Vi søger en kollega til vores stærke sekretærteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Som lægesekretær spiller du en stor rolle hos Capio Århus. Du er med til at sikre, at patientoplevelsen bliver den bedste indenfor branchen. Derfor er det vigtigt, at du er rolig, empatisk og kan navigere i en travl hverdag.

Når du arbejder hos Capio Århus, bliver du en del af en voksende virksomhed, der varetager en højt specialiseret behandling indenfor 15 specialer f.eks. ortopædkirurgi, plastikkirurgi, helbredsundersøgelser og mave-tarm kirurgi. Vi har netop taget 2 nye specialer ind, så derfor har vi brug for dig.

Capio søger

Du er uddannet lægesekretær (krav) og skal have lyst til at arbejde i et team af fagligt stærke kolleger, hvor vi håndterer mangeartede arbejdsopgaver. Du kommer til at arbejde med forskellige specialer og en afvekslende og travl hverdag matcher din personlighed. Vi forventer, at du selv er faglig stærk med mod på at kaste dig over nye opgaver for at nå vores fælles mål.

Derudover ønsker vi os en positiv og smilende kollega med humor, der vil bidrage til og sikre vores gode arbejdsmiljø.

Capio tilbyder

Du bliver en del af et velfungerende team på 10 stærke medarbejdere med en bred vifte af kompetencer. Vores team består af lægesekretærer, receptionister og studentermedhjælpere.

Vi arbejder seriøst med stor faglighed og har orden i tingene. Vi har stor ansvarsfølelse overfor hinanden og er fleksible ift. at få dagligdagen til at fungere for alle kolleger. Vi lægger ikke skjul på, at vi har en travl hverdag. Vi er derfor punktlige, strukturerede og vant til at have mange bolde i luften.

Når alt dette er sagt, så er vi en flok med godt humør, der trives i hinandens selskab. Vi er gode til at grine og i fritiden arrangerer vi ind imellem fællesaktiviteter som koncerter, gåture, hygge med spisning osv. Da vi bruger mange timer sammen, er arbejdsmiljøet i højsæde.

Du kan forvente at få en grundig oplæring, men det er også vigtigt, at du er parat til learning-by-doing.

Det siger dine kommende kolleger om arbejdspladsen: ”vi har et godt sekretærteam, der bliver taget alvorligt”, ”vi er gode til at hjælpe hinanden”, ”vi har en patientgruppe præget af diversitet, der kalder på brug af empati og faglighed”.

Da der er aktiviteter i huset hele dagen, vil din arbejdstid ligge mellem kl. 7.30 og 19. Du har en enkelt aftenvagt hver anden uge til kl. 19 og en fredag til kl. 16 hver 7. uge.

Vi ser ca. 100 patienter dagligt og modtager ca. 100 telefonopkald dagligt.

Af personalegoder kan nævnes en god pensionsordning, sundhedsforsikring, billig frokostordning, delvis betalt parkeringsaftale og en fritvalgsordning.

Ansøgningsfrist

Vi ønsker en ny kollega fra 1. februar 2023, derfor er ansøgningsfristen den 18. december 2022. Vi forventer at afholde samtaler i uge 51. Der er som minimum tale om en 32 timers stilling, fordelt på 5 arbejdsdage.

Hvis du ønsker yderligere information om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Ledende Lægesekretær Betina Tønder på [email protected]. Du kan også finde yderligere information om os på capio.dk.

Om Capio

Capio er et alsidigt privathospital med speciale i hhv. diagnosticering og behandling af ryg- og nakkelidelser samt almen kirurgi – herunder mave-tarm, urologi, ortopædkirurgi, håndkirurgi og plastikkirurgi samt en lang række øvrige specialer. Vi har seks hospitaler beliggende i henholdsvis Hellerup, Brøndby, Odense, Aalborg, Viborg og Aarhus.

Vi har gennem årene været i konstant vækst og er i dag et af de største privathospitaler i Danmark samt en del af Ramsay-koncernen. Vi vægter kvalitet og patientsikkerhed meget højt, har konstant fokus på høj patienttilfredshed og er for tredje gang akkrediteret uden bemærkninger efter Den Danske Kvalitetsmodel. Vores patienter kommer via sundhedsforsikringer, som privatpatienter eller henvist fra regionerne.

Læs mere om os på www.capio.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Århus C
  • Søndag den 18. december 2022

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Århus N

    Vi har et dejligt lægehus. Her er der smil i hverdagen og alle hjælper alle. Der er generelt en venlig tone og alle patienter bliver mødt af sundhedspersoner der er klar til at hjælpe til ud fra en..
    • Lægesekretær
    • Århus N
    Få mere info
  • Lægesekretær i Århus N

    Brænder du for at tage godt imod psykiatriske patienter og deres pårørende? Trives du i fronten, hvor det sker? Er du god til at hjælpe og kan du tale med alle? Så er denne stilling lige noget fo..
    • Lægesekretær
    • Århus N
    Få mere info
  • Lægesekretær i Århus N

    Har du erfaring med EPJ, og har du lyst til at prøve kræfter med det nyremedicinske speciale, så er chancen der nu, da vi står og mangler en kollega fra 1. september 2024 til 31. maj 2025.Stillinge..
    • Lægesekretær
    • Århus N
    Få mere info
  • Lægesekretær i Århus N

    Vil du gøre en forskel for patienter med både psykisk lidelse og misbrug? Har du lyst til at være med fra starten og etablere et helt nyt tilbud? Søger du faglige udfordringer og karriereudvikling?.
    • Lægesekretær
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i Århus C over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1