Lægesekretær til Lokalpsykiatri Haderslev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

Lægesekretær søges til Lokalpsykiatri Haderslev

Lokalpsykiatri Haderslev søger uddannet lægesekretær til barselsvikariat fra d. 1. juni 2021 eller efter aftale.

Ønsker du at arbejde et sted, hvor du kan gøre en forskel? I en afdeling hvor godt samarbejde, arbejdsmiljø, faglighed og udvikling er i fokus. Så grib chancen nu.

Vi har en kollega, som er på barselsorlov. Vi søger derfor en ny lægesekretærkollega på 37 timer/uge – Vi kan tilbyde flexaftale og mulighed for deltid.

Du vil blive en del af et team på 4 lægesekretærer i Lokalpsykiatri Haderslev
– og samtidig et velfungerende sekretariat på 32 lægesekretærer fordelt på afdelingens matrikler i Aabenraa, Sønderborg, Tønder og Haderslev.

Som en naturlig del hjælper vi hinanden på tværs – og vi arbejder i sekretariatet ud fra ”frihed under ansvar”, tydelige aftaler og et fælles ”vi/mål”.
Vi har en god omgangstone, respekt for forskellighed og sørger for en god introduktion og mentor-ordning til vores nye kollega.

Der er en spændende udvikling i gang i afdelingen med afsæt i Psykiatrisygehusets udviklingsplan og den Syddanske forbedringsmodel.
Lægesekretærerne har en central rolle i afdelingen med mange forskelligartede opgaver omkring dokumentation, registrering, data, patientkontakt og koordinering.
Ny elektronisk patientjournal ”EPJ Syd” skal implementeret primo oktober 2021 - og du skulle deltage i undervisning for ud for dette.

Arbejdsopgaverne i teamet består primært af ambulante lægesekretæropgaver - herunder håndtering af henvisninger, booking, journalskrivning, receptions- og telefonbetjening, fejlrettelser med mere. Arbejdsopgaverne indgår i et opgaverul, så der opnås bedst mulig afveksling i hverdagen og flow i arbejdsopgaverne. Der kan blive mulighed for selvstændige ansvarsområder.

Vi vægter højt, at du kommer med et positivt drive og som en naturlig ting tager medansvar for dagens mange og forskelligartede opgaver i teamet og afdelingen.
Det er en selvfølge, at du har en venlig, positiv og professionel tilgang til både patienter, kolleger og samarbejdspartnere, og at du trives med patientkontakt og tæt tværfagligt samarbejde.

Vi ønsker en lægesekretær, der brænder for lægesekretærfaget, og som har en positiv, udviklende og kvalitetsbevidst tilgang til de mange forandringer i sundhedsvæsenet.
Vi forventer, at du er en god kollega og har gode samarbejds- og kommunikationsevner samt flair for IT. Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til COSMIC og/eller EPJ Syd.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Psykiatrisk Afdeling Aabenraa hører under Psykiatrien i Region Syddanmark - se mere på: www.regionsyddanmark.dk.

Yderligere oplysninger kan fås hos sekretariatsleder Inge Stærkær på mobil 23 25 87 71 eller på mail [email protected]

Ansøgning sker elektronisk.

Ansøgningsfrist: Søndag d. 16. maj 2021.

Ansættelsessamtaler: Forventes afholdt torsdag d. 20. maj 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Aabenraa
  • Søndag den 16. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
16. august 2024 1