Kære lægesekretær. Hvad siger du til et meningsfyldt arbejde, hvor du gør en forskel?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Er du uddannet lægesekretær og ønsker du et meningsfyldt arbejde i et spændende speciale, hvor du er med til at skabe et godt forløb for patienten og hvor dine kompetencer værdsættes? Så er du måske vores nye kollega til en stilling i ambulatoriet i Nimbusparken og derfor skal du læse videre.

Psykiatrisk Ambulatorium Frederiksberg
Ambulatoriet ligger centralt på Frederiksberg i Nimbusparken med gode busforbindelser og både metro- og S-tog i nærheden. Ambulatoriet tilbyder behandling til patienter, der lider af psykiske sygdomme, som f.eks. skizofreni, affektive tilstande og personlighedsforstyrrelser. I behandlingen indgår samtaler, medicinsk behandling og socialrådgivning, og varetages af læger, psykologer, sygeplejersker, socialrådgiver og fysio- og ergoterapeuter.

I løbet af en helt almindelig uge, skal du dels tage imod vores patienter og være med til at give dem en god velkomst. Du vil blive tilknyttet et af ambulatoriets team af behandlere og sammen med dine nye kollegaer skal I sammen servicere ambulatoriet med bl.a. visitering af henvisninger, gennemgang af kodefordeler, sørge for aftaleanmodninger/rapporter/udleveringer, telefonsamtaler og meget andet.

For at kunne beskrive, hvorfor Sabrina & Tina er så glade for at være i Nimbusparken, bruger de ord som gode kollegaer, rummelighed, højt til loftet og stor tværfaglighed. Derudover lægger de vægt på, at de fungerer som teamsekretærer.<br
Arbejdsmæssigt lægger vi stor vægt på korrekt registrering, høj faglighed, fleksibilitet og ansvarlighed. Derudover arbejder vi på at sikre et godt arbejdsmiljø med tryghed, tillid og åbenhed. Psykiatrisk Ambulatorium Frederiksberg er en del af Psykiatrisk Center København, hvor vi er ca. 60 sekretærer i hele centeret, der hjælper hinanden med de forskellige arbejdsopgaver og dermed kan vi nemt dække ind for hinanden ved ferie og andet fravær.

Når du er blevet ordentligt introduceret til opgaven af dine kollegaer, og kan arbejde selvstændigt, er vi ikke afvisende overfor muligheden for hjemmearbejdsdage efter aftale.

Vores forventninger til dig
Udover, at du er uddannet lægesekretær, kunne vi forestille os, at du måske har erfaring med arbejdet i psykiatrien – men ellers handler rigtig meget om kemi og ønsker:

  • Vi ser gerne, at du er rutineret bruger af Sundhedsplatformen.
  • Du er smilende, åben og imødekommende.
  • Du kan bevare overblikket og arbejde organiseret.
  • Du er god til at samarbejde, nysgerrig i forhold til udvikling og optimering af vores opgaver og i øvrigt engageret i dit arbejde
  • Om du er nyuddannet eller har nogle års erfaring, er ikke så vigtigt, så længe du har lyst til at arbejde i det psykiatriske speciale.

Om sekretærerne i ambulatoriet
Vi er p.t. 2 sekretærer i klinikken, men vi har brug for endnu en kollega. Det er vigtigt for os, at du har lyst til at skabe et godt forløb for vores patienter, hvor du har en stor rolle. Efter oplæring sikrer vi, at alle opgaver løses af os alle sammen. Vi holder faste lokale sekretærmøder hver anden uge med vores teamleder, Denize.

Lægesekretærledelsen
Vi er et godt team med to teamledere og en ledende lægesekretær. Vi lægger vægt på et godt samarbejde, hvor gensidig respekt og tillid er meget vigtigt for os. Vi arbejder som udgangspunkt med frihed under ansvar, da vi godt tør give slip på kontrollen. Vi mener nemlig, at lægesekretærer er i stand til at tage ansvar for egne arbejdsopgaver. Vi er åbne overfor ønsker til efteruddannelse, da vores generelle mening er, at vi skal udvikle os og vores kompetencer så vi kan følge med de efterspørgsler, der kommer i vores fag.

Hvorfor arbejde i psykiatrien?
Vi ved det godt. Psykiatrien har et dårligt ry i samfundet generelt. Det er vi selvfølgelig ret kede af, da vi ikke mener, at det er berettiget. I psykiatrien er der nemlig et øget fokus på at behandle hele mennesket. Vi skal være opmærksomme på alle aspekter i menneskets komplekse væsen. Kort fortalt har vi fokus på mennesker: både vores patienter, vores brugere, deres pårørende og alle os medarbejdere. Det er mennesker, vi skal hjælpe, behandle og støtte – og vi bestræber os på at blive endnu bedre til at lade ikke blot faglighed, men også ansvar, respekt og udvikling gennemsyre vores arbejde.

Løn- og ansættelsesforhold
Dine arbejdstider ligger fra mandag-fredag og udelukkende i dagtiden, og stillingen er til besættelse snarest muligt. Da vi helst vil være sammen med dig hele tiden, ser vi gerne, at du arbejder 37 timer om ugen. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med HK og principper om Ny Løn.

Er du stadig i tvivl?
Så kontakt os for at høre mere – enten ledende lægesekretær Lise Læbel på telefon 29 28 13 45 eller sekretærerne i ambulatoriet på telefon 38 64 39 90.

Ellers skynd dig at sende en ansøgning via linket senest 31. august 2022
Vi forventer at holde samtaler d. 6. september. Når du sender en motiveret ansøgning, så husk samtidig også at sende dit CV og uddannelsesbevis på din lægesekretæruddannelse.

Om Psykiatrisk Center København
Psykiatrisk Center København er Danmarks største psykiatriske center. Vi har altid patienten i centrum, og vi tror på, at det er muligt at blive rask, selvom man på et tidspunkt i livet får en psykiatrisk diagnose.
Centeret undersøger og behandler voksne psykiatriske patienter inden for de almenpsykiatriske områder og dækker store dele af København fra Nordvest til Christianshavn, og fra Østerbro til København C, samt Frederiksberg. Det svarer til et område med ca. 450.000 borgere.

Centeret er organisatorisk placeret i Region Hovedstadens Psykiatri, og geografisk placeret dels på Rigshospitalet, Bispebjerg Hospital, Gentofte Hospital og Frederiksberg Hospital, samt i mindre enheder rundt omkring i lokalområderne. Størstedelen af sengeafsnittene vil fra 2022 og i de efterfølgende år blive samlet i nybyggede faciliteter på Bispebjerg.

Jeg glæder mig til at modtage din ansøgning

Lise Læbel
ledende lægesekretær

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Frederiksberg
  • Onsdag den 31. august 2022

Lignende jobs

  • Lægesekretær i København

    Vi søger to erfarne lægesekretær (30 - 37 timer/uge) til vores enhed for skadeforebyggelse og læring. Du vil være med til at vedligeholde vores omfattende skadedatabase, som bruges til kvalitetssi..
    • Lægesekretær
    • København
    Få mere info
  • Lægesekretær i København N

    Kan du se dig selv i en stor kræftafdeling, som blandt andet er specialiseret indenfor urologisk kræft og sjældne kræftsygdomme? Og ønsker du udvikling og uddannelse? Udvikling og uddannelse: .
    • Lægesekretær
    • København N
    Få mere info
  • Lægesekretær i Frederiksberg

    Da vores mangeårige kollega nu går på pension, søger vi lægesekretærer/sundhedsservicesekretærer/sundhedsadministrative koordinatorer til Røntgenafdelingen BFH pr. 1/10-24 eller snarest muligt. Sti..
    • Lægesekretær
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Lægesekretær i København NV

    Da vores mangeårige kollega nu går på pension, søger vi lægesekretærer/sundhedsservicesekretærer/sundhedsadministrative koordinatorer til Røntgenafdelingen BFH pr. 1/10-24 eller snarest muligt. Sti..
    • Lægesekretær
    • København NV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1