Læger til Psykiatrien Syd

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

I Vordingborg har vi et enestående psykiatrisk hospital i skønne omgivelser, med en ny psykiatrisk modtagelse, godt indrettede afsnit med moderne faciliteter i form af særlige høj intensive senge, og vi har en personalegruppe som er optaget af høj faglighed og en patientcentreret tilgang. Vi har velfungerende distriktspsykiatriske ambulatorier som arbejder efter F-ACT modellen og psykiatriske klinikker som arbejder med pakkeforløb. Derudover har vi oprettet en online klinik i København, der tilbyder behandling med brug af videokonsultationer via Sundhedsplatformen og Min Sundhedsplatformen. Der er 108 sengepladser i Psykiatrien Syd, heraf 10 i Psykiatrisk Akut Modtagelse og tre brugerstyrede senge. Vores sengeafsnit er opbygget i subspecialer, så vi har afsnit til behandling af patienter med hhv. psykose- og affektive lidelser samt personlighedsforstyrrelser, og derudover har vi et ældrepsykiatrisk afsnit. Vi behandler patienter på hovedfunktionsniveau. Psykiatrien Syd indgår i flere forskellige udviklingsprojekter, og vi ønsker at vores læger indgår i et af disse.

Psykiatrien Syd er kendetegnet ved en åben, uformel og omstillingsparat kultur med stor fællesskabsfølelse, sammenhold og tværfaglighed i opgaveløsningen. Vi har et stort ønske om og vilje til at udvikle og forbedre. Dette udmønter sig bl.a. i en stor grad af inddragelse og sparring mellem faggrupper, afsnit og enheder. Vi løser opgaverne i fællesskab. Vi søger afdelingslæger og overlæger, som har lyst til at bidrage til udviklingen af afdelingen og vil medvirke til at sikre, at vores patienter får behandling af høj sundhedsfaglig kvalitet. Hvis du er speciallæge i f.eks. almen medicin, så har vi også mulighed for at tilbyde en fagligt spændende ansættelse med masser af mulighed for udvikling. Vi søger efter læger til både den ambulante psykiatri og til vores sengeafsnit. I en del af vores afsnit har vi vikaransatte læger, men vi kunne godt tænke os at få besat stillingerne med fastansatte læger som kan være med til at udvikle afdelingerne. Vi søger både efter læger som vil arbejde på deltid eller fuldtid. En stilling kan tilrettelægges efter dine særlige ønsker og der vil være mulighed for at løse nogle af de administrative opgaver hjemmefra efter aftale med den ledende overlæge.

Aktuelt er der stillinger ledige på:

  • Affektivt sengeafsnit

  • Gerontopsykiatrisk sengeafsnit

  • Lukket sengeafsnit for patienter med psykosespektrum lidelser

  • Distriktspsykiatri i Vordingborg og Maribo


Hvis du ønsker yderligere information om stillingerne eller høre om mulighed for andre stillinger, er du velkommen til at kontakte lægende overlæge Jens Bo Thomsen på telefon 93 59 72 99.

Ansættelsesvilkår iht. overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger herunder forhandling af tillæg iht. kandidatens faglige og personlige kompetencer.

Ansøgningsfrist: 25. april 2021. Ansøgninger vurderes løbende og der kan tilbydes samtaler inden ansøgningsfristens udløb.

Din ansøgning skal indeholde beskrivelse af kvalifikationer og kompetencer inden for de syv lægeroller.

Læs mere om Psykiatrien Syd

Vi ser frem til at høre fra dig og modtage din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Vordingborg
  • Søndag den 25. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som læger
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1