. juli 2024 13
10. juli 2024 13
9. juli 2024 9
8. juli 2024 9
7. juli 2024 8
6. juli 2024 7
5. juli 2024 8
4. juli 2024 8
3. juli 2024 8
2. juli 2024 8
1. juli 2024 8
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9
28. juni 2024 9