Attraktiv Stilling som Praksisassistent i Almen Praksis, Ballerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vi står og mangler en praksisassistent på deltid. Den primære arbejdsopgave er telefonvisitation af vores patienter, men indbærer også enkle kliniske opgaver, så som håndtering af urinprøver, tage blodprøver og give vaccinationer samt forskellige praktiske og administrative opgaver.

Vi ønsker os en medarbejder, som brænder for sit fag, som drømmer om en hverdag i almen praksis og som vil engagere sig helhjertet i netop vores klinik.
Vi tilbyder en stilling på 25 +/- timer pr uge. Du ansættes naturligvis efter gældende overenskomst.

Du er uddannet lægesekretær, SOSU-assistent eller sygeplejerske og har erfaring med eller interesse for arbejdet i almen praksis. Du trives i en travl og afvekslende hverdag, hvor du er klar på at yde et højt serviceniveau overfor vores patienter og samtidig trives du i at arbejde tæt sammen i et stærkt tværfagligt team af både læger, sygeplejersker og sekretærer. Du nyder at have mange bolde i luften, i et dynamisk miljø, hvor patienterne
imødekommes både ved personlig henvendelse i vores reception, og når de kontakter os på telefonen. Du er klar på at repræsentere klinikkens ansigt udadtil og dermed blive en afgørende figur for klinikkens drift og stil.

Vi er en relativt ung kompagniskabspraksis bestående af 3 faste læger, 2 sygeplejersker, 2 sekretærer og 1 skiftende uddannelseslæge. Vi har bosat os i nogle skønne, moderne lokaler i WTC Healthcare Center i Ballerup, hvor vi er en del af et stort hus, som både rummer andre sundhedsfaglige klinikker, andre virksomheder, skøn kantine og fitnesscenter.

Vi tilbyder et rigtig godt arbejdsmiljø, hvor vi prioriterer at hjælpe hinanden, yder en høj faglig standard, og prioriterer uddannelse og udvikling for alle.

Stillingen er til ansættelsesstart snarest muligt. Gerne fra januar 2022.
Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning, sammen med CV, som sendes til:
[email protected]
Svarfrist: 20. december 2021

Familielægerne i WTC ved Astrid Robinson, Louise Gudbergsen og Peter Bonfils
Borupvang 3C
2750 Ballerup

www.familielaegerneiwtc.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Ballerup
  • Tirsdag den 21. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1