Serviceminded lægesekretær til Kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Kommunikation søger en serviceminded lægesekretær med ”styr på data” og lyst til at understøtte høj kvalitet i den skriftlige patientinformation.

I Region Nordjylland har vi i mange år arbejdet med at udvikle og skabe en høj kvalitet i den skriftlige information til patienter og pårørende. Det sker i tæt samarbejde mellem lægesekretærer (patientinforedaktører) på hospitalerne, IT og Kommunikation. Der ligger en stor opgave i at oprette og vedligeholde indkaldelsespakkerne til patienterne, og den opgave bliver mere kompleks i takt med at flere borgervendte systemer trækker på data fra Bookplan og Digital Post. Ligeledes bliver der – i forbindelse med nye IT-projekter – flere opgaver, hvor der er brug for et øget tæt samarbejde, fx Ny Digital Post, webtilgængelighed og udflytningen til det nye hospitalsbyggeri i Aalborg Øst.

Vi søger derfor dig, der:
  • har lyst til at arbejde i krydsfeltet mellem IT og Kommunikation
  • sætter en ære i at levere en god support til patientinfo-redaktører i deres daglige arbejde med at udarbejde og vedligeholde breve og bilag til deres indkaldelsespakker
  • motiveres af at have styr på data og tager det lange, seje træk for at sikre god kvalitet hele vejen rundt
  • brænder for at skabe god kommunikation i øjenhøjde med patienten.


Stillingen er en tidsbegrænset ansættelse, som løber frem til 31.december 2023.

Du bliver ansat i regionens kommunikationskontor og refererer til kommunikationschef Tina Sussi Mejlholm. Du bliver en del af det team, som varetager driften af den skriftlige patientinformation i Region Nordjylland. Din opgave bliver primært at understøtte patientinfo-redaktørernes praktiske arbejde med indkaldelsespakkerne, fx ved at supportere i brug af de IT-systemer, der anvendes i udarbejdelse og afsendelse af indkaldelsesbreve. Det kan fx være Bookplan, Dokumentcenter og Digital Post. Dette vil ske i tæt samarbejde med regionens digitaliserings- og IT-specialister, som også vil blive dine tætte samarbejdspartnere og opgavestillere.

Du vil også blive ansvarlig for at vedligeholde Bookplans mødestedsdatabase, dagligt at tjekke listen over indkaldelser, som er fejlet i forsendelsen fra Digital Post, blive involveret i testning og implementering af et nyt afsendelsesformat i Digital Post (MEMO), og vil være ansvarlig for at oplære nyudpegede patientinfo-redaktører i deres rolle.

Derudover vil du være en del af den daglige drift i Team Patientinfo, hvor vi vedligeholder +5000 dokumenter målrettet patienter og pårørende.

Hvem er du?
Du er uddannet lægesekretær og har flair for IT og kommunikation. Erfaring med Bookplan og Digital Post er en fordel. Men vigtigst af alt skal du brænde for at levere høj kvalitet i den skriftlige kommunikation til de nordjyske patienter og have lyst til at supportere de lægesekretærer, som er ansvarlige for den daglige drift af hele indkaldelsesflowet.

Derudover er du:
  • serviceminded, lyttende, initiativrig og opsøgende
  • tilfreds, når der er styr på data
  • ikke bange for at lave ’rugbrødsarbejde’
  • god til at sætte dig ind i IT-systemer og deres anvendelsesmuligheder samt formidle det til andre.


Om den skriftlige patientinformation i Region Nordjylland
Siden 2013 har Region Nordjylland arbejdet med et regionalt koncept for den skriftlige patientinformation. Det betyder, at uanset hvilket hospital, hvilken afdeling eller hvilket afsnit patienterne har kontakt til, er den skriftlige information opbygget ud fra samme sproglige, strukturmæssige og visuelle principper. Vi har fokus på at klæde patienterne godt på til den aftale og det forløb, de har på hospitalet, og tænker altid i ’rette information til rette tid’.

Hvem er Kommunikation?

Kommunikation består af cirka 40 dygtige og engagerede medarbejdere med forskellige faglige profiler. Vi løser kommunikationsopgaver for hele Region Nordjylland, regionens hospitaler og sociale institutioner. Kommunikation arbejder blandt andet med interne nyheder, sociale medier, intranet, web, kampagner, rekruttering, grafisk design, foto- og videoproduktion og meget mere.

Vi arbejder selvstændigt og sammen. Vi har ambitioner og fokus på høj kvalitet og professionalisme i opgaverne. Hos os er et godt grin en vigtig del af hverdagen. Vi har et godt sammenhold, værdsætter vores gode arbejdsmiljø, og sikrer at både medarbejdere og opgaver er i gode hænder.

Ansøgning
Ansøgningsfrist d. 8. juni.

Praktisk
Ansættelse d. 1. september.
Arbejdstid: 37 timer om ugen. Flekstid og fleksibel arbejdstid med mulighed for hjemmearbejde.
Stillingen er tidsbegrænset til 31.december 2023.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Samtaler den 16. juni i Regionshuset, Aalborg Øst. Hvis der bliver behov for 2. runde samtaler, bliver det den 21. juni.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Aalborg Øst
  • Onsdag den 08. juni 2022

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Hele Danmark

    Inden for rekruttering i sundhedssektoren er Nordic Medicare ét af de største firmaer i Skandinavien – og vi har også lægesekretærjobs, som måske macheter dine profil og ønsker.Da vi har erfaring..
    • Lægesekretær
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Lægesekretær i Aalborg

    Sekretariatet i ambulatoriet ved Mave- og Tarmkirurgien, Aalborg UH leder efter dig, som brænder for det spændende, udfordrende og selvstændige job i en kirurgisk afdeling i rivende udvikling.V..
    • Lægesekretær
    • Aalborg
    Få mere info
  • Lægesekretær i Aalborg

    Brænder du for ledelse, og drømmer du om at gå forrest med fagligheden i en tværfaglig funderet afdeling? Så er denne stilling din store mulighed.Rollen som ledende lægesekretærSom ledende læ..
    • Lægesekretær
    • Aalborg
    Få mere info
  • Lægesekretær i Aalborg

    Uddannet lægesekretær/SAK søges til velfungerende sekretariat.Er du uddannet lægesekretær eller SAK? Så har du nu en enestående mulighed for at blive en del af et velfungerende sekretariat i Gr..
    • Lægesekretær
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0